Happy moments #25

Ik kan eindelijk zeggen dat mijn tentamens erop zitten! Nu kan ik lekker genieten van een weekje carnavals vakantie. Even bijkomen van de ontzettend drukke periode die ik achter de rug heb. Hopelijk kan ik nu weer ruimte maken voor leuke dingen! Op naar happy moments #25.

Notesofhappiness: happy moments #25

Van de week kon ik lekker een keertje thuis lunchen en toen besloot ik deze heerlijke salade te maken. Soms ben ik mijn boterhammen een beetje zat. Afgelopen week heb ik ook een heerlijk omelet gebakken met spinazie erin. Zo leuk om af en toe eens iets anders uit te proberen! Zeker als het ook nog eens heel lekker is.

20160202_142213

Afgelopen dinsdag nam ik afscheid in groep 8. Onder het genot van mini cakejes met slagroom en 30 seconds verliet ik dit heerlijke klasje. Ik heb er zo ontzettend veel geleerd en het was echt een super leuk half jaar. Het is soms pittig, maar wel ontzettend leuk. Ik ga ze echt weer missen! Gelukkig blijf ik op dezelfde school dus komen ze me vast nog wel eens vervelen.

20160206_102956

Ik ging gezellig een ochtendje schaatsen met mijn moeder. Af en toe is het zo gezellig om dit soort dingen samen te doen. De laatste tijd zie ik haar iets minder, omdat ik het zo druk heb, maar samen schaatsen is altijd gezellig. Ik heb het nog steeds niet verleerd en hoop dat ik dat nooit zal doen!

20160206_121917

Een studiebreak met een warme kop thee en een gezonde appel. Ik vind mijn mok zo leuk van de Hema! Lekker opwarmen voor de televisie om even afleiding te zoeken.

20160206_151635

Ik hield een serie marathon van New Girl op de bank. Het leukste was dat mijn moeder er gezellig bij kwam zitten, dus we hebben lekker zitten lachen om alle gekke avonturen. Lekker met een dekentje op de bank om te ontspannen na de tentamens van afgelopen week. Dat is het echte weekeind/vakantie gevoel.

20160206_162210(0)

Deze heerlijke taart kwam na een uurtje uit de oven! Het is een appel kruimel havermout taartje. Hmmmm, laat die visite maar komen. Het is dan wel heel verleidelijk om alvast een stukje af te snijden, maar hij was nog wel heel erg heet.

Notesofhappiness: happy moments #25

Natuurlijk moet er dan ook eindelijk van gesnoept worden! Omgg wat is deze taart lekker! Ik ben echt dol op appeltaart, maar met havermout is hij ook heel erg lekker. Af en toe mag je jezelf een beetje verwennen met iets lekkers. Nomnomnom!

20160206_170522

Samen met mijn vriend ging ik een dagje zwemmen in de Kempervennen. We besloten om net voor de vakantie te gaan om de drukte voor te gaan en dat was zeker gelukt. Er was bijna niemand! Dat mocht de pret niet drukken, want glijbanen en plezier genoeg. We hebben een super leuk dagje gehad. Natuurlijk kan een lekker ijsje dan niet ontbreken.

Nu is de vakantie voor mij aangebroken. Het valt nu echt al super snel, maar nu kan ik er na mijn tentamens wel lekker van genieten. Ik moet wel een aantal dagen werken, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Ik heb nog niet zo veel gepland, dus dat kan nog komen. Nu eerst maar eens lekker genieten en een beetje bijkomen. Fijne zondag!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Sandra
  7 februari 2016 at 14:47

  Wat een leuk boekje heb je gekregen van de stage kids! Zo’n zelfde soort boekje kreeg ik ook toen ik klaar was met stage lopen twee jaar geleden. Echt een leuk aandenken! Leuk dat je lekker een ochtendje bent wezen schaatsen ook. Dat is tof om te doen! En oooh, New Girl is zo leuk haha. :)

 • Reply
  Catherine
  7 februari 2016 at 20:25

  Ik was ook gaan schaatsen deze maand, dat vind ik zo gezellig om te doen! Wat een lieve tekening is er trouwens voor je gemaakt door de groep 8 kinderen, echt heel cute. Die taart ziet er heerlijk uit, appeltaart is sowieso mijn favoriet!

 • Reply
  Charelle
  7 februari 2016 at 21:19

  Oeh dat taartje ziet er echt super lekker uit! Schaatsen vind ik ook wel heel leuk, maar ook heel eng, ik ben echt een watje wat dat betreft. Haha!

 • Reply
  heidi
  7 februari 2016 at 21:23

  Wat leuk deze allemaal.
  Lekker eten is het.

 • Reply
  Jolet
  8 februari 2016 at 16:30

  New Girl is zo leuk! Ik vind het echt geweldig dat het nu op TV is.

 • Reply
  Mariska
  8 februari 2016 at 17:21

  Schaatsen is zo leuk! New Girl is zo leuk! Appeltaart is zo lekker! Goed bezig :D

 • Reply
  Kim
  9 februari 2016 at 00:41

  Ik herken helemaal het ik-ben-eindelijk-klaar-met-tentamens-en-ga-nu-met-mijn-beentjes-omhoog gevoel. Mijn tentamenweek is nu ook 1,5 week geleden afgelopen en het eerste wat ik deed was lekker programma’s terugkijken. Die appeltaart trouwens… Looks so good! X

Leave a Reply

Menu Title