Happy moments #29

De week is weer omgevlogen! Helaas was ik deze week nogal ziek en lig ik ook nu lekker in mijn bed uit te zieken. Gelukkig heb ik wel een aantal leuke dingen gedaan. Om mijn verjaardag helemaal af te sluiten ben ik nog gezellig uit eten geweest bij de Happy Italy. Benieuwd? Lees dan snel happy moments #29!

20160228_182805

Ik sloot de week af met deze prachtige zonsondergang. Het is zo fijn dat het nu steeds een beetje langer licht is. Soms wel tot half zeven! Ik kan echt niet wachten tot ik weer in het licht ’s avonds kan gaan hardlopen en wandelen. Al ben ik al heel erg blij als het zonnetje gaat schijnen en het niet meer zo veel regent.

20160302_173908

Voor mijn verjaardag werd ik nog meegenomen naar Happy Italy. Ik kon natuurlijk weer niet kiezen, dus uiteindelijk heb ik een pasta en pizza gedeeld met een vriendin. Op deze pizza zat parmaham en extra rucola, zo lekker! We hadden een normale spaghetti met rode saus en ricotta. Hmm, ik zou zo nog een keertje terug willen om de rest te proeven.

Notesofhappiness: happy moments #29

Mama haalde de lente in huis door deze prachtige bloemen in de woonkamer neer te zetten. Bloemen maken meteen alles een stuk gezelliger en vrolijker. Straks kunnen we deze in de tuin zetten om er nog langer van te genieten. Ik vind ze echt typisch voor de lente, dus laat de zon maar komen.

20160303_133609

Deze week heb ik een paar moeilijke beslissingen gemaakt, waar ik al een poos over zat te twijfelen. Het is nu zo fijn dat ik de knopen heb doorgehakt. Het brengt zo veel rust in mijn hoofd. Het was echt doodeng om te doen, maar I did it. Nu ben ik echt belachelijk trots op mezelf.

20160304_145739

Het is al bijna Pasen en alle paasrecepten komen nu weer in de tijdschriften en op internet voorbij. Ik vind het zo leuk om door kooktijdschriften te bladeren, ook al is deze maar van de Jumbo. Er staan echt verrassend veel leuke ideeën in. Nu moet ik nog kiezen welke ik ga maken. Het ziet er allemaal zo lekker en gezellig uit.

20160304_151424

Ik werd een beetje ziek afgelopen week en om mezelf een beetje te troosten mocht ik een lekker bakje chips. Ik ben zo blij met het bakje van Rudolph’s Bakery. Echt een heel leuk verjaardagscadeau. Lekker een serie erbij en chillen in bed.

Notesofhappiness: happy moments #29

You love them or you hate them. Deze prachtige sokken kreeg ik voor mijn verjaardag. Ik ben echt iemand die super snel koude voeten krijgt, dus deze passen heel goed in mijn collectie. Ik heb ze ook nog in het knalroze. Echt prachtig!

20160304_174507

Zeker niet de lekkerste foto ever, maar mama maakte deze heerlijke verse lasagne schotel met spinazie! Ik ben echt dol op alles wat met pasta en pizza te maken heeft. Dat heb je misschien wel gemerkt in deze blogpost. Hmm, toch wel fijn om af en toe verwend te worden met de lekkerste gerechten die worden uitgeprobeerd.

Ondertussen ben ik nog steeds ziek en lig ik de hele dag maar in bed. Ik heb gelukkig nog iets voor school kunnen doen, maar ik ben benieuwd of ik dit weekeind volledig ben uitgeziekt. Ik ga het lekker rustig aan doen en een weekeindje in bed liggen is ook niet altijd verkeerd. Geniet van jullie laatste dagje weekeind!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Kelly
  6 maart 2016 at 08:03

  Zowel de zonsopgang als de -ondergang vond ik deze week echt een paar keer heel erg mooi! Ik heb daar ook echt van genoten!

 • Reply
  Sandra
  6 maart 2016 at 10:23

  Allereerst: heel veel beterschap toegewenst! Hopelijk ben je snel weer helemaal opgeknapt. Wat een mooie zonsondergang zeg, wauw! Daar kan ik echt van genieten hihi. Super leuk ook dat je naar de Happy Italy ging nog voor je verjaardag. Het eten ziet er heerlijk uit hoor! En uh, goed dat je die belangrijkste keuzes hebt gemaakt. Goed dat je je hart volgt. :)

 • Reply
  heidi
  6 maart 2016 at 20:49

  Wat vervelend dat je ziekjes bent.
  Mm lekker eten is het.
  Nog een fijne verjaardag misschien is het al te laat maar met deze is het gezegd

 • Reply
  Djuli
  6 maart 2016 at 21:39

  Haha die sokken! I love them!

 • Reply
  Lisanne
  7 maart 2016 at 13:21

  Mooie foto’s heb je gemaakt. Beterschap!

Leave a Reply

Menu Title