Happy moments #58

Happy monday! Ik heb een heerlijk weekend gehad, maar daarover komt binnenkort meer online. Ik stond afgelopen week eindelijk weer eens in de keuken en ik maakte een heerlijke salade voor op school. Kijken jullie mee naar mijn avonturen van afgelopen week in happy moments #58?

20160917_224724

Zaterdagavond paste ik op bij mijn oppaskindjes. Ik bracht ze al snel naar bed, zodat ik lekker op de bank een filmpje kon kijken. Daar had ik echt zo’n behoefte aan na een lange week!

Notesofhappiness: happy moments #58

Zondag ging ik lekker met mijn moeder in het bos wandelen. Ik was er al een poosje geweest en nu het langzaam herfst wordt, is het echt steeds mooier. Het ruikt er nu ook zo ontzettend lekker!

20160918_202333

Jaa, het is weer tijd voor Heel Holland Bakt! Mama maakte afgelopen week het pesto brood, dat werd gemaakt. Oh my, wat was dat ontzettend lekker zeg. Zo leuk om op die manier nieuwe recepten te ontdekken. Vanavond zit ik zeker weer voor de tv te kijken.

20160920_082113

Stage is ook weer volop begonnen. Komende week heb ik stageweek, dus dat vind ik wel spannend. Ik ben weer lessen aan het geven. Groep 7 is wel even wennen, maar hopelijk ga ik daar nog een aantal hele leuke weken tegemoet.

Notesofhappiness: happy moments #58

Woensdag nam ik mijn favoriete salade mee naar school toe. Zo lekker om brood af en toe een beetje af te wisselen met iets heel anders.

20160921_091844

We hadden deze week best veel zelfstudie, dus heb ik veel tijd doorgebracht in de mediatheek. Ik had gezonde snacks mee, maar in het weekend ging dat een klein beetje mis, hihi. Hier heb ik wel eindelijk wat ideeën opgedaan voor mijn semesteropdracht, dus dat was echt heel erg fijn!

Notesofhappiness: happy moments #58

Ik had een gesprek bij een nieuw oppasadres. Ik ben het gelukkig geworden, dus ik heb super veel zin om binnenkort te gaan oppassen. Zo leuk!

Toen ik thuis kwam maakte ik dit heerlijke recept met aubergine en feta. Het stond ergens in het Jumbo boekje. Echt mega simpel, maar zo lekker. Dit ga ik weer aan mijn kookboek toevoegen! Zo komen er steeds een paar heerlijke recepten bij. Super leuk om dat straks over een paar jaar terug te zien. Dan heb ik echt een mooie collectie met allemaal lekkere recepten.

20160922_160628

Muziekles stond ook weer op de planning en het gaat steeds beter. River flows in you, is echt een prachtig nummer. Ik ken hem voor een deel uit mijn hoofd en ik speel hem dan ook echt heel graag. Mijn uurtje muziekles is echt een ontspan momentje in de week!

20160923_162521

Vrijdag middag maakte ik mijn lesvoorbereidingen en daarna ging ik door naar een lesje zumba. Even lekker alle stress van school eruit dansen. Jeetje het derde jaar is wel echt aanpoten, maar het lukt me nog allemaal. Wel even een tandje hoger.

Notesofhappiness: happy moments #58

De bladeren vallen al van de bomen. Afgelopen weekend ben ik met vriendinnen gaan kamperen in Valkenswaard. Daar komt binnenkort nog een verslagje van online. Het was zo ontzettend gezellig!! We hebben enorm veel plezier gehad met onze marhsmallows, kampvuurtje en een lekker muziekje.

Komende week heb ik dus stageweek en ben ik daar heel druk mee bezig. Ik moet wel echt wat meer ontspan momentjes inplannen, want ik merk dat het me allemaal al snel een beetje veel word. Misschien laat ik het bad wel een keertje vollopen en sporten doe ik natuurlijk weer! Fijne week.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sandra
  26 september 2016 at 21:21

  Pestobrood, dat klinkt heerlijk! Vind dat recept van de Jumbo met aubergine en feta er ook ontzettend lekker uit zien. Jummie! Leuk dat je er weer een nieuw oppasadres bij hebt. :)

 • Reply
  Romy
  27 september 2016 at 21:43

  Wat heerlijk om in zo’n bos te kunnen wandelen! En aah ik vind het zo leuk dat de blaadjes weer van de bomen vallen, ik vind het een heel mooi beeld!

 • Reply
  Madam Elisa
  28 september 2016 at 06:54

  Wandelen en bos i love it :) :) :)

Leave a Reply

Menu Title