Happy moments #70

Good morning! Mijn week stond een en al in het teken van lesgeven aan de lieve kinderen (meestal) in groep 8. Ik was weer een volle week juffrouw Eline en ik had een spannende beoordeling. Je leest het allemaal in happy moments #70.

20161216_204855

// Na een volle dag stage toch nog een beetje energie over hebben om mijn hardloopschoenen aan te trekken een rustige 5 km te lopen.
// Lekker in mijn boek lezen voordat ik naar bed ga.
// Slapen in mijn nieuwe bed! Ik ben er nog steeds niet helemaal uit waar ik moet gaan liggen, maar het is zo heerlijk warm. Ik rol mezelf lekker op en blijf nog heel eventjes liggen.
// Kinderen die blij zijn om  je te zien om half negen ’s ochtends.

20161217_093825
// Je dag nog even doorspreken met je aller beste vriendin.
// Leuke plannen maken voor de komende week na een week die alleen maar om school draaide.
// Een crea ochtend met de leerlingen. De creatieve juffen mochten weer aan de slag om samen deze toffe kerstbomen in elkaar te timmeren. Het resultaat is zo tof en ik heb hout meegenomen voor een klein diy project dat heel snel online komt. Iets met een kleine, houten kerstboom!!
// Onverwacht op tijd naar huis mogen.
// ‘Eventjes’ op bed gaan liggen en twee uur later wakker worden, omdat je het nodig had.
// Een klein beetje extra gewicht toevoegen bij body pump. En omdat het voor de kerst is, waren er discolampen opgehangen om het speciaal te maken. Liften in de disco, hahaha.
// Weer vertrouwen in jezelf krijgen op stage en grapjes kunnen maken met de leerlingen.
// Een voldoenden halen bij een hele belangrijke beoordeling, waardoor de komende weken een klein beetje gemakkelijker worden en ietsje minder stress geven.

20161217_130246
// Blogfoto’s terugkijken en zien dat je straalt en dat je fotografie skills al veel meer ontwikkeld zijn dan een paar jaar geleden.
// Super lekkere pasta eten met champignons als je moet gaan oppassen en stiekem nog een keertje opschept.
// Het moment dat je oppaskinderen eindelijk gaan slapen of het moment dat je om een uur eindelijk weer in je eigen bed ligt.
// Jezelf trakteren op eieren met toast, gewoon omdat het kan.
// Spontaan een vriendin tegenkomen in de supermarkt en een half uur in de kou staan kletsen, omdat het zo gezellig was en meteen afspraken voor dezelfde avond.
// Pakketjes met hele leuke dingen erin!

O wat staan er na deze schoolweek leuke dingen op het programma! Ik ga pizza eten, naar Rotterdam en heb een date. Helaas moet er ook aan school gewerkt worden, maar nu wil ik ook echt rust nemen. Dat heb ik wel gewerkt aangezien ik steeds in slaap val zodra ik op bed of bank lig. Er komen zo veel leuke blogposts aan. Ik ben er echt heel happy mee.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sandra
  18 december 2016 at 11:55

  Haha, ik zag net een beeld voor mij van liften in de ‘disco’, geniaal moet dat zijn geweest! :’) Fijn dat je je vertrouwen weer terug krijgt op stage en dat je een voldoende hebt gehaald. Goed bezig!!
  Oeh ennuh, succes met die date aankomende week. :D

 • Reply
  Sanne
  18 december 2016 at 19:12

  Leuk om te lezen :)

 • Reply
  Denise
  18 december 2016 at 20:18

  Toast met ei! Hmmmm. Dat vind ik dan ook zo heerlijk hè! En super leuk om te lezen dat de kinderen je zo leuk vinden. Veel plezier met je date ;)

Leave a Reply

Menu Title