Happy moments #18

Afgelopen week stond volop in het teken van kerstmis en stage lopen. Ik had stageweek en natuurlijk kon het kerstdiner niet ontbreken! Mijn kerstjurk mocht weer uit de kast en de kaasstengels in de oven. Kijken jullie mee naar deze feestelijke happy moments #18?

20151214_144042Afgelopen week begon natuurlijk weer op stage. Deze week was mijn tweede stageweek, gezellig voor kerstmis. Natuurlijk moesten er dan knutselwerkjes gemaakt worden. Deze vond ik zo mooi! Soms zou ik echt weer een kind willen zijn, dan mag ik ook al deze werkjes maken. Bovendien zijn sommige leerlingen echt mega creatief, dan denk ik echt hoe doe je dit?! Kun jij dit de juf leren?20151215_081123De ochtenden werden begonnen met het kerstverhaal en kerstliedjes bij het haardvuur. Het slaat eigenlijk helemaal nergens op, maar het ziet er toch wel heel gezellig uit. 20151217_142230 Tja je kunt je afvragen wat dit in vredesnaam is. Dit is mijn prachtige bos gemaakt op school met spullen van andere leerlingen. Er was nog over en toen mocht ik ook mijn mega mooie kerststukje maken. Hij heeft tijdens het kerstdiner op school gestaan en ik ben er echt mega trots op, haha. NOH: happy moments #18Donderdagavond was natuurlijk de grote avond, het kerstdiner. Ik had kaasstengels gemaakt (ze komen van de week online). De leerlingen vonden ze mega lekker, dus ze waren geslaagd. Er waren zo veel lekkere dingen en ik verbaas me iedere keer hoe veel ze allemaal kunnen eten. Echt niet normaal, bijna alles was op!20151217_170917Ik mocht mijn galajurkje weer aan en natuurlijk kon de selfie bij de kerstboom niet ontbreken. Echt die kerstboom is zo ontzettend lelijk! Ik ben wel echt super blij met mijn kerstjurkje. Hij komt binnenkort online! Ik vind het zo leuk dat er nu een aantal gelegenheden zijn waarvoor ik me lekker mag opmaken en me echt een typisch meisje kan voelen. 20151217_172756Alles helemaal versierd en klaar voor het kerstdiner. Het was nog een hele klus om al die lampjes op te hangen, zeker in een jurkje. Ik klom op de vensterbank, stoelen en tafels, maar ze hingen. Ik ben nog helemaal heel en het zag er ontzettend gezellig uit. Even waren we bang dat het te donker zou zijn om te eten, maar dat gebeurde gelukkig niet. Elk jaar vind ik dit weer een super leuke avond en je bouwt dan echt een band met de leerlingen op. 20151218_094805De volgende dag betekende vooral heel veel opruimen en spelletjes doen. We deden bingo met de hele klas en ik heb uiteindelijk een keer bingo gehad. Dan worden ze opeens fanatiek, zeker als je een snoepje kunt winnen!20151218_111235We hadden er al een paar weken voor geoefend en nu was het zover. We gingen optreden in het verzorgingshuis. Helaas was mijn sneeuwpakkenkostuum gesneuveld, dus ik heb van achter heel hard meegezongen met de kinderen. Deze ster vond ik echt super grappig, je moet er toch iets leuks van maken!

Nu heb ik eindelijk vakantie. Deze week ga ik vooral lekker slapen, leuke dingen doen en mijn school een beetje bijwerken. Ik moet nog mega veel doen en anders ga ik het echt niet afkrijgen. Natuurlijk mag kerst niet ontbreken en ik heb er echt mega veel zin in. Mijn hakken staan klaar en ik verheug me op al het lekkere eten.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Dina
    20 december 2015 at 11:59

    Voor de kinderen is zo’n kerstdiner op school ook echt altijd heel bijzonder en spannend. Ik vond het echt altijd geweldig om leerlingen zo te zien, in nette kleren en in spanning omdat de klas zo mooi was versierd en zo. Leuk hoor, om dat mee te maken. Fijne vakantie!

Leave a Reply

Menu Title