Happy moments #30

Gooood morning allemaal! Niet zo’n hele spannende happy moments #30 dit keer, want ik heb bijna de hele week ziek op mijn bed gelegen. Niet zo interessant om foto’s van te maken, maar het weer is helemaal omgeslagen en ik heb al helemaal de lentekriebels in mijn buik. 

Notesofhappiness: happy moments #30

Mijn aller liefste broertje nam deze heerlijke chocoladereep mee toen hij naar de winkel ging. Hoe lief van hem! Ik lag ziek in bed en dat maakte deze reep toch wel een beetje beter. Hij was binnen twee dagen helemaal op, maar ik heb er echt van genoten.

20160310_131220

Deze twee kaartjes inspireerde me afgelopen week. Ze zijn van de flow en vooral de tweede vond ik heel erg mooi. Ik ben gelukkig, maar zit lang niet altijd zo lekker in mijn vel. Ik voel me onzeker en ik twijfel veel te veel. Toch mag ik elke dag gelukkig zijn en de enige die dat tegenhoud ben ikzelf.

20160311_154202

Vrijdag was de enigste dag dat ik mezelf mijn bed uit hees om naar school te gaan. Ik heb de hele bus bij elkaar gehoest en er kwam ook niemand naast me zitten. Uiteindelijk heb ik het overleefd en kwam ik thuis met deze kunstopdracht. Ik weet niet precies wat het betekend, maar het is een soort reflectie van hoe ik me nu voel. Tja, kunst blijft kunstzinnig. Ik was vooral heel blij toen ik weer thuis was.

Notesofhappiness: happy moments #30

Eindelijk is de lente er! Hopen dat we dit weer lekker kunnen vasthouden, want ik heb al met mijn dikke winterjas aan buiten in de tuin gezeten in de zon. Dat heb ik zoooo gemist! Ik word zo ontzettend blij en energiek van de zon. Langzaam gaat mijn winterdipje weg en kom ik in een zomerflow. Let the sun shineee!!

Notesofhappiness: happy moments #30

Als ik dan toch in de zon zit, kan ik net zo goed genieten van een heerlijk inspirerend tijdschrift. Ik ben de laatste tijd echt dol op de Happinez. Er staan zo veel inspirerende verhalen in en ik raak er zelf ook enorm door geïnspireerd. Even een momentje voor mezelf, het liefst buiten in de zon!

Dit weekeind moet ik nog een beetje uitzieken, want de stageweek staat voor de deur. De hele week kleuters. Ik heb er zin in, zeker als het weer zo blijft! Ik heb zin om bloemen te kopen, te dansen en te gaan sporten. Is het al bijna zomer? Geniet van jullie weekeind.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Britt
  13 maart 2016 at 11:58

  Super lief van je broertje! :)

 • Reply
  Sandra
  13 maart 2016 at 12:46

  Rot dat je zo ziek was deze week. Wel knap dat je vrijdag toch nog naar school bent gegaan! Beterschap nog in ieder geval! Oeh en de Happinez is inderdaad een leuk tijdschrift. :D

 • Reply
  anniek
  13 maart 2016 at 20:46

  Dit is de eerste keer dat ik jou blog lees and i love it!
  hopelijk word je weer snel helemaal beter. veel succes met je stage week.

 • Reply
  Joanne
  13 maart 2016 at 22:57

  Ik heb dus nog nooit tony chocolonely gehad.. Oh ik MOET het een keer proberen!

  • Reply
   admin
   16 maart 2016 at 21:50

   Je weet echt niet wat je mist!!

Leave a Reply

Menu Title