Happy moments #142

Goedemorgen! Een nieuwe zondag, dus een nieuw weekoverzicht in deze happy moments #142. Ik maakte een belangrijke beslissing, zoals jullie gisteren al konden lezen. Toch deed ik ook een hoop fijne dingen. 

Ik was vaker thuis, dus kon ik aan de slag met lekkere lunches. Er was nog wat falafel over, dus maakte ik deze quinoa bowl met allerlei groentes en wat feta kaas. Super lekker en eigenlijk heel erg simpel. 

Ik probeer mezelf aan te leren om koffie te drinken en tot nu toe kan ik een cappuccino best waarderen. Ik wachtte hier op een vriendin, zodat we daarna lekker de stad in konden. Ik kocht een overpriced notitieboekje om al mijn doelen in op te schrijven tijdens het wachten. 

Naast dat ik twee yoga lessen volgde afgelopen week heb ik mezelf ook overtroffen met hardlopen. Ik liep namelijk 15 kilometer! Man, dat was behoorlijk zwaar en ik kan mijn benen nu nog steeds voelen. Het is me wel gelukt en over vier weken kom ik die finish over gerend!

Toen ik samen met mijn broertje boodschappen ging doen kwamen we de Mars ijsjes tegen. Hier konden we allebei geen weerstand tegen bieden. Deze ijsjes zijn ZO lekker! Ik was even vergeten hoe verslavend ze zijn, haha. 

Zoals jullie gisteren al konden lezen, maakte ik afgelopen week een spannende beslissing. Komende week zal ik kennismaken met mijn nieuwe klas, tutor en stage. Er komt zo veel op me af dat ik me soms ook wel heel angstig voel over het onbekende. Dan denk ik maar dat ik het gewoon op me af moet laten komen en dat het vooral een heel leuk avontuur gaat worden!

Gisterochtend scheen het zonnetje lekker, dus besloot ik een mini rondje te gaan hardlopen. Echt vooruit kwam ik niet, want de spierpijn is real. Toch verbaas ik me iedere keer weer over hoe mooi Eindhoven is! Komende week wordt het ook weer super lekker warm, dus dan kunnen die korte broekjes de kast weer uit. 

Ik stond weer lekker in de keuken om deze pan met courgetti te maken. Toen ik op mezelf woonde maakte ik dit regelmatig voor vrienden die kwamen eten. Thuis had ik het nog helemaal niet gemaakt en daar moest natuurlijk verandering in komen. Gelukkig vonden ze het lekker! Ik maakte de courgetti met vegetarisch gehakt, een ui, paprika en wat champignons. Dikke aanrader!

Vandaag ga ik aan het werk. Er moeten weer cakes gebakken worden. Komende week ga ik proberen om zo veel mogelijk van het zonnetje te genieten en vooral de rust bij mezelf te vinden. Tijd voor een nieuw avontuur. 

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Reggy
  16 september 2018 at 10:10

  Fijne week Eline!!😘

 • Reply
  Judith
  17 september 2018 at 10:13

  die quinoa bowl ziet er echt heeeeeeerlijk uit <3

 • Reply
  Shirley
  18 september 2018 at 16:47

  Goed dat je die keuze qua opleiding hebt gemaakt. En dat je gewoon nog net op tijd was, een mooi voorteken. Veel succes!

Leave a Reply

Menu Title