Happy moments #75

Wat ben ik blij dat deze week achter de rug is! Het bestond vooral uit school, school en nog eens school. Vanochtend lag de deadline en ik kan gelukkig zeggen dat ik hem gehaald heb. Het was me het weekje wel, maar gelukkig heb ik ook nog tijd gevonden om een klein beetje tot rust te komen en leuke dingen te doen. Op naar happy moments #75.

Op maandag en op woensdag lagen weer belangrijke deadlines. Toen het dan eindelijk woensdagmiddag was, was het ook echt even tijd voor ontspanning. Ik ging met een vriendin lekker taart eten bij het Happiness café in Eindhoven. Wat een leuke plek is dit! Hier ga ik zeker nog eens terug voor een hotspot artikel!

Bij de Blokker tikte ik deze marmeren snijplank voor maar 4 euro op de kop! Ik ben er zo ontzettend blij mee. Ik ben echt dol op de marmer trend, dus deze kon ik echt niet laten liggen. Verder nam ik ook nog een mooie marmeren kaarsenhouder mee, waar ik ook echt heel blij mee ben. Ondertussen genoot ik van een dagje rust met ei en zuivelspread met wat kerriepoeder. Hmmm, je moet jezelf af en toe verwennen en het is ook nog eens heel gezond.

Toen ik uit het raam keek werd ik verrast met deze mooie lucht. In het echt was hij nog veel mooier, maar daar word ik dan echt blij van. Een mooie start van de dag! Ik werkte vooral nog aan school, maar omdat ik zo moe was, was ik in slaap gevallen! Toen had ik nog tien minuten om naar muziekles te fietsen, dus ik moest racen als een malle. En mama heel droog, ja ik dacht dat je had afgezegd. Nope ik was in slaap gevallen.

Langzaam kon ik steeds meer vinkjes zetten op mijn to-do lijstje. Het waren helaas wel late avondjes, maar uiteindelijk heb ik vanochtend alles kunnen inleveren. Pfff ik ben er nog niet 100% tevreden over, maar het zal wel moeten. Nu nog even afwachten op de uitslag van mijn andere project en dan mag ik als het goed is volgende week op eindgesprek! Daar probeer ik nog niet te veel aan te denken, want dat is al helemaal spannend. Dat draait dan om mijn afstuderen, wel of niet of met een vervangende opdracht. Nog maar even goed voorbereiden dus!

Ik pocheerde voor het eerst in mijn leven een ei! Damn wat ben ik trots op mezelf, haha. Eindelijk een beetje keuken-skills. Het was echt heel lekker. Hier zat verder nog avocado, tomaat en basilicum op. Oh wat heb ik hier intens van genoten. Ik ben gewoon te dol op lekker eten, hihi.

Vanochtend lag dus de deadline die ik behaald heb. Nu is het nog even afwachten op mijn andere beoordeling, want als ik die niet haal, mag ik volgende week ook niet op eindgesprek. Dat word heel vaak mijn mail refreshen. Ik ga komende week wat meer proberen te ontspannen, want ik merk aan heel mijn lichaam dat ik gespannen ben. Morgen is mijn laatste dag stage in groep 8, dus het is wel raar om afscheid te gaan namen.

De focus ligt vooral weer op het opladen en ontspannen. Soms moet je dan even een stapje terug nemen om weer vooruit te kunnen.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Benthe
  23 januari 2017 at 13:37

  Wat een heerlijke eet-foto’s! Ik krijg er honger van haha. En goed dat je je deadlines hebt gehaald! Hoe vaak je je werk ook bekijkt, er is altijd wel wat op aan te merken en te veranderen. Dus meestal kun je het maar gewoon beter inleveren!

 • Reply
  Suzanne
  24 januari 2017 at 08:06

  Leuk om te lezen.

Leave a Reply

Menu Title