Happy moments #72

Happy New Year!! Een nieuw jaar, een nieuwe happy moments #72, waarin ik terugblik op het afgelopen jaar en mijn eerste weekje vakantie! Ik vierde kerstmis en ik sloot het jaar op een hele bijzondere manier af. Lees snel mee!

Ready for foooood! Ik kon eindelijk mijn rode jurkje uit de kast trekken, want het was Kerstmis!!!

Mama had een heerlijke quiche caprese gemaakt. Nog steeds een grote favoriet onder vrienden van ons. Hij is ook gewoon zoooo lekker!

Helaas werd ik tijdens het kerstdiner al niet lekker en heb ik daarna met een soort buikgriep op bed gelegen. Geen feestelijke kerst voor mij. Haha volgens mij ben ik de enige van Nederland die lichter is geworden van Kerstmis. Mijn kerstontbijt bestond uit een cracker met hagelslag, maar gelukkig ben ik weer opgeknapt! Dat lekkere eten haal ik nog wel een keertje in van de week.

Ik heb lekker in bed gelegen met heel veel films en jongens Homeland is zooo spannend! Ik ben inmiddels bij seizoen 5, don´t blame me. Ik kan gewoon niet stoppen met kijken. Eind seizoen 4 werd het zo spannend dat ik het hele seizoen er gewoon doorheen heb geknald. Het is niet voor niets vakantie toch?

Dinsdag wilden we naar Thermen Bussloo gaan, omdat ik daar kaartjes voor had gekregen via mijn blog. Had ik de kleine lettertjes niet goed genoeg gelezen en mochten we er niet in, want het was vakantie. Daarbovenop kwam nog dat het badkledingdag was! WIE DENKT DAAR NU AAN! Stonden we daar met de kaartjes, zonder badkleding. We hadden 150 km gereden en naar huis gaan was geen optie.

Lieve Eline googelde op de dichtstbijzijnde sauna en we kwamen uit bij de Veluwse hoeve. Wat een verademing was dat! Ja we moesten even wat geld neerleggen, maar dan hadden we ons dagje wellness ook. De beste keuze die we die dag hadden gemaakt! Het was echt een heerlijke dag en wat heb ik genoten. Ik was nog nooit naar een echte sauna geweest dus voor mij was het helemaal nieuw. Als ik naar Thermen ben geweest zal er een uitgebreide post komen over mijn ervaringen, maar wat was dit lekker! Toen we naar huis gingen, kregen we ook nog eens twee vrijkaartjes, dus kunnen we nog een keertje terugkomen! Sommige dingen horen misschien wel gewoon zo te gaan.

Toen ik de gordijnen opendeed was echt alles wit! Nee niet van de sneeuw (helaas) maar van de kou. Papa stelde voor om foto’s te gaan maken in het park, want daar hing nog een dichte mist. Ik mocht mijn vaders fancy camera en macolens lenen. Wat kun je daar mooie foto’s mee maken zeg! Ik voelde me echt een pro. Heerlijk om tijd te hebben voor de dingen die me ontzettend gelukkig maken. Ook nog eens super gezellig met papa. 

Als je me volgt op Facebook of Instagram heb je de foto al voorbij zien komen, maar KIJK DAN HOE MOOI! Deze foto heb ik gemaakt met de macrolens en het was zoooo mooi buiten! Het was echt een sprookje. Ik was daarna wel helemaal bevroren. Ik was even vergeten hoe zeer dat kon doen. Ik kon wel janken, haha.

Het jaar sloot ik op een hele sportieve manier af! Ik liep namelijk 9 fantastische kilometers. Het is gewoon een nieuw pr, 56,22. BINNEN EEN UUR! Toen ik op de klok keek geloofde ik het eigenlijk niet. Dat is me dus nog nooit gelukt en ik hoestte nog steeds als een malle. Wie zegt dat je met astma niet kunt sporten? Waar een wil is, is een weg! Damn wat ben ik mega trots op mezelf.

En nog even een overzichtje van mijn Instagram van het afgelopen jaar. Je kunt wel zien dat ik van eten houd, haha. Het was echt een heel mooi jaar met ups en downs, zoals ik al vertelde in mijn jaaroverzichtje.

Nu zit ik lekker met mijn voetjes omhoog blogjes te typen voor komende week. Vanavond ga ik genieten van heel veel oliebollen, want die kerstkilo’s kunnen me gestolen worden. Ik ga deze week proberen zo veel mogelijk te genieten van de vakantie, maar school kost me helaas nog steeds veel tijd. Die hebben blijkbaar nog nooit van vakantie gehoord. Wel gaat de sportschool weer open en de fitness is helemaal verbouwd. Ik ben zo excited!!!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Lauriëtte
  1 januari 2017 at 12:20

  Gelukkig nieuwjaar Eline! Wat vervelend dat je tijdens Kerst niet fit was, gelukkig heb je tijdens oud en nieuw wel lekker oliebollen kunnen eten. Snel doorkijken met seizoen 5, dan kan je over twee weken beginnen aan seizoen 6! ;) Liefs, Lauriëtte.

  • Reply
   admin
   1 januari 2017 at 19:02

   Oehhh ik zal vanavond een serie avondje houden

 • Reply
  Bettie
  1 januari 2017 at 13:47

  Allereerst een gelukkig nieuwjaar gewenst.
  Is Homeland echt zo leuk? Misschien moet ik daar eens naar gaan kijken. En die camera van je vader joh, wauw die is mooi.

 • Reply
  Nienke
  1 januari 2017 at 18:09

  Gelukkig nieuwjaar! Wat leuk, ik heb ook Thermen Bussloo kaartjes gehad en ga er op badkledingdag naar toe. Ik heb er zoveel zin in! Ben heel erg benieuwd, ook naar jou ervaringen!

  • Reply
   admin
   2 januari 2017 at 13:40

   Ik ben ook heel benieuwd naar jouw ervaringen!

Leave a Reply

Menu Title