Happy moments #53

Hee daar! Het is weer zondag, dus weer tijd voor een nieuwe happy moments. Deze week werd het weer een stuk beter en daar heb ik heerlijk van genoten! Ik ondernam heel wat avonturen met mijn oppaskinderen en ik verbrandde lekker aan het zwembad, oepsie. Kijk mee naar mijn vakantieweek in happy moments #53!

Zondag

Notesofhappiness: happy moments #53

Ik at lekker buiten in de tuin en las dit ontzettend leuke boek uit. Het gaat over drie vriendinnen die willen afvallen, maar ondertussen ontzettend veel meemaken. Het leest lekker weg en het is ook grappig geschreven. Herkenbare punten en vooral erg leuk om te lezen.
Notesofhappiness: happy moments #53

Ik ging gezellig bij mijn opa op bezoek. Het ziet er daar altijd zo gezellig uit. Lekker veel kleur. Er hangen ook allemaal prachtige schilderijen van mijn oma, die alles helemaal opvrolijken. Ik voel me daar altijd meteen thuis.

20160814_173547

In de avond ging ik aan de slag met deze heerlijke pizza!

Notesofhappiness: happy moments #53

Jammieee! Ik ben dol op pizza en deze was echt fantastisch! Het deeg is gewoon uit de winkel, maar het is zo ontzettend lekker. Ik heb er echt ontzettend van genoten en hij was al weer veel te snel op.

Maandag

Notesofhappiness: happy moments #53

Notesofhappiness: happy moments #53

Maandag ging ik lekker zwemmen met vriendinnen in het Ottenbad. In de ochtend was het nog een beetje fris, maar in de middag was het heerlijk! Helaas waren we de zonnebrand vergeten en dat heb ik geweten! Gelukkig is het alleen mijn rug, maar het doet zeer. We hebben gevolleybald en genoten van het zonnetje en natuurlijk van de frietjes.

Dinsdag

Notesofhappiness: happy moments #53

Ik ging met mijn oppaskindjes naar De Klimbim, een grote buitenspeeltuin in het bos. Ik kon lekker in mijn boek lezen en zij speelden super fijn in de speeltuin. Het enigste nare moment was dat een van de meisjes hard viel. Veel tranen, maar ik heb even rustig kunnen zitten. Ook wel fijn als je de kinderen de hele dag moet vermaken.

Notesofhappiness: happy moments #53

Het weer werd echt alleen maar beter dus heerlijk om nog even in de tuin te kunnen zitten. Nog eventjes genieten van de zon! Dit weer vind ik echt zo fijn. Niet te heet, maar wel super fijn om in je korte broek te kunnen rondlopen.

Woensdag

Notesofhappiness: happy moments #53

Ik nam de oppaskindjes mee naar het zwembad. Dat was echt een heel avontuur! De oudste kon gelukkig al zwemmen ging lekker met een vriendin mee. Ik zwom met de jongste, die nog bandjes om had. Iedereen dacht dat ik de moeder was, maar ik heb me prima vermaakt. Dit keer heb ik me wel super goed ingesmeerd, dus dat scheelde al heel veel. Het was zo lekker om met dit hete weer te kunnen afkoelen in het water!

Notesofhappiness: happy moments #53

Ik ging gezellig bij mama eten en deze heerlijke salade werd op tafel gezet! Dit is zooooo lekker! Ik zal het recept binnenkort met jullie delen, want iedereen zou dit moeten proeven. Het is een salade met meloen, pasta en tomaat. Echt top met dit hete weer.

20160817_181155

Mama had heerlijke aardbeien in huis, dus die werden natuurlijk als toetje gegeten. Ik ben altijd dol op toetjes en er is altijd wel een plekje voor te vinden!

Donderdag

Notesofhappiness: happy moments #53

Ik begon de dag met een ontbijtje bij de Hema. Ik ging met een vriendin ontbijten en lekker bijkletsen over de afgelopen paar weken. Er is al weer zo veel gebeurd sinds ik terug ben van vakantie. Dit was de eerste keer dat ik ontbeet bij de Hema en het is zeker voor herhaling vatbaar! Voor maar 2 euro kun je heerlijk en gezellig eten.

Vrijdag

Notesofhappiness: happy moments #53

Mijn vader werd geopereerd en zou eigenlijk naar huis mogen. Daarom kocht ik alvast cake mix om hem straks een fijn welkom te heten. Ik had zin in kruidcake in de zomer, hihi. Meestal eet ik dit vooral in de winter, maar soms heb je ergens gewoon heel erg veel zin in.

Notesofhappiness: happy moments #53

Ik spitte de Allerhande en het boekje van de Jumbo door, op zoek naar de lekkerste recepten. Ik heb er weer een hoop uitgescheurd, dus ik kan weer aan de slag! Vaak maak ik ze niet, maar ook qua opmaak haal ik er inspiratie uit. De styling is vaak zo mooi gedaan.

Vrijdag

Notesofhappiness: happy moments #53

Ik bakte de cake en snoepte er lekker van. Hij was helaas niet zo lekker als gehoopt. Ik zou er zelf nog meer speculaaskruiden of kaneel door hebben gedaan, want hij smaakte niet mega intens. De kruidcake die mijn moeder maakt is veel lekkerder!

Notesofhappiness: happy moments #53

Ik ging aan de slag in de keuken en maakte deze berg pasta. Het recept is nog in ontwikkeling, want er moesten een paar dingetjes veranderd worden. Wel super gezond met courgette en tomaatjes. Helaas was de ovenschaal iets te klein, dus paste het allemaal maar net. Het was in ieder geval een heel avontuur om deze pasta te maken!

Zaterdag

20160819_172832

Als lichte maaltijd maakte ik dit heerlijke receptje. Ei, spinazie en tomatensaus, hmmm. Ik heb hier echt zo van genoten en er is nog over voor een lunch, dus ik ben blij!

Helaas ligt papa nog steeds in het ziekenhuis, maar mag hij vandaag weer misschien naar huis (dit schrijf ik op zaterdag). Het is een hoop wachten en het was best een heftige week, want het ging allemaal niet zoals zou moeten. Sterk en positief proberen te blijven!
Deze week word het volgens mij weer heel lekker weer, dus dan zal ik lekker veel buiten zijn en genieten van de zon voordat ik weer naar school toe moet. Mijn aller laatste weekje vakantie!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Charlotte
    21 augustus 2016 at 13:24

    Mooie happy moments! Bij oma op visite is idd altijd leuk, oma’s hebben van die knusse huisjes. Hmm die berg pasta ziet er heerlijk uit!

Leave a Reply

Menu Title