Happy moments #33

Vorige week zaten we nog aan ons paasontbijt en snoepten we van de paaseieren. We konden allemaal genieten van een extra dagje weekeind en volgens mij ben ik nu echt het gevoel van tijd kwijt, want het is alweer april. Wat gaat het toch ontzettend snel! Ik had een hele productieve week op school en ik stond weer eens in de keuken. Kijken jullie gezellig mee naar happy moments #33?

Happy moments #33

Ik werd wakker en toen lag deze mooie en vooral super lekkere paashaas beneden op mij te wachten. Ik kan je vertellen dat hij heel erg snel is opgegaan, maar dat hij wel echt heel erg lekker is. Ik heb gewoon een klein zwak voor bijna alle soorten chocolade, dus voor Pasen heb ik echt een zwak.

Happy moments #33

We gingen gezellig naar mijn opa en familie toe, waar mijn tante deze prachtige schuimtaart had gemaakt. En MAN wat was hij lekker!!! Hij zag er ook nog een super pretty uit. Het was een hele gezellige middag waarin ik ook nog besloot om met mijn nicht de Ladiesrun te gaan lopen. Hebben we een reden om weer lekker te gaan sporten.

20160328_095416

Op Tweede Paasdag hadden we een heerlijk paasontbijtje met croissantjes, broodjes en vers brood. Ik kan mijn geluk dan echt niet op, want ik vind samen ontbijten een van de gezelligste dingen die je kunt doen. Even gezellig de tijd nemen om samen met elkaar te ontbijten en lekker te kletsen.

20160328_110041

Ondanks dat het niet super mooi weer was ging ik nog even snel een rondje wandelen. De lucht werd steeds donkerder en donkerder, maar ik was precies voor de regen weer terug. Ik vind het zo lekker om weer buiten in het park te kunnen wandelen, zeker nu het ’s avonds langer licht is. Nog even lekker een rondje wandelen voordat ik weer verder ga met mijn veel te lange to-do lijstjes.

Happy moments #33

Ik maakte deze heerlijke salade om even te ontsnappen aan alle paaseieren en dikke broodjes. Zooo lekker. Van de week heb ik ook een lekkere salade mee naar school genomen. Ik kan hier net zo veel van genieten als een pizza. Gelukkig kan het gewoon allebei!

Happy moments #33

Mijn oma had deze bijzondere, maar hele lekkere paaseieren op tafel staan. Ik heb echt een zwak voor paaseieren jongens! Zo fijn om je familie weer even allemaal te zien. Zeker mijn oma zie ik niet zo vaak, dus het prettig om haar weer even gezien te hebben. Ondertussen maakten mijn broertje een hoop plannen en bespraken we onze vakantie.

20160329_162120

Ook stage gaat ondertussen weer gezellig door. Ik heb het nu zo naar mijn zin! Zeker nu het ietsje warmer wordt, is het straks heerlijk om met de kleuters buiten te gaan lopen. Afgelopen week verbouwden we het hele lokaal en toen ik thuis kwam viel ik in slaap op de bank. Het was in ieder geval wel een hele nuttige dag.

20160330_153355

Om het over nuttige dagen te hebben, die heb ik er best veel gehad. Ik heb vooral veel gestudeerd op school. Ik had veel tussenuren, dus ik heb me prima vermaakt. Ik heb het erg druk, maar tussendoor vind ik af en toe de tijd om nog een blogje te typen. Het is iets rustiger op mijn blog, maar school gaat soms even voor. Nu nog even de tijd vinden om mijn ideetjes uit te werken.

20160331_165354

Ik stond weer eens in de keuken. Ik maakte turks brood met pastasaus, gehakt, paprika, ui en een beetje courgette. Ik kwam er weer eens achter dat ik echt geen uien kan snijden, dat is dus echt een ramp. Uiteindelijk was het ontzettend lekker en voelde ik me een trotse keukenprinses. Koken met een schort om voelt toch een stukje professioneler, hihi.

20160401_141824

Om letters in de kunst te verwerken maakte ik dit. Ik heb er twee uur opgedaan en ik ben super trots op het resultaat. Ik mocht hem laten plastificeren en ik ben er echt heel blij mee. Het was nog een heel gevaarte om mee te nemen op de fiets, want ik kon hem niet oprollen. Uiteindelijk heb ik hem meegekregen.

Ik ging deze week weer lekker aan de slag met sporten. Dat valt toch wel een beetje tegen als je bijna vier weken niets hebt gedaan door die rot griep. Gisteren volgde ik weer zumba en het was zwaar, maar wel heel erg gezellig. Zaterdag ga ik uit eten en gezellig naar de stad. Zondag staat in het teken van rustig aan doen en even lekker ontspannen. Hopelijk hebben jullie  een heel fijn weekeind!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Djuli
  3 april 2016 at 08:23

  Ik wist niet dat de Jumbo Turks brood verkocht. Lekker! Fijne zondag :)

 • Reply
  Sandra
  3 april 2016 at 09:04

  Ontbijten met elkaar vind ik ook altijd een van de leukste dingeniet om samen te doen! Die schuimtaart ziet er inderdaad ook heel goed uit zeg. Fijn dat je weer bent wezen sporten! Begrijp wel dat dat zwaar viel nu je lichaam minder conditie hebt, maar toch goed dat je weer begonnen bent toch? :)
  Fijne zondag!

 • Reply
  Lisanne
  5 april 2016 at 15:34

  Oh wat lekker allemaal!

 • Reply
  Northflix
  6 april 2016 at 17:43

  Het is maar goed dat ik net gegeten heb ;-)
  Wat een boel lekkers kwam er voorbij!

Leave a Reply

Menu Title