Happy moments #17

Inmiddels al weer een hele goede middag! Vandaag komt deze happy moments #17 iets later online dan normaal. Afgelopen week moest ik vooral bijkomen van het ontzettend leuke weekeind in Londen. Ik vierde sinterklaas en ik had mijn kerstgala op school. Een hele leuke week, maar wel mega vermoeiend. Vandaag een kortere happy moments, maar dat zal ik volgende week helemaal goed maken. Kijken jullie gezellig mee?

20151205_151810

Afgelopen weekeind zat ik nog lekker in Londen! Het was zo ontzettend leuk en je kunt het verslag hier lezen. Mijn outfit was super simpel. Lekker een spijkerbroek met enkellaarsjes. Ze zaten verrassend lekker en ze hebben het de hele reis volgehouden.

20151205_151009We aten deze mega lekkere cupcakes. Ik had een stukje van de Oreo cupcake, hmmmm. De botercreme was echt zo lekker. In Londen weten ze wel wat lekker eten is!

NOH: happy moments #17

Na lang te hebben uitgeslapen op zondag werd ik wakker gemaakt om sinterklaas te vieren. We konden het niet op 5 december vieren, dus dan maar gezellig pakjesmiddag op 6 december. Geen surprise, maar wel gedichten en cadeautjes. Het snoepgoed mag natuurlijk niet ontbreken! Elk jaar vind ik het zo gezellig. Gewoon heel fijn extra tijd met je familie doorbrengen.

NOH: happy moments #17

(Sorry voor de onscherpe foto!) Dit is echt de aller lelijkste kerstboom ever, maar ik ben er mega trots op. Op stage mocht ik met een aantal leerlingen de kerstboom opzetten. Nadat we de lampjes hadden ontknoopt en een stopcontact hadden gevonden stond hij te stralen. Niet de mooiste boom, maar dat heeft eigenlijk ook wel iets.

NOH: happy moments #17

Donderdagavond was het kerstgala bij ons op school. Ons haar werd heel mooi gedaan door de zus van een vriendin. Ze had een eigen popcornmachine. Hoe cute is hij!!! Ik vind hem echt zo cool en de popcorn was echt mega lekker. Dit is nog eens een leuk cadeau.

20151212_130552

Rond de feestdagen wil ik altijd rode nagellak dragen. Het duurde even, want je kunt geen twee dingen tegelijk doen als je nagellak niet droog is. Ik vind het zo feestelijk en er moet eigenlijk nog glitters op, dan is het helemaal af. De kerstkriebels beginnen nu wel echt te komen en ik kan niet wachten om de kerstboom op te gaan zetten!

20151212_130627

Een sinterklaascadeautje was deze make-upkwast van Zoeva. Het is de 104 buffer kwast en hij is zo ontzettend fijn! Ik gebruik hem nu elke dag en ik kan echt niet beschrijven hoe zacht hij is. Nu ben ik wel heel benieuwd geworden naar de andere kwasten! Misschien een leuk cadeautje voor mijn verjaardag.

Het was vooral een week waarin ik moest bijkomen van Londen en het gala. Het was ontzettend leuk! Deze week heb ik de hele week stage en natuurlijk het kerstdiner. Ook speel ik sneeuwpop in een toneelstuk dus ik heb er ontzettend veel zin in!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Bo stuffbybo
    13 december 2015 at 14:16

    Wat een leuke popcorn machine! Echt cute :)

Leave a Reply

Menu Title