Happy moments #16

Ik gaf het al aan in mijn geluksmomentjes, maar ik zat afgelopen weekeind lekker in Londen! Kerstshoppen, kerstlampjes en een en al sfeer. Afgelopen week stond nog in het teken van sinterklaas en natuurlijk de surprises op stage. Het was echt ontzettend gezellig. Kijken jullie mee naar happy moments #16!

NOH: happy moments #16Het lijkt al weer een eeuwigheid geleden, maar vorige week ging ik naar mijn aller beste vriendinnetje om daar heerlijke pepernoten te eten. Ik kan er na afgelopen week echt geen meer zien, maar ze blijven zo lekker!!
NOH: happy moments #16We gingen als mega volwassen mensen Cooking Mama spelen. Dit kan gewoon op de vroege zondagochtend, haha. Het was weer mega gezellig zoals altijd. Ik speelde cooking mama altijd op de Nintendo toen ik klein was. Dit was echt een flashback, naar die goede oude tijd. Nog eventjes en dan ga ik ook pokemon spelen, hihi. 20151201_170346 (1)Mijn vader maakte deze heerlijke tomatensoep. De witte bonen vind ik minder lekker (ik heb echt een fobie voor dat soort bonen). Verder ben ik echt dol op tomatensoep dus het mocht de pret absoluut niet drukken. Zo fijn dat er nog zo voor je gezorgd wordt als je thuis woont, ook al begint het nu wel te kriebelen om het huis uit te gaan. Twijfels!NOH: happy moments #16Onze buurvrouw heeft buiten allemaal ontzettend leuke lampjes opgehangen in haar tuin. Ik vind dat echt zo leuk! het liefst zou ik dat ook doen, maar wij hebben geen stroom buiten. Ondertusen kijk ik elke avond vol verwondering naar haar tuin als de lampjes aan gaan. Ik kan echt niet wachten tot het kerst is. Ik zit nu echt al helemaal in de stemming en ik ben er helemaal klaar voor. Kom maar op met die kerstbomen, koekjes, diners en gala’s! NOH: happy moments #16Het was eerst natuurlijk nog even sinterklaas. Ik deed surprises in groep acht en dit is altijd gemixt. De eerste 10 surprises zijn leuk, maar daarna duurt het vaak wel heel lang. Dit keer werd het iets spannender gemaakt door allerlei opdrachten met het dobbelspel. Gelukkig werd ik niet zwart geschminkt, yes! Het was uiteindelijk een leuk dagje en ik verbaas me over alle prachtige dingen die werden geknutseld. Was ik maar zo creatief en handig!
20151204_170611 (1)Het is me gelukt om mezelf afgelopen week een paar keer in het donker naar buiten te slepen. Als ik eenmaal bezig ben is het helemaal niet erg, maar het is het naar buiten gaan. Soms kleed ik me gewoon al om, dan moet ik wel. De 6 km gaat me steeds beter af en ik kon echt genieten van het lopen. Houden zo!! Het mag ook wel met al dat lekkers dat ik de laatste tijd op heb, echt niet goed voor de lijn, oeps…NOH: happy moments #16Afgelopen week zat ik in Londen. Het heel avontuur komt snel online, want we hebben echt een paar avonturen beleefd. Gelukkig zijn we nu weer veilig thuis en het enige wat we eraan over hebben gehouden is zere voeten en heel vel vermoeidheid. De sfeer in Londen is nu echt top, overal lampjes!!! Ik heb echt zo vel te vertellen!

Deze week is weer een drukke week waarin hard aan school moet worden gewerkt, ik mijn kerstgala heb en ik met de klas nog moet gaan optreden. De kerstliedjes zullen non-stop draaien en natuurlijk moet er weer gewerkt worden. Ik ben er helemaal klaar voor en ik heb jullie volgende week denk ik veel te vertellen!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Daphne
    7 december 2015 at 07:37

    Wat een leuke momentjes! En wat tof dat je in Londen bent geweest. Ben benieuwd naar het verslag!

Leave a Reply

Menu Title