Happy moments #48

Goede morgen! Mijn vakantie is nu echt begonnen en daar heb ik afgelopen week lekker van genoten. Ik had een pizzadate en ik heb lekker gesport. Lang leve zumba twee keer in de week! Het was echt een weekje om even bij te komen van de emotionele week die voorafging. Lees nu snel verder met happy moments #48!

Notesofhappiness: happy moments #48

Ik startte deze week met een heleboel sushi! Volgens mij kun je het niet beter beginnen, hmm. Ik kletste gezellig bij met een vriendin die ik al lang niet meer had gezien. Dan heb je elkaar toch een heleboel te vertellen en we hebben dan ook lekker lang gezeten en gegeten. We aten bij Mint in Eindhoven, erg lekker!

Notesofhappiness: happy moments #48

Daarna maakte ik met mijn beste vriendinnetje samen pizzaaa! Ja dat kon er ook nog wel bij, want ik houd nu eenmaal heel veel van eten. Het was super gezellig. De video (jaah) en artikel komen deze week online. Dus houd mijn blog goed in de gaten, het resultaat is echt heerlijk! Wat een top dag.

Notesofhappiness: happy moments #48

Lekker uitpuffen op de bank nadat ik weer ging zwemmen! Ik las dubbel spel uit. Het gaat over een tweeling die een geldprijs wint als ze een meisje voor de gek kunnen houden door haar verliefd op hen te laten worden. Dat levert een paar grappige situaties op. Het leest lekker weg zo in de vakantie.

Notesofhappiness: happy moments #48

In de vakantie is er twee keer in de week zumba en daar ging ik natuurlijk lekker naar toe. Het is wel van een andere lerares, dus ik moet even inkomen. Maar wat is het heerlijk! Ze zet de muziek wat harder en het is wat meer dansen dan fitness. De pasjes zijn soms lastig, maar echt zo fijn!

Notesofhappiness: happy moments #48

Ik ging een dagje shoppen in Den Bosch en daar hoort natuurlijk een bossche bol bij! Hmm. Ik heb een paar shirtjes en een extra korte broek gescoord. Zo fijn shoppen in de sale! Toch is de nieuwe collectie al heel verleidelijk. Ik heb zulke mooie dingen gezien! Ik moet van mezelf toch nog even wachten, helaas.

Notesofhappiness: happy moments #48

Ik had deze week veel tijd om mijn muziekstuk te oefenen. Deze heeft mijn muziekleraar zelf geschreven, dus dat legt de lat wel wat hoger. Gelukkig gaat het best goed. Ik had de laatste les van dit schooljaar. In september ga ik weer verder, dus nu moet ik het even zelf doen.

Notesofhappiness: happy moments #48

Nog een lesje zumba! De pasjes gaan steeds beter en het is echt heerlijk! Ik kan er echt van genieten en het uur vliegt om. Daarna ging ik nog even de fitness in, maar het was echt suuuper druk. Ik kom een andere keer wel weer terug.

Notesofhappiness: happy moments #48

Om toch nog even uit het huis te komen besloot ik lekker te gaan wandelen. Ik kwam deze super toffe graffiti tegen. Ik vind hem echt zo gaaf en heel erg mooi! Ik wandelde uiteindelijk iets meer dan een uur, dus dat was heerlijk om de dag mee te beginnen. Kon ik meteen mijn nieuwe bergschoenen inlopen.

Notesofhappiness: happy moments #48

Mijn liefde voor aardbeien is de laatste tijd enorm gegroeid. Hoe kon ik dit vroeger niet lekker vinden?? Ik at een heerlijke bak kwark met aardbeien. Tussendoor en natuurlijk als toetje! Dit ga ik echt missen als de zomer voorbij is. Nu nog maar even extra van genieten.

Notesofhappiness: happy moments #48

Ik ging weer lekker hardlopen. Een simpele 4 km, want mijn benen waren niet vooruit te branden. Volgende keer beter. Toch weer vier keer gesport deze week! Mag ook wel met al dat lekkere eten, haha.

Notesofhappiness: happy moments #48

Ik ga binnenkort met een vriendin kamperen. Ik wil alleen niet kei hard afgaan op de camping, dus kreeg ik een lesje tent opzetten in de achtertuin! Het is me gewoon in een keer gelukt. Oke, wel met aanwijzingen. Die plaatjes helpen echt voor geen meter! Wel super trots op mezelf.

Deze week weer een rustig weekje om van de vakantie te genieten! Ik ga me voorbereiden op mijn kampeertrip en ik ben van plan om lekker te gaan zwemmen. Hopelijk blijft het weer zoals nu, want dat is heerlijk. Nieuwe baksels proberen, gewoon genieten van de vakantie!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Iris
  17 juli 2016 at 10:50

  Wat een heerlijke week! Ik krijg ook spontaan zin in aardbeien door jouw foto! Grappig dat je het eerst niet lustte en nu wel erg lekker vindt!

 • Reply
  Sandra
  17 juli 2016 at 12:25

  Wow die graffiti muur is inderdaad tof zeg! Heel gaaf. Vind dat altijd zo knap hoe iemand zoiets kan maken. Als ik dat zou doen dan zou het een grote kliederboel worden, haha.
  Super leuk dat je een video gemaakt hebt! Ik ben benieuwd! :)

 • Reply
  Amanda
  19 juli 2016 at 11:47

  Wat een leuke foto’s!

Leave a Reply

Menu Title