Happy moments #26 #27

Deze happy moments bestaat uit twee gezellige weken. De eerste week bestaat uit mijn carnavalsvakantie, waar ik vooral lekker heb uitgerust. In de tweede week was het feest, want ik werd 19 jaar! Dat betekent veel lekker eten, taart en gezelligheid. 

Happy moments #26

Happy moments #26

Om de week goed te beginnen kookte ik eindelijk weer eens een ei, en man wat is dat lekker! Eigenlijk moet ik vaker eieren eten, want ik was vergeten hoe lekker ze zijn op een cracker.

20160210_133541

In de vakantie moest er ook weer gewerkt worden. Een dag en twee avonden. Het geld moet toch ergens vandaan komen. Gelukkig was het best gezellig en kan ik straks weer uitkijken naar mijn salaris.

20160210_140332

Om nog een beetje achter mijn laptop uit te komen, ben ik maar gaan tekenen. Ik heb gemerkt dat huisjes tekenen heel ontspannend kan zijn. Ik probeer af en toe iets creatiever bezig te zijn, maar soms weet ik echt niet waar ik de tijd vandaan moet halen. Mijn schetsblok is na deze vakantie weer iets meer gevuld.

Happy moments #26

Dit is dus wat je krijgt als je popcorn mengt met pure chocolade. Het ziet er misschien niet zo heel lekker uit, maar dat was het wel. Het zou nog beter zijn, als we er melkchocolade overheen hadden gedaan, maar lekker was het wel. Je werd er alleen een klein beetje misselijk van.

20160212_024056

Het is zo fijn om eens in de zoveel tijd een gezellige meidenavond te organiseren met je vriendinnen. We plakten er meteen een logeerpartijtje aan vast, net als vroeger. We keken 50 first dates, een top film en zeker een geslaagde avond.

Happy moments #26

Om de ochtend meteen super goed te beginnen werden er croissantjes en broodjes afgebakken!

Happy moments #26

Deel twee van dit heerlijke ontbijt! We propten ons met zijn allen om dit mini tafeltje en ontbeten gezellig met zijn allen. Zo gezellig als er extra moeite wordt gedaan en natuurlijk ook nog eens heel lekker.

Happy moments #27

Happy moments #27

Woensdag was het tijd voor een feestje, want ik werd 19 jaartjes oud. Daar hoort natuurlijk een heerlijk stukje gebak bij. Mama maakte deze slagroomtaart, net als vroeger. Gelukkig smaakte hij nog net zo lekker als ik me herinnerde.

Happy moments #27

Deze prachtige bloemen kreeg ik van mijn lieve vriend. Hij had ze verstopt achter de deur, dus ik wist van niets. Echt een super lieve verrassing!

Happy moments #27

Met mama zocht ik deze tulpen uit. Tulpen doen me altijd denken aan het voorjaar en nu staan ze mooi in bloei op de keukentafel. Ik houd zo van bloemen in huis! Ze maken alles een stukje vrolijker en gezelliger.

20160219_154455

Deze week moest er helaas ook weer hard aan school gewerkt worden, want ik kreeg te horen dat ik mijn kwartaalopdracht niet gehaald had. Dat was even flink balen, maar nu moet ik er nog eventjes voor gaan. Hopelijk is hij dan goed en valt er een grote last van me af.

Happy moments #27

Langzaam kwamen er allemaal verjaardagskaarten binnen. Ik heb zelfs een kerstkaart gekregen, haha. Al die lieve boodschappen doen me altijd zo goed. Dan weet je meteen wie er allemaal aan je denkt. Bovendien zijn ze super vrolijk!

Notesofhappiness: happy moments #27

Met mijn vriendinnen vierde ik mijn verjaardag op vrijdagavond. Schoenen uit, dekentje en een filmpje op de bank onder het genot van de lekkerste cakejes ever! Het was echt een super gezellige avond en we zijn weer helemaal bijgekletst.

Happy moments #27

Zaterdag kwamen een aantal vrienden en mijn oma. Daar hoorde natuurlijk ook weer taart bij. Mama had deze appelkruimeltaart gebakken met verse slagroom. Dat ging er natuurlijk wel in! Het was heel gezellig om iedereen te zien en we zaten weer met een hoop mensen aan tafel. Ik heb echt een heerlijk verjaardagsweekeind!

Vandaag ga ik lekker sporten, huiswerk maken en vanavond komen mijn vriendinnen gezellig eten! Nog heel even doen alsof ik jarig ben en dan is het echt weer afgelopen. Stage loop ik sinds afgelopen week weer bij de kleuters, dus daar heb ik enorm veel zin in! Heel vermoeiend en lange dagen, maar als je die kinderen ziet wordt je helemaal blij.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anne
  21 februari 2016 at 11:55

  Hmm, wat een heerlijk eten allemaal! Taart, crackers met ei! Heerlijk allemaal!
  Klinkt als een fijne week :)

 • Reply
  heidi
  21 februari 2016 at 19:15

  Wat super leuk weekje heb je gehad.

 • Reply
  laura
  22 februari 2016 at 12:23

  Wat een fijne foto’s! Zo lekker lenteachtig ook:) X Laura http://www.mixtfashion.com

Leave a Reply

Menu Title