Happy moments #57

Morning! De week is echt weer voorbij gevlogen. Ik overleefde de eerste stagedagen in groep 7. Ik bracht een bezoekje aan de Hunkemöller fabrieksverkoop en ik zocht een nieuwe bril uit! Dat was me nog eens een werkje zeg. Kijken jullie mee naar happy moments #57?

Notesofhappiness: happy moments #57

Maandag en dinsdag had ik mijn eerste stagedagen in groep 7. Altijd weer even spannend. Zeker als je de vorige dag dik verdwaald was op zoek naar de weg. Zowel op de heen als op de terugweg was ik verdwaald. Dat kan alleen ik doen volgens mij, haha. Gelukkig vond ik het wel en had ik het erg naar mijn zin. Ik ben benieuwd wat ik het komende half jaar allemaal ga leren!

Notesofhappiness: happy moments #57

Het weer was nog heerlijk zomers en veel te warm om op school te zitten. We gingen lekker de stad in en kochten daar samen Cooky Dough. Dit is echt mijn ultieme favoriet. Zaten we daar op een bankje uit een bak te eten met zijn drieën, haha.

Notesofhappiness: happy moments #57

Afgelopen week was de Hunkemöller fabrieksverkoop en daar moesten we natuurlijk even langs. Ik kocht daar een aantal mooie dingen, onder andere deze bralette. Ik ben er zo blij mee! Schattig, maar niet kinderachtig. Sorry voor de mensen die het raar vinden dat ik dit deel, we dragen toch echt allemaal ondergoed.

Notesofhappiness: happy moments #57

Het wordt steeds later licht, dus het is soms heel erg moeilijk om mijn bed uit te komen als hij nog zo lekker ligt. Wel heel mooi om de zonsopgang te kunnen zien vanuit mijn raam.

Notesofhappiness: happy moments #57

Work, work, work, work. Veeel te veel werk. Op school worden we nu al dood gegooid met een heelboel opdrachten. Dat werden lange studie uurtjes in de mediatheek, maar wel fijn om eindelijk eens iets af te kunnen strepen. Het is gewoon zo veel en het jaar is pas net begonnen, pfoeh.

Notesofhappiness: happy moments #57

Ik voelde me echt opgesloten op school. Terwijl mensen lekker buiten zaten, zaten wij binnen te studeren. Het verschil moet er zijn, haha. Gelukkig hebben we ook nog een beetje van de zon kunnen genieten.

Notesofhappiness: happy moments #57

Voor de zumba at ik met een vriendin deze heerlijke vegetarische pastasalade. Hij was echt zo lekker! Bij de zumba kon ik me echt weer ontspannen, maar ik mis de lerares uit de vakantie wel een beetje. Verder deed ik nog Body Pump en daar haal ik zo veel voldoening uit! Ik heb zelfs nog een keertje hardgelopen, dus ik ben weer goed bezig geweest deze week!

Notesofhappiness: happy moments #57

Vrijdagavond werd vriendinnenavond. We gingen chocoladefonduen! OMG dit is zoooo lekker. Muziek op en daarna gingen we op stap. Allemaal mooie jurkjes en hakken aan en lekker dansen in de stad. De volgende dag voelde ik me nog wel een beetje moe, maar ik denk maar gewoon terug aan de super gezellige avond. Al voel ik me dan wel echt een oma die begint te gapen, haha.

20160917_123441

Mijn bril was hoog nodig aan vervanging toe, dus ging ik op zoek naar een nieuwe. Dat is echt nog een lastig werkje, zeker als je het niet goed kan zien. Twee uur later kwam ik uit op deze. Hij is donkerrood en ik vind hem echt heel erg mooi. Ik kan niet wachten tot hij binnen komt. Ik krijg er ook daglenzen bij, dus dat is super fijn!

Komende week word een hele volle schoolweek en het volgende weekend ga ik kamperen met vriendinnen. We hebben een gezellig vriendinnenweekend. Ik heb er zo veel zin in! Even ontsnappen aan alle schoolstress die me nu al een beetje te veel word soms. Fijne week allemaal!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Gina
  18 september 2016 at 09:57

  Oeh je bralette is zo mooi! Wat fijn dat je stagedagen leuk waren! Fijne zondag :)

 • Reply
  Nienke
  18 september 2016 at 15:21

  Wat een leuke bril! En oh, die smaak van Ben&Jerry is echt mijn favorite.

 • Reply
  Sarah
  18 september 2016 at 18:45

  Oh, dat is een hele mooie nieuwe bril! Staat super leuk. En yuum. Cookie Dough van Ben & Jerry is ook mijn absolute favoriet. Zo lekker!

 • Reply
  Sandra
  18 september 2016 at 21:40

  Wat een mooie bril! Hij staat je onwijs leuk, echt. :) Ik vind die bralette ook onwijs tof! Is helemaalcniet gek om te delen hoor. Zoals je zegt, iedereen draagt ondergoed haha. Oeh, die chocoladefondue ziet er ook top uit! :D

Leave a Reply

Menu Title