Happy moments #34 en #35

Goede morgen allemaal!! De afgelopen twee weken zaten ramvol met school, dat werd afgewisseld met af en toe wat leuke en ontspannende dingen. Morgen begint mijn tentamenweek, dus daar moest een hoop voor gedaan worden in combinatie met veel schoolopdrachten. Gelukkig was er ook tijd voor lekker eten en bracht ik een bezoekje aan de boerderij. Op naar happy moments #34 en #35.

Happy moments #34

Ik ging gezellig uit eten met mijn vriend. Natuurlijk kan de pizza dan niet ontbreken, want dat is echt mijn comfort food. Ik had nog nooit ei op mijn pizza gehad, maar het is echt heel erg lekker! Verder zaten er vooral lekkere groenten op en heb ik echt genoten van deze reuze pizza. Het was een super fijne avond en een heerlijke pizza date.

Happy moments #34

Ik stond weer eens in de keuken en ik maakte deze heerlijke roerbakgroentes met rijst en kip. Hmm, de ene dag lekker pizza en de andere dag gezonde groentes. Balans is de sleutel. Gelukkig was het super lekker en ik blijf het fijn vinden om in de keuken te staan. Er staan nog een hoop recepten op me te wachten die ik nog wil uitproberen. Nog heel even wachten tot ik vakantie en tijd heb.

Druk, druk, druk! Van school naar stage naar muziek, sporten en ook nog huiswerk. Het was een hele hoop en er zaten zeker een aantal dipjes tussen. Gelukkig voel ik me nu een stuk beter en alles ziet er beter uit in zwart wit! Lekker productief bezig zijn en lijstjes afwerken.

20160408_184643

Ik at alleen, dus besloot ik om een lekkere en mega goed gevulde wrap te eten. Ik ben echt dol op wraps en zeker met kruidenkaas! Hmmm. Dat ging er wel in na de zumba. Echt slopend als je een paar werken niet geweest bent, maar het gevoel als je klaar bent is het helemaal waard.

Happy moments #34

Mijn conditie is helaas niet meer zoals hij was, maar ik ben hard aan het werken om hem weer terug te krijgen. Ik liep lekker hard in het zonnetje, en dat maakt een heleboel goed! Het gaat op en af, maar ik vind het heerlijk om weer in beweging te zijn. Dat moet ook wel na al die paaseieren en chocolaatjes die ik de afgelopen tijd op heb. Op naar de ladiesrun over een aantal weken!

Happy moments #35

“Juffrouw dat zijn veel moestuintjes!!” Maandag gingen we met de kleuters naar de boerderij toe. Het weer was echt super lekker, dus het was heerlijk om buiten te zijn. Na alle koeien, varkens en kippen hebben we met zijn allen lekker gepicknickt in het park. De zon scheen en mijn lessen gingen goed. Het was echt een heerlijk dagje. Laat dat lenteweer maar komen!

20160411_200858

Afgelopen week heb ik mijn hardloopritme weer te pakken! Ik was hem even kwijt nadat ik zo lang ziek was geweest, maar het gaat nu eindelijk weer beter. Ik heb mijn oude tempo nog niet helemaal terug, maar ik kan er weer helemaal van genieten. Zo fijn dat het nu langer licht is, zodat ik gewoon nog kan hardlopen en soms met de mooiste zonsondergang ever.

Happy moments #35

Op stage was er iemand jarig en hij kwam met deze traktatie aan zetten. Hoe ontzettend gaaf is dit! Je kon zelfs het oogje eten. Echt super cool. Het moet vast veel werk hebben gekost om er 30 te maken, maar ze waren wel heel erg lekker.

Happy moments #35

Mama maakte weer deze heerlijke caprese quiche. Echt waar, dit is zo ontzettend lekker en het liefst eet je hem helemaal in je uppie op, maar dat kan helaas niet. Hmm ik heb er echt weer van genoten.

20160414_141851

Afgelopen donderdag brachten we met een groepje van school een bezoek aan Nemo in Amsterdam. We maakten er meteen een gezellig dagje van. Eerst even de stad in en daarna weer helemaal kind zijn in Nemo. Hier moest ik mezelf optrekken. Een museum vind ik af en toe zo leuk, zeker als je echt overal aan mag zitten!

Happy moments #35

Dit vond ik ook zo leuk. Je mocht zelf allemaal blokjes toevoegen op een muur. Zo was er iedere keer een ander ‘kunstwerk’.

Happy moments #35

Zaterdag ging ik gezellig op stap met mijn moeder. Op naar Den Bosch! Het was niet super warm, dus daar hoorde een chocomel bij, met slagroom natuurlijk. Zo gezellig om af en toe lekker een dagje weg te gaan en dan nog even op het terras te zitten om uit te rusten van het shoppen.

Happy moments #35

Lunch time!!! Hoe goed ziet dit eruit! We aten bij restaurant Pilkington’s en deze sandwich was echt belachelijk lekker. Wel een beetje veel, maar ik had echt reuze honger na al het wandelen en passen. Ik kan er dan zo onwijs veel van genieten dat ik het stiekem wel vaker wil doen. Af en toe mag je jezelf trakteren op iets lekkers en iets moois.

20160416_151522

Ik slaagde eigenlijk al meteen in de eerste twee winkels dus we zijn niet super lang weg geweest. Ik had nooit gedacht dat ik ooit een strakke rode jurk zou kopen, maar toen ik hem aan had voelde ik me echt fantastisch. Ik kan niet wachten tot ik hem aan kan gaan doen. Met mijn andere kleding ben ik ook super blij en ik heb mijn garderobe weer een beetje aangevuld. Het was echt een heerlijke dag!

Dit waren al weer de happy moments #34 en 35. De tentamenweek begint weer en daarna is het zo goed als vakantie. Er staan fijne dingen op het programma, dus dat verlicht de stress van de laatste tijd een beetje. Fijne zondag!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Marushi
  17 april 2016 at 11:57

  Wat heb je veel lekkere dingen gegeten zeg! Leuk jouw happy momentjes! -x-

 • Reply
  Michelle
  17 april 2016 at 12:27

  Hm die pizza ziet er lekker uit! En super leuk met die minion cakejes haha, lijkt me inderdaad heel veel werk!!

 • Reply
  Iris
  17 april 2016 at 20:41

  Wat een leuke foto’s en veel lekker eten!! Ik krijg er trek van! :D

Leave a Reply

Menu Title