Happy moments #66

Morning guys! Het is al weer zondag en dat betekent een nieuwe happy moments #66! Wat gaat de tijd toch snel. Afgelopen week was enorm chaotisch, maar ik kreeg wel een aantal keer ontzettend goed nieuws te horen. Benieuwd wat het goede nieuws is? Lees dan snel verder. 

20161113_113454

Op zondag genoot ik van deze heerlijke zondagse lunch! Er was nog een klein beetje avocado over, dus die maakte ik lekker op. Ik ben de enigste die het echt lekker vind in huis, dus dat is altijd mijn geluksmomentje. Het brood komt van de Lidl, en is echt mega lekker! Ze verkopen daar zulk lekker brood.

20161113_121828

Ik kocht vorige week in Utrecht deze nieuw sporttop en sportbh. Ik vind hem echt zo tof! Zeker met die bandjes gekruist op de rug. Ik moest even wachten tot de kleedkamer leeg was om de foto te maken, maar zo kunnen jullie het wel zien, haha. Op het moment hebben ze echt super leuke sportkleding bij de H&M, dus ik zou zeker een kijkje gaan nemen als je nog ergens naar opzoek bent.

20161113_122119

Ik volgde een lesje cardio core en dat heb ik geweten! Ik had er nog twee dagen spierpijn van, hihi. Gelukkig was het wel heel leuk .We deden een keertje iets anders en we moesten in tweetallen door de ruimte een springen en kruipen. Als dat geen goede workout was, weet ik het ook niet meer.

dsc_0112

Een super leuke winactie kwam online! Je kunt nog anderhalve week meedoen om deze heerlijke sjaal te winnen. Ik vind hem echt zo fijn. Ik draag hem al de hele week, zeker nu het weer zo tegen zit is een sjaal heerlijk voor dat extra beetje comfy gevoel.

20161114_213902

Ik ging sinds lange tijd weer in bad. Ergens vond ik nog badconfetti en dat had ik er maar ingegooid, haha. Zo leuk om te zien. Het lost uiteindelijk wel weer op, maar het was echte en feestje in bad.

20161114_215400

Even helemaal tot rust komen na de hectische dagen op stage. Inmiddels heb ik de keuze gemaakt om naar een nieuwe stageschool te gaan, dus daar start ik komende week. Ik heb er enorm veel zin in, klaar voor een nieuwe start! Dan merk je weer hoeveel energie sommige dingen van je kunnen vragen. Gelukkig hoef je dan alleen maar het bad te laten vollopen om tot rust te komen.

20161116_141010

De uitslag van de rekentoets kwam eindelijk binnen na twee maanden! Ik durfde de mail echt niet open te maken, maar ik heb hem gewoon gehaald! Ik heb er zo hard voor gewerkt en nu heb ik hem. Later deze week kreeg ik ook te horen dat ik de andere belangrijke toets heb gehaald. Nu heb ik alle toetsen behaald van de Pabo!! Geen tentamenstress meer voor mij, wohoow. Dat heb ik gevierd met een heerlijk stuk worteltjestaart.

20161118_210656

Vrijdagavond heb ik lekker gesport en daarna ging ik gezellig oppassen. Ik vind het zo leuk om bij andere mensen binnen te kijken wat zij allemaal hebben. Het zag er zo gezellig uit met alle planten voor het raam. Gelukkig ging het oppassen soepel en hoefde ik alleen maar een mug te doden voordat hij lekker ging slapen.

Het was voor mij een hele hectische week met ups en downs. Gelukkig kan ik een klein beetje tot rust komen, maar door mijn stagewissel zit mijn hoofd zo vol. Er komt zo veel bij kijken. Er moeten allemaal dingen verplaatst worden en ik moet afscheid nemen enz. Even heel vervelend, maar het is niet anders. Soms is het belangrijk dat je je eigen grenzen aangeeft en zegt tot hier en niet verder.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Nienke
  20 november 2016 at 12:02

  Leuke foto’s en heel erg leuk om te lezen. Gefeliciteerd met je behaalde resultaten! Kom nu maar even lekker tot rust.. Fijne zondag!

 • Reply
  Eva Broers
  20 november 2016 at 12:04

  Gefeliciteerd met het behalen van je toetsen! Super knap! Daar mag je wel even trots van genieten!

 • Reply
  Sandra
  20 november 2016 at 12:07

  Wat goed dat je je toets hebt gehaald! Gefeliciteeeerd! :D Ik vind die gekruisde bandjes van jouw sport bh ook heeeel tof zeg. Ziet er mooi uit! Fijne zondag. :)

Leave a Reply

Menu Title