Happy moments #19

Goede morgen allemaal! Ik hoop dat jullie afgelopen dagen hebben genoten van alle lekkernijen en de gezelligheid. Ik in ieder geval wel. De eerste week van de vakantie zit er nu officieel op en ik heb het vooral rustig aan gedaan, niet altijd even goed voor mijn lange to-do list, maar ontspanning is ook nodig. Kijken jullie mee naar mijn feestelijke happy moments #19?

Notesofhappiness: happy moments #19

Ik begon de week met een nieuw recept. Eindelijk probeerde ik de wrap pizza, en wat was hij lekker! Ik gebruikte het recept uit het kookboek: ‘Wat een studentje ’s avonds eet.’ Het stelde me niet teleur. Dit was met kaas, parmaham en rucola. Echt heel lekker en dit is zeker voor herhaling vatbaar!

20151222_215444

De mooiste foto ever, maar ik ging met mijn vriend naar de bios. In the heart of the sea, was echt een hele leuke film. Het enige nadeel vond ik dat hij 3D was, want dan moet ik twee brillen over elkaar op. Dat gaat niet altijd even soepel, maar zoals je op de foto kan zien, was er echt geen mens. In totaal waren we denk ik met 10 man, dus je had geen last van vervelende mensen. Echt een aanrader!

20151224_141724

Ik ging weer eens bowlen en ik werd niet eens laatste. Op dit scorebord wel, maar ik was niet de aller slechtste! Winnen heb ik helaas ook niet gedaan, maar ik heb wel een aantal spares gegooid. Dat is ook al heel wat waard. Af en toe vind ik het zo leuk om te doen, en natuurlijk erg gezellig.

20151226_141324

De vakantie is weer begonnen, dus dat betekend ook dat ik weer aan het lezen geslagen ben. Als ik naar school ga, vind ik er niet altijd tijd voor, maar in de vakantie maak ik tijd. Even een momentje om iets anders te doen. Deze kreeg ik aanbevolen van kinderen uit mijn stageklas, dus ben ik er maar braaf in begonnen.

20151225_110053

Natuurlijk geen kerst, zonder een uitgebreid kerstontbijt. Ik ben echt dol op afbakbroodjes. De croissantjes zijn meestal voor mijn broertje, maar verse broodjes met kaas die een beetje gesmolten is, hmmmm. Daar mag je me ’s avonds wel voor wakker maken.

20151224_174344

Natuurlijk mag de gourmet absoluut niet ontbreken! Ieder jaar is het weer gezellig en dit keer waren er vrienden bij. Heel gezellig, met van alles en nog wat. Eerste Kerstdag ben ik bij mijn oma gaan lunchen en Tweede Kerstdag heb ik lekker geluierd. Nog meer afbakbroodjes natuurlijk en slagroom na!

20151225_105353

De kerstman vond dat ik lief was geweest dit jaar, want ik kreeg een cadeautje van mijn vriend. Deze parfum ruikt echt mega lekker en ik heb hem tijdens de kerstdagen gedragen. Leuk dat er dan meteen een mooie herinnering aan je parfum zit. Iedere keer dat je hem opspuit denk je daaraan. Misschien dat ik ook nog de grote flacon koop, maar eerst deze opmaken.

20151226_155723

Op Tweede Kerstdag maakte ik een gezellige wandeling met mijn broertje en onderweg kwam ik deze mooie bloemen al tegen. Het weer is zo gek! Helaas geen witte kerst, maar wel een hoop gezelligheid.

20151225_110111

Tijdens de kerstdagen kijk ik altijd even terug op het afgelopen jaar en wat heb ik veel nieuwe dingen geleerd! Er zijn ontzettend veel dingen veranderd en het verschil met vorig jaar is echt heel groot. Ik ben gelukkig en ik ben super benieuwd wat 2016 me gaat brengen!

Gelukkig mag ik nog genieten van een weekje vakantie. Oud en nieuw staat voor de deur en ik ben helemaal klaar voor alle oliebollen (al moet ik dan wel een paar rondjes extra hardlopen). Laat het nieuwe jaar maar komen met alle uitdagingen, kansen en nieuwe herinneringen. Hopelijk hebben jullie een fijne kerst gehad!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mariska
    27 december 2015 at 17:58

    Ik ben benieuwd naar dat kookboek! En ik houd ook zo van afbakbroodjes, heerlijk :D

Leave a Reply

Menu Title