Happy moments #74

Happy Sunday! Poeh dit was me het weekje wel zeg. Voor school stonden er presentaties en deadlines op het programma, dus dat betekende late uurtjes achter mijn laptop. Gelukkig is het nu bijna allemaal af en heb ik ook nog wat leuke rust momentjes in kunnen plannen. Ik heb lekker gesport en mama bakte weer iets lekkers! Kijk snel mee naar happy moments #74!

Sneeeeeuw! Zoals de rest van Nederland ook riep. Het was wel echt een ijsbaan. Ik had mijn bijles maar verzet, want fietsen was me echt niet gelukt. Wel had ik een heerlijk rondje gewandeld met mijn mooiste bergschoenen aan. Wat is de natuur dan mooi met al die sneeuw, echt een winter wonderland.

Natuurlijk moest er ook Wie is de mol worden gekeken, want dat kan echt niet ontbreken! Dit is dus echt een van de enige programma’s waarvoor ik echt voor de televisie ga zitten. Zo gezellig. Mama had tulpen gekocht en dat staat dan zo gezellig. Een heel klein beetje lente in huis, ook al lag er een pak sneeuw.

Zondag was bakdag, en ik ging aan de slag met deze cinnamon buns, oftewel kaneelbroodjes! OMG wat was dit lekker. Het was echt een hele klus en ik heb mijn bak-skills echt aan het werk moeten zetten. Maar het resultaat mocht er wezen en het recept komt komende week online. Ook voor de keukenprinsessen die meer zijn voor simpel, is er een easy variant!

Een lege kleedkamer schreeuwt om spiegelselfies. Ik ben altijd zo bang dat er dan iemand binnenkomt en dat ik daar dan heel blij foto’s sta te maken. Dan wil ik hun gezicht wel eens zien, hahaha.

Mijn twee stagedagen gingen niet zo lekker en er was heel veel stress vanuit school. Toen ik thuis kwam at ik de halve chocoladeletter uit woede op, maar spuugde ik het laatste stuk uit. Ik te gaan hardlopen, maar ben ik na 500 meter omgedraaid. Ik moest de stress toch kwijt en ben toen maar naar de sportschool gefietst. Het was mega druk, maar heb mezelf toch maar in een hoekje geperst en heb redelijk lekker gesport. Ohh het is allemaal zo frustrerend!

Ik ben zooo blij met mijn nieuwe sportlegging! Mijn andere zakken allemaal af, dus er moet binnenkort nog meer geshopt worden. Deze kocht ik bij de Intersport in de sale. Heerlijk meegenomen! Hij zit zo lekker. Ik had hem thuis alvast aangetrokken, zodat ik wel moest gaan sporten. Ik volgde een lesje body pump en aan het eind van de week stond de teller op 5x! Wauw wat ben ik lekker bezig (dag mag ook wel na al dat emotie-eten).

Mama maakte deze kwarkbollen en ze waren echt heel erg lekker. Het liefst stop je ze nog heel eventjes in de oven en dan is het echt smullen maar.

En nog meer sneeuw! Ik was echt helemaal versneeuwd toen ik van zumba naar huis fietste. Ik was net een fietsende sneeuwpop, hahha. Toen ik uit de douche kwam was ik ook helemaal rood, maarja je doet er niets aan. Joggingbroek aan en lekker bij de verwarming gaan zitten.

Morgen zijn mijn deadlines, dus het is nog eventjes heel hard doorwerken, maar uiteindelijk komt het goed. Hierna wordt het ietsje rustiger, maar t/m de 30e is er nog heel veel stress. Ik kan echt niet wachten tot het weer rustiger word. Deze week ga ik proberen iets aan mijn emotie-eten te gaan doen. Ik moet maar gewoon gaan wandelen ofzo. Ook dit soort tegenslagen horen erbij. Proberen er maar weer het beste van te gaan maken.

Liefs,
Eline

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Menu Title