Happy moments #31

Good morning! Mijn stage week zit er weer op bij de kleuters. Het was echt een hele leuke week, helaas was ik vrijdag wel weer ziek. Nog maar even goed uitzieken. Gelukkig heb ik afgelopen week wel nog wat leuke dingen gedaan met mijn verkouden hoofd. Ik knutselde van alles en ik kookte weer eens na een lange tijd. Vooral een drukke week, dus lees snel de happy moments #31 van deze week. 

Happy moments #31

Vorige week zondag zou mijn oma eigenlijk jarig zijn. Om aan haar terug te denken kwam de familie weer bij elkaar en aten we de taart die mijn oma zo ontzettend lekker kon bakken. We missen haar elke dag, maar dit was een hele fijne middag om aan haar terug te denken. De taart was in ieder geval nog net zo lekker als vroeger!

Happy moments #31

Ik maakte deze feestelijke slingers in de huishoek. De kleuters vonden het allemaal prachtig en het was nog best wel moeilijk voor ze om eraf te blijven. Ik heb deze week weer zo ontzettend veel geleerd. Ik vind het echt super leuk bij de kleuters. Het was alleen jammer dat ik de week niet helemaal af kon maken.

Happy moments #31

Mijn lieve tante had deze schoenen voor me gekocht. Afgelopen zondag had ze verteld dat ze nog groene schoenen in haar kast had staan die ik wel mocht hebben. Ze had ze toch nog gepast en hield ze toch zelf. Toch wilde ze schoenen aan me geven, dus kreeg ik deze hele mooie All Stars. Echt super lief van haar! Dan zie je weer hoeveel goede dingen er ook gebeuren en dat ik weer ontzettend dankbaar ben voor de mensen om me heen.

20160316_172550

Na een hele lange tijd stond ik weer eens in de keuken. Ik had wat tijd en ik wilde heel erg graag de zoete aardappelfrietjes uitproberen. Lekker met geroerbakte kip en broccoli. Ik vond het zo fijn om weer nieuwe dingen te proberen en weer in de keuken te staan. Dit heb ik echt al veel te lang niet gedaan en wil ik de komende tijd zeker weer doen. Het recept van de aardappelfrietjes komt komende week op de blog!

20160318_140734

Ik maakte nog even een wandeling door het park. Zo fijn om toch nog even buiten te zijn. Afgelopen donderdag had ik mijn laatste werkdag en het voelde eigenlijk heel bevrijdend. Het was een avondje heel hard werken met mijn zieke hoofd, maar toen ik thuis kwam gaf het me echt voldoening. Nu is het klaar en kan ik me richten op de dingen die me weer meer energie geven.

20160319_123007

Vrijdag heb ik de hele dag geslapen en ziek op bed gelegen. Bewegen ging niet en met knallende hoofdpijn iets doen was ook geen succes. Zaterdag voelde ik mee en stuk beter, dus maakte ik lekkere kerrie eiersalade op het verse brood dat mama had gebakken. Hmmm, echt een weekeindgevoel.

Happy moments #31

Ondertussen heb ik al een paar dingen afgestreept van mijn lijstje, maar hij is zooo lang! Gelukkig heb ik nog even tijd om hem af te werken, maar ik was twee uur super effectief bezig. Toen dacht ik, O ik neem wel even een kwartiertje pauze. Anderhalf uur later zit ik weer achter mijn laptop om dit blogje te typen. Tja, niet super productief, maar hopelijk kan ik zo nog even super productief wat dingetjes afstrepen.

Happy moments #31

Ik lakte mijn nagels weer eens. Het kwam er steeds niet van en nu zit er een mooie grijs/lila kleurtje op. Dit is echt een van mijn lievelings nagellak. Essie heeft een prijsje, maar dan heb je ook wat. Vandaag heb ik een onzichtbaar kroontje op mijn hoofd, want eigenlijk zouden we ons elke dag een prinses moeten voelen. We zijn allemaal mooi en we mogen stralen en gelukkig zijn met onszelf.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Charelle
  20 maart 2016 at 08:41

  Ondanks dat je het zo leuk vond bij de kleuters lijkt het me inderdaad ook een heerlijk gevoel dat je stage er nu op zit! En die laatste quote is echt heel tof, die ga ik onthouden! Fijne zondag!

 • Reply
  Sandra
  20 maart 2016 at 12:32

  Mooi gebaar dat jullie bij elkaar kwamen op je oma’s verjaardag en de taart aten die zij zo lekker vond. Vind die slinger trouwens erg leuk die je hebt gemaakt voor de kleuters! Gelukkig gaat het al beter, maar alsnog beterschap en doe lekker rustig aan!
  Oh! En super lief dat je die schoenen van je tante kreeg. Ze zijn gaaf. :D

 • Reply
  heidi
  21 maart 2016 at 20:43

  Wat een heerlijke weekje heb je gehad.
  Mooie foto’s zijn het.

Leave a Reply

Menu Title