Happy moments #24

De een na laatste week voor mijn tentamens was aangebroken. Ik bracht te veel tijd door achter mijn computer en mijn chocomel overstroomde. Verder had ik een heel trots momentje afgelopen week en kon ik mijn boek niet meer neerleggen. Kijken jullie mee naar happy moments #24?

20160126_150937

De stageklas was vrolijk versierd voor carnaval met al deze slingers. Het aller leukste was dat ze allemaal naar beneden waren gevallen in het weekeind, dus mocht ik ze weer ophangen. Ik weet nog wel dat ik dit soort slingers maakte met mijn verjaardag en er dan mijn stoel mee versierde. Zo had ik een verjaardagsstoel thuis!

20160127_092202

De woensdag ochtend begon goed met een uur lang technisch lego. Tja, heel leuk hoor meneer, maar wat leren we hier nu eigenlijk van. Stiekem baalde ik gewoon dat ik de Knex niet te pakken had gekregen. Daar speelde ik vroeger echt altijd mee!

Notesofhappiness: happy moments #24

Deze heerlijke pastasalade maakte mijn moeder, omdat we samen een dagje thuis waren. Zouden jullie hiervan het recept willen zien? Het was echt heel erg lekker! Daarna ging ik naar de tandarts en gelukkig was alles in orde. Ik kon eindelijk weer eens autorijden en daarna vloog de dag al weer om. Het gaat allemaal zo snel de laatste tijd!

20160128_125421

Ik weet nog steeds niet precies hoe het gebeurde, maar it happend. Hierna moest ik dus de magnetron even schoonmaken, maar mijn chocolademelk was heel erg lekker. Zeker met het baggere weer van afgelopen week, op donderdag na. Vandaag heeft het echt alleen maar geregend, waar blijft die lente?
20160129_143854

CARROTCAKE! Mijn enthousiasme spat van het scherm af, ook al komt deze heerlijke taart absoluut niet tot zijn recht op deze foto. Het was echt een ideale opkikker tussen het harde werken door. Drie keer werken, een onderzoek en een kwartaal opdracht is een hele hoop stress. Gelukkig heb in inmiddels te horen gekregen dat ik een voldoende heb gekregen voor mijn onderzoek, dus mijn dag kon niet meer stuk. Het bleef ook niet bij een stukje (oeps).

Notesofhappiness: happy moments #24

100!!!!! Zaterdag behaalde ik de 100 volgers op Bloglovin. Het was echt even een speciaal momentje en ik ben echt super blij dat jullie allemaal mijn kletspraatjes blijven volgen. Ook al heb ik het de laatste tijd erg druk en schiet het bloggen er een beetje bij in. Al jullie lieve reacties doen wel echt iets. Echt super bedankt!

20160130_160559

Dit boek is zooo spannend! Ik heb hem inmiddels bijna uit en ik hoop dat ik hem vandaag uit ga lezen. Het gaat over een aantal politieagenten die vermoord worden en wie zou toch de dader zijn? Ik lees niet zo vaak thrillers, maar na dit boek ga ik dit zeker doen. Hebben jullie misschien nog aanraders voor mij?

Zo, zondag betekend de laatste loodjes voor de tentamenweek. Nog even leren en mijn opdrachten afmaken. Op een of andere manier zit er geen beeld bij mijn filmpje, dus dat moet ik ook nog zien op te lossen. Gelukkig staat er aan het eind van de week iets leuk op de planning en kan ik woensdagavond eindelijk zeggen dat ik carnavalsvakantie heb. Of ik het ga vieren weet ik nog niet, want ik moet nog een kostuum kopen. Tja, mijn planning gaat niet helemaal zoals het hoort de laatste tijd. Ik hoop dat jullie iets minder chaotisch zijn en nog een hele fijne dag hebben!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Quinty
  31 januari 2016 at 09:03

  Heel veel succes met leren! Ik woon net over de grens van het zuiden van Nederland, en daarom vieren we hier helaas geen carnaval. Dat betekent dus ook geen vakantie….

 • Reply
  Sandra
  31 januari 2016 at 12:14

  Gefeliciteerd met de 100 volgers! Mooie mijlpaal hè, zo’n rond getal? Ook goed van je dat je een voldoende hebt voor je onderzoek! Daar hoort zeker wel lekkere carrotcake bij om het te vieren, hihi. Lekker hoor! Succes nog met leren en de opdrachten maken. :)

 • Reply
  heidi
  31 januari 2016 at 17:21

  Wat leuke foto’s en dat lekker eten

 • Reply
  Withlovefroms
  31 januari 2016 at 17:48

  Oh, je stageklas was heel mooi versierd! :D

Leave a Reply

Menu Title