Happy moments #73 + video

Good morning everybody! Gisterochtend werd ik verrast door een prachtig laagje sneeuw buiten. Helaas was dit al weer mijn laatste weekje vakantie en moet ik morgen weer naar school toe. Gelukkig heb ik genoten van mijn laatste weekje, want ik was eindelijk weer opgeknapt. Op naar happy moments #73!

Oudjaar betekende tijd voor pizza! Ik maakte samen met mama deze heerlijke pizza’s. Zelfgemaakt zijn ze toch altijd het aller lekkerste. Ook meteen mijn laatste beetje vlees voor de week, want met nieuwjaar begon mijn week zonder vlees. Hier komt morgen een diary over online, waarin je mijn ervaringen kunt lezen.

Ik begon 2017 lekker gezond met een heerlijk lange wandeling in het bos. Er was zelfs een beetje ijs. Naar de bossen gaan is voor mij echt een momentje van rust. Ik kom hier al sinds ik een klein kind ben, dus ik weet precies in welke boom je heel goed kunt klimmen! Heerlijk om eens in de zoveel tijd, even terug de natuur in te gaan.

Me time!! Lekker een avondje voor mezelf. Dat eindigde in een heerlijke badsessie met kaarsjes, een goed boek, bonbons en een ontdekte chocoladeletter met een kop thee. Hier kan ik dus echt intens van genieten!

Helaas ging mijn body pump les niet door, maar de fitness is helemaal verbouwd. Dat verdient natuurlijk een bezoekje en wauw wat is het mooi geworden! Ik kan me nu officieel een beginneling in het krachthonk noemen en het voelt ontzettend goed! Weg met die goede voornemens, op naar concrete doelen die ik wil gaan behalen.

Door mijn verzwikte enkel kan ik helaas nog steeds niet hardlopen, dus zette ik de wekker om zeven uur en stond ik om acht uur al in de sportschool. Wauw wat voelde dat goed. Ik was de tweede in de gym, dus ik kon alles lekker op mijn gemakje ontdekken. Ik ben er nog lang niet, maar het voelt wel heel goed om met die gewichten te liften. Het werkt echt voor je zelfvertrouwen. Al blijf ik zumba stiekem nog ietsje leuker vinden. De komende weken ga ik op zoek naar een nieuw sportritme dat bij mijn mega drukke schema past.

Samen met mama ging ik gezellig een dagje shoppen in Den Bosch. Het was best wel lastig om vegetarisch te eten. Het was allemaal of met vlees of met vlees en vis. Verder hadden ze salade met bieten, maar daar houd ik helemaal niet van. Dan maar een lekker broodje met oude kaas!

Note to myself: spiegel schoonmaken. Ik kwam thuis met deze prachtige nieuwe zomer/tussen jas. Ik ben er echt zooo blij mee. In het echt staat hij nog veel mooier, want ik kan thuis gewoon geen goede spiegelfoto’s maken vanwege het raam achter me… Ik voel me in ieder geval wel heel classy en ik kan niet wachten tot ik hem aan kan.

Afgelopen week moest er ook heel erg hard aan school gewerkt worden. Ik kreeg een aantal flinke tegenslagen en negatieve feedback. Dat was echt wel een pittig momentje en was mijn motivatie meteen verdwenen. Het is moeilijk om in jezelf te blijven geloven, als er voor je gevoel niemand anders meer in je gelooft. Na de vakantie heb hele belangrijke deadlines en 30 januari moet ik gaan bewijzen of ik mag gaan afstuderen. Heel veel druk, zeker nu het op stage niet lekker loopt. Allemaal heel eng en stressvol.

Ik besloot mijn vakantiefoto’s eindelijk eens in te gaan plakken. Dat heb ik echt veel te lang uitgesteld #guilty.

Ik werd zaterdag verrast door dit prachtige plaatje vanuit mijn raam. Het gooide helaas wel roet in het eten, want ik moest bijles afzeggen en die fietstocht naar de sportschool wilde ik toch liever niet wagen. Ik houd gewoon niet van stilzitten! Het werd uiteindelijk een stevige wandeling in het park met mijn knalgroene snowboots. Zo ben ik toch lekker even in beweging. Het gaat inmiddels al iets beter met mijn enkel, maar ik vind het ontzettend moeilijk op dit moment om gas terug te nemen. Er ligt zo veel druk dat ik alles goed wil doen…

Nu ik niet meer kon genieten van mijn heerlijke plakjes kipfilet, ging ik voor de avocado en eiersalade. Helemaal niet vervelend! Ik wilde heel graag foto’s maken van mijn vegetarische avondeten, maar het is gewoon te donker en die foto’s wil ik jullie echt niet aandoen. Gelukkig is mijn week zonder vlees verder heel goed verlopen! Morgen vertel ik jullie er meer over!

En weer een video voor jullie deze week! Ik begin het steeds leuker te vinden, maar windows movie maker is gewoon zoooo frustrerend! Heeft iemand tips voor altenatieven? Ik barst namelijk van de ideeën, maar het werkt gewoon niet helemaal zoals ik wil.

Maandag en dinsdag moet ik op stage gaan bewijzen wat ik in huis heb. Het komt erop neer dat ze me niet goed genoeg vinden voor het derde jaar. Een klap, maar ik wil toch echt gaan afstuderen in september (er zit nog een minor tussen). Het is alles of niets. Helemaal geen druk ofzo. Verder staan er belangrijke deadlines en presentaties op het programma. Een groot circus dus. Het belangrijkste is denk ik dat ik genoeg rust neem, want het was gisteren ook al een uur voordat ik ging slapen. Oepsie.

Liefs,
Eline

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Roos
  8 januari 2017 at 10:35

  Wat vervelend dat ze jou op stage niet goed genoeg vinden. Maar blijf in jezelf geloven, je kunt het!

 • Reply
  Stéphanie Onghena
  8 januari 2017 at 11:05

  Leuk filmpje! Blij te horen dat je positief blijft ondanks dat het op stage minder gaat…

 • Reply
  Denise
  8 januari 2017 at 18:53

  Wat een positieve blog, krijg er een hele hoop energie van! Ook ik ben net weer begonnen met sporten… niet voor mijn doelen voor 2017 hoor, gewoon omdat ik het zelf wil. Jammer dat je stageplek zegt dat ze je niet goed genoeg vinden. Maar wie weet doe je het maandag en dinsdag wel zo goed dat je alsnog naar het derde jaar kan! Succes!

  • Reply
   admin
   9 januari 2017 at 20:33

   Dankjewel! Ik probeer zo veel mogelijk positiviteit uit te stralen, ondanks alles. Het is echt een groot compliment dat je dag zegt.

Leave a Reply

Menu Title