Happy moments #5

Wat een herfstachtige week! Ik heb er een lange schoolweek op zitten en ik was heel erg blij dat het weekeind was. Nu nog maar even genieten van de laatste dag, maar kijken jullie mee wat ik allemaal beleefd heb?

20150914_203328(0)De week begon lekker ontspannen op de bank met Hollands Next Top Model. Ik blijf het raar vinden dat je zo’n kans mist alleen maar om je haar! Knip het gewoon af en er wordt zo veel geroddeld. Kunnen mensen soms niet gewoon aardig tegen elkaar doen? Toch blijft het een leuk programma, maar soms…

20150914_153329Natuurlijk ging ik weer naar stage toe. Dit keer gaf ik een super leuke tekenles en de kinderen vonden hem gelukkig ook heel leuk. Ze moesten zelf door een sleutelgat tekenen en hun fantasie gebruiken. De volgende dag wilde ze hem al afmaken, dus dan heb ik toch iets goed gedaan. Groep 8 bevalt me tot nu toe erg goed! Binnenkort heb ik stageweek dus ik ben heel benieuwd hoe dat zal zijn.

20150916_160923Ik was woensdag eerder uit dan normaal, dus besloot ik de sportschool in te duiken. Fitness vind ik alleen maar een beetje saai, maar krachttraining vond ik echt heel leuk om te doen. Ik heb nog wel een beetje puddingarmen, want er zit geen kracht in, maar wel leuk om te doen. Gelukkig was het lekker rustig en kon ik mijn gangetje gaan.

20150917_162956Regen, regen en nog eens regen afgelopen week. Gelukkig kon ik vaak tussen de buien doorfietsen, dat voelt echt zo fijn! Ik moest ook in de regen rijden en het ging goed. Afgelopen week had ik een betere en een mindere rijles en nu ga ik waarschijnlijk weer van rijinstructeur wisselen. Een beetje vervelend, want ik heb over drie weken mijn examen al. Gelukkig gaat het echt steeds beter en merk ik dat ik zo goed als zelfstandig kan rijden. Nu nog de zenuwen onder controle houden.

20150919_103302Ik ben weer aan het lezen geslagen. Ik vind dat zo fijn om te doen voordat ik naar bed ga. Meestal zat ik op mijn telefoon, maar nu ik weer lees merk ik dat ik veel beter in slaap kan vallen. Versleuteld begint nu langzaam spannend te worden dus ik ben benieuwd hoe het verder gaat!

20150919_133638Mijn moeder en broertje waren al ziek en ik kon het een week ontlopen, maar ook nu voelt mijn keel aan als schuurpapier. Of thee drinken werkt weet ik niet, maar het is wel lekker. Ik vind het fijn om even een rustmomentje in te plannen met een kop thee op de bank.

20150919_170209Mijn voeten zijn echt zo koud in de avond! Ik krijg ze echt niet warm. Deze sloffen heb ik echt al mega lang, maar ze krijgen mijn voeten maar niet warm. Met koude voeten kan ik dus echt niet slapen. Struggles! Hebben jullie nog tips om je voeten warm te krijgen?

20150919_170517Deze body butter ruikt echt zo mega lekker! Ze hebben hem niet meer in het assortiment, maar als ik mezelf er mee heb ingesmeerd kan ik niet stoppen met ruiken. Mijn huid wordt nu best droog en deze is echt zo fijn, alleen is hij bijna op. Toch maar op zoek naar een andere die net zo lekker ruikt.

Het was me het weekje wel, druk met stage en rijles. Stiekem heb ik al kerstliedjes geluisterd maar nog geen pepernoot gezien. Hopelijk blijft het bij een verkoudheid en komt het allemaal goed. Positief blijven en veel keelsnoepjes eten!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Denise
  20 september 2015 at 08:23

  Leuke week!

 • Reply
  Linda
  20 september 2015 at 10:09

  Ah ja ik ben ook verkouden nu, zo super vervelend… Ik krijg ook echt niks gedaan. Wat betreft de koude voeten; ik heb een warmtekussentje en daar zou je dan je voeten op kunnen zetten, sowieso met sokken aan slapen scheelt veel schijnbaar, en mijn Uggs geven me altijd warme voeten, die draag ik echt als pantoffels en trek ik aan als ik thuis kom haha, maar als je die niet hebt is dat een beetje een prijzige investering ;-). En met dekentjes op de bank vind ik ook erg fijn!

  • Reply
   admin
   20 september 2015 at 10:31

   Bedankt voor de tip! Ik ga daar eens voor kijken

 • Reply
  robin
  20 september 2015 at 10:27

  ik kan ook niet zonder sloffen in de herfst/winter! en het liefst nog dikke sokken er bij aan <3 en ik heb ook keelpijn o_o het is weer de periode..

 • Reply
  Florentine
  21 september 2015 at 14:45

  Leuk om te zien! Die kruitvat body butter ziet er zo goed uit! En wat een leuk idee voor een tekenles! ;-)

Leave a Reply

Menu Title