Happy moments #32

Vrolijk Pasen allemaal! Hopelijk zitten jullie nu allemaal lekker aan een paasontbijt en hebben jullie lekker uitgeslapen. Afgelopen week ontwikkelde ik een lichte paasei verslaving. Ik heb er een beetje te veel gegeten, maar who cares? Mijn week stond vooral in het teken van Pasen en van gezelligheid, want ik heb weer een paar leuke dingen gedaan. Zo ging ik weer eens naar de bioscoop en kreeg ik een cadeautje. Lees snel verder om te zien wat ik in deze happy moments #32 heb meegemaakt. 

20160322_095253

Maandag en dinsdag liep ik weer stage en het stond helemaal in het teken van Pasen. Dinsdag hebben we met de hele klas eiersalade gemaakt. Man wat stonk het lokaal de rest van de dag! Gelukkig was het wel heel lekker en ben ik er achter gekomen dat sommige kleuters echt kunnen eten als wilden. Tijdens de lunchpauze hadden ze plotseling geen honger meer. Verder gingen we paaseieren zoeken in het park en was het vooral heel gezellig.

20160323_120951

Op school maakten we deze ‘gebedsvlaggetjes’. We moesten de waarden uitkiezen die we belangrijk vinden in het leven. Geluk en liefde kwamen meteen in mijn hoofd op. De vlaggetjes hangen nu door de school te wapperen en waarschijnlijk worden ze nog buiten opgehangen. Het is meteen een stuk vrolijker op school!

20160325_161340

De bloemen werden weer in huis gehaald, speciaal voor de lente. Het geeft toch net iets extra’s aan de kamer als er bloemen staan.

20160325_193825

Vrijdag genoot ik van mijn vrije dagje en ging ik ’s avonds gezellig met een vriendin naar de bioscoop. De keus was snel gemaakt en de popcorn en maltesers konden natuurlijk niet ontbreken. De film viel me eigenlijk een beetje tegen, maar ik ben toch blij dat ik hem gezien heb. Het was een leuke avond en ik heb weer lekker kunnen bijkletsen.

20160326_130116

Niet de gezondste verslaving, maar wel een hele lekkere: paaseieren. Ik heb er echt al te veel van gegeten en het is nog niet eens Pasen (nu ik dit schrijf). Gelukkig komen ze er na Pasen niet in en blijf ik er hopelijk een beetje vanaf. Toch is het maar een keer Pasen en ga ik er lekker van genieten ook. Ik heb zo’n zin in Pasen!!

20160326_144216

Ik kreeg dit lieve cadeautje van mijn beste vriendin. Er zaten ook nog paaseieren in, maar die zijn inmiddels al op. Dit soort kleine dingen maken me zo blij! Zo lief dat ze toch even aan je denken en iets kleins voor je kopen. Ik ben er echt heel erg blij mee!

Met Pasen ga ik naar familie toe, lekker eten en waarschijnlijk nog meer paaseitjes snoepen. Ook wil ik gaan hardlopen en wat huiswerk inhalen. Gelukkig ben ik zo goed als beter, maar ik moet nu wel wat dingen inhalen. Toch is het nu ook tijd om bij vrienden en familie te zijn, dus ik moet goed naar mijn to-do lijstje kijken. Hopelijk hebben jullie twee hele fijne paasdagen!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Withlovefroms
  27 maart 2016 at 10:45

  Hhmmmm, paaseitjes! ^^

 • Reply
  Sandra
  28 maart 2016 at 13:42

  Wat mooi, die vlaggetjes met die teksten er op! Kan mij voorstellen dat het de school lekker opvrolijkt. Wat een leuk armbandje hebij je gekregen van je vriendin! Echt lief! Fijn ook dat je je weer beter voelt ook. Fijne Tweede Paasdag nog!

 • Reply
  heidi
  29 maart 2016 at 18:25

  Wat een leuke mommetjes allemaal

Leave a Reply

Menu Title