Happy moments #6

Goede morgen! Het was me het weekje wel. Ik maakte heerlijke wandelingen in de natuur en probeerde nieuwe recepten. Ik was niet fit, maar daardoor genoot ik juist van alle kleine dingen.

bagels en beansIk was wat eerder uit, maar ik moest nog een poosje wachten. Ik en een vriendin besloten gezellig naar de stad te gaan en bij bagels en beans wat te eten halen. Ik had er nog nooit gegeten, maar het was echt zo lekker. Van buiten ziet de Bagels & Beans in Eindhoven er niet zo leuk uit, maar binnen heeft het zo veel sfeer. Ik ga er zeker nog een keertje terug, want er was zo veel keus!

20150921_211855Ik kon mijn lekkere sjaal weer om. Ik ben echt dol op sjaals en nu kan ik er lekker in wegkruipen op de bank of op de fiets. Het liefst draag ik ze iedere dag en dit is een van mijn favorieten. Hij is van de Pieces en ik heb al weer nieuwe op mijn lijstje staan. Echt heerlijk in de herfst.

20150920_122020Ik voelde me afgelopen week helemaal niet fit en toen kwam mijn vader super lief twee afbakbroodjes brengen met ham en kaas. Echt zo lekker om te eten als je je niet lekker voelt. Een van de absolute toppuntjes als je nog thuis woont.

20150925_141351Lang leve de kunstlessen op de Pabo, haha. We moesten in een groepje een spin ontwerpen, want de vorige keer moest ik hem met waterverf maken. Dit is ons resultaat, een hele lieve spin. Herkennen jullie het Pritt dopje op zijn hoofd. De les was niet echt nuttig, maar wel erg leuk. Ik vind het zo leuk om creatief bezig te zijn. Dat wil ik echt vaker doen.

20150921_173849Samen met mijn moeder maakte ik deze heerlijke Melanzane di parmigiana. Zo gezellig om samen in de keuken nieuwe recepten te proberen. We spreken de dag door en als je echt je best doet op het eten, smaakt het op de een of andere manier altijd lekkerder.

20150924_141120Er moest deze week ook heel veel huiswerk gemaakt worden. Ik kreeg er echt een paniekmoment van en ik zat er helemaal doorheen. Gelukkig heb ik daarna flink doorgewerkt en nu loop ik weer op schema. Deze week heb ik stageweek dus dat wordt een vermoeiende maar leuke week. De hele week lesgeven en dan leer ik de klas echt goed kennen. Ik ben benieuwd wat we allemaal gaan doen.

Nature, NotesofhappinessDe zon gaat steeds eerder onder en ik kan nu nog net gaan wandelen in het park. Straks kan het niet meer, want er zijn geen lantaarnpalen. Ik kan er nu echt zo van genieten tijdens de ondergaande zon. Hoe mooi is het!

20150926_192403Het was gisteravond volle maan en het was zo mooi om te zien. De maan was heel groot en het zag er zo gaaf uit in het park met de kleuren van de ondergaande zon. Echt de natuur zit vol verrassingen.

20150926_174828Wohoow, pizza time! Ik maakte samen met mijn moeder haar beroemde pizza en wat was hij weer lekker. Niet te vaak, maar verse pizza is gewoon het allerbeste.

Mijn rijles gaat steeds beter en ik mag al over 9 dagen op examen! Ik heb er eigenlijk ook wel zin in, want ik ben er echt klaar voor. Deze week dus nog een druk weekje met stage, maar ik ga toch proberen zo veel mogelijk te genieten. Ik voel me steeds fitter dus dat gaat de goede kant op en misschien kan ik weer gaan sporten. Eerst nog even genieten van het laatste dagje weekeind.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Florentine
    27 september 2015 at 16:55

    Hele leuke week weer! En dat Melanzane recept lijkt mij dus zó lekker ♥

Leave a Reply

Menu Title