Happy moments #55

Mijn vakantie is nu echt afgelopen, want ik heb mijn eerste schoolweek er al weer op zitten! Gelukkig zaten er een heleboel leuke dingen tussen. Ik zag mijn lieve vriendinnen weer en we maakten meteen een uitstapje naar Den Haag, waar we heel veel vertraging hadden. Ook heb ik weer lekker gesport, dus foto’s genoeg in deze happy moments #55!

Notesofhappiness: happy moments #55

Dit is een van mijn lievelingsgerechten, melanzane! Ik at gezellig met mijn moeder in de tuin toen het zonnetje nog heerlijk scheen. Zo fijn om nog lekker buiten te eten nu het nog kan, echt heerlijk.

Notesofhappiness: happy moments #55

Ik lunchte met mijn favoriete salade en ook nu kon ik nog lekker buiten zitten. Het is zo fijn als de zomer nog een klein beetje langer duurt. Al is hij voor mijn gevoel pas net begonnen.

Notesofhappiness: happy moments #55

Mijn wekker ging weer vroeg en dat betekende dat mijn eerste schooldag was aangebroken. Ik zag er een beetje tegenop, maar uiteindelijk was het ontzettend gezellig om iedereen weer te zien. We lagen meteen weer dubbel van het lachen, dus dan weet je dat het goed zit.

Notesofhappiness: happy moments #55

We moesten gelukkig niet meteen tot heel laat naar school, dus kon ik nog even van de zon genieten en van een goed boek. Weer even lekker in de tuin zitten, al had ik moeite om mijn ogen open te houden. Een nieuw ritme is best even wennen!

20160831_193034

Ik volgde voor het eerst een lesje bodypump met een vriend van mij. Het was niet zo zwaar als ik had gedacht, maar ik kan de spierpijn nu nog een klein beetje voelen. Het was wel echt ontzettend leuk en ik kreeg er echt een zelfvertrouwen boost door. Deze week gaan we weer!

Notesofhappiness: happy moments #55

De geur van verse appeltaart, hmmm! Er kwamen vrienden barbecuen dus maakte mama deze onwijs lekkere taart. Hij was nog een beetje warm, dus dan is hij op zijn aller, aller lekkerst.

Notesofhappiness: happy moments #55

Misschien wel de laatste barbecue van het jaar, maar het was ontzettend gezellig. We hebben lekker lang getafeld en van het weer genoten. We waren een beetje bang dat het te koud zou zijn, maar daar hadden we gelukkig helemaal geen last van!

Notesofhappiness: happy moments #55

Een lekker ijsje na om de dag goed af te sluiten! Het is zo fijn om door allemaal vrienden en familie omringd te worden. Ik voel me daar echt ontzettend dankbaar voor.

Notesofhappiness: happy moments #55

Vrijdag stapten we in de trein op weg naar Den Haag. We gingen naar het Escher museum en dat vond ik echt zo inspirerend. Op de middelbare school het ik kunstgeschiedenis in mijn pakket gehad en ik vond het ontzettend leuk om zijn werk in het echt te zien. We gingen op de foto met leraren en we hebben onwijs veel gelachen!

Notesofhappiness: happy moments #55

De trein besloot helaas niet mee te werken, waardoor we er een uur langer op hebben gedaan. Iedereen had honger en toen belanden we gezellig bij Happy Italy op het terras. We bestelden met zijn allen wat eten en deelden alles met elkaar. Het was zo leuk om mensen beter te leren kennen. Het was zo gezellig dat we al plannen hebben om weer iets te gaan doen. Waar de vertraging dan weer niet goed voor is!

Notesofhappiness: happy moments #55

Deze week liep ik eindelijk weer lekker. Ik vond mijn ritme weer terug en liep zelfs sneller dan eerst. Ik heb twee keer 6 km gelopen. Het is nog even zoeken naar een nieuw ritme, maar als ik cardio core van morgen erbij optel heb ik deze week toch weer vier keer gesport. Ik krijg er weer zo veel energie van, dat is echt fijn! Het plezier is weer helemaal terug.

Notesofhappiness: happy moments #55

Nu het nog lekker weer is geniet ik volop van de salades en ook nu maakte ik weer mijn lievelings salade. Zouden jullie hier het recept van willen zien? Het is echt heel erg simpel.

Strakjes ga ik gezellig bij een vriendin logeren. We gaan koken, films kijken en vooral heel veel kletsen. Deze week ga ik weer naar body pump en moet ik ook gewoon weer naar school. Ik probeer een nieuw ritme te vinden en hopelijk gaat me dat een beetje lukken. Nog een hele fijne zondag en alvast een super fijne week.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Nienke
  4 september 2016 at 12:08

  Super mooie foto’s!

 • Reply
  Danielle
  4 september 2016 at 13:55

  HMMM lekker veel eten in je Happy moments, logisch! Eten is ook echt mijn happy moment <3

 • Reply
  Lisanne
  4 september 2016 at 21:32

  Wat een leuk idee, zo’n happy moments artikel! Voor mij gaat morgen mijn studie beginnen, maar denk – of nee, sterker nog, ik weet het wel zeker – dat er van de week genoeg happy moments gaan komen. :D ♥

Leave a Reply

Menu Title