Happy moments #69

Goood morning allemaal! Hopelijk hebben jullie net zo’n fijn weekend als ik. Zaterdag bezocht ik de kerstmarkt in de grotten van Valkenburg en aten we de aller lekkerste lunch ever met nacho’s op een broodje. Kun je het voorstellen? Zo lekker. Benieuwd naar mijn andere geluksmomentjes? Kijk dan snel mee naar happy moments #69!

Deze wek ziet het er iets anders uit. Het is de laatste tijd zo ontzettend druk, dat ik eigenlijk niet zo veel tijd heb om heel veel foto’s te maken, omdat het vooral school is. Daarom gaat het lijken op de geluksmomentjes rubriek die ik eerst had. Het zijn nog steeds mijn happy moments, maar dan in een lijstje. Ik ben er nog niet helemaal uit hoe ik het vorm wil gaan geven. Misschien plaats ik over een tijdje wel weer wekelijkse foto’s maar voor nu kost het me te veel tijd en energie. Dus daar gaan we met de happy moments van deze week!

 • Surprises op stage. Ik mocht een mega gave pikachu in ontvangst nemen. Hij was zoooo tof. Ze heeft er echt mega veel tijd in gestoken. Respect voor de knutselmoeder. Als ik al die kunsten van mijn leerlingen zag, droomde ik ervan dat ik ook zo creatief ben, haha.
 • Gourmetten en pakjes uitpakken! De gedichten waren zoals ieder jaar weer hilarisch.
 • Natuurlijk mogen de cadeautjes niet ontbreken! Ik kreeg mijn lievelingsparfum van het moment, namelijk Lady Million. Verder werd ik verrast met een super mooie chocolade fondue set en matchende mokken. De choocladeletter en pepernoten mochten natuurlijk niet ontbreken.
 • Steeds een beetje sterker worden tijdens body pump. Ik vertrek iedere keer weer met een nieuwe dosis zelfvertrouwen.
 • Over drie weken loop ik 9 km met oudjaar, dus er moest natuurlijk geoefend worden. Ik liep na een hele lange tijd weer eens 9,2 kilometers. Ik moet nog wel even oefenen na mijn verkoudheid van laatst.
 • Ik heb een nieuw bed! Geen kinderbed meer voor mij, maar een heerlijke boxspring. Ik ben er alleen nog niet uit waar ik nu moet gaan liggen. Links, rechts of in het midden. Het is veel te groot voor mij, hihi.
 • Girlsnight in mijn nieuwe bed. Kaarsjes aan en Sex and the City onder het genot van chooclade en chippies. Een en al gezelligheid en even een momentje van rust naast school dat steeds drukker en drukker wordt.
 • Met mama naar Valkenburg toe! Overal kerstlichtjes en kerstbomen. Het verslag komt binnenkort online. Eindelijk kon ik spelen met mijn spiegelreflex.
 • Lunchen met een broodje met kip en nacho’s op het broodje. Het was misschien nog wel fantastischer dan dat het klinkt. Omg wat was dit lekker! Het liefst wil ik het nog tien keer eten.
 • Als souvenir nam ik een prachtig tasje mee naar huis. Als je er naar op zoek gaat kun je het niet vinden, en anders loop je er weer zo tegenaan. Ik ben er heel blij mee en hier ga ik nog heel veel plezier van hebben.

He was een fijne week waarin mijn gevoelens alle kanten op schoten. Van mega happy naar verdrietig naar gestresst. Ik was best wel moe, dus hopelijk kan ik iets meer rust vinden. Ik ben bang van niet, want ik breng de hele week door op stage! Heel leuk een hele week met de kids, maar heel veel voorbereidingswerk, want ik ga mijn belangrijke project uitvoeren en een docent van de opleiding komt me beoordelen. Spannend!

Liefs,
Eline

Als je mijn foto’s nu gaat missen, volg me dan op instagram!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Sandra
  11 december 2016 at 13:37

  Hihi, heerlijk is zo’n groot bed! In het begin had ik ook steeds struggles met waar ik moest gaan liggen, haha. Je hebt in ieder geval lekker de ruimte! :p Leuk dat je naar Valkenburg bent geweest met je moeder. Ben benieuwd naar je verslag hierover. Het is daar altijd zo gezellig! :)
  Succes deze week op je stage!

Leave a Reply

Menu Title