Happy moments #141

Happy Monday allemaal! Een nieuwe week bomvol nieuwe kansen en mogelijkheden. Afgelopen week was het een beetje een chaos, maar nu heb ik gelukkig weer wat rust kunnen scheppen. Je leest het in deze happy moments #141! 

De avonden worden weer een stuk frisser. Dat betekent dat het weer tijd is voor warme chocomel of een chai latte! Het liefst natuurlijk met een lekkere dot slagroom. Tijdens mijn werk bij De Ontdekfabriek wilden ze ook allemaal warme chocomel met slagroom, haha. 

Eindhoven Gym athlete fit

Ik volgde een lesje athlete fit bij Eindhoven Gym. Daarna kreeg ik een heerlijk ontbijtje en was ik klaar om met nieuwe energie aan mijn dag te beginnen. ’s Ochtends sporten is zo fijn! Voordat je helemaal door hebt wat je aan het doen bent, sta je al in de gym en ben je flink aan het zweten. De rest van de dag voel je je super goed. 

Dit zijn mijn favoriete ontbijtjes! Lekker een gebakken eitje op toast. Sinds deze week hebben we weer een abonnement op de krant, dus kan ik heel burgerlijk de krant lezen met een kop thee. 

Om wat meer ontspanning toe te voegen, heb ik het piano spelen weer opgepakt. Ik merk dat ik heel lang niet meer gespeeld heb, maar het geeft me wel veel ontspanning. Binnenkort wil ik op zoek naar een nieuw nummer waar ik me in vast kan bijten. Dan heb ik misschien weer nieuwe motivatie om het echt vol te houden. Het is zo fijn als het dan lukt! 

Met Marisa van Rotterdam Food ging ik naar de nieuwste vestiging van MOOD Strijp-S. Ik ging voor de MOOD roll en hij was echt suuuper lekker! Van de buitenkant ziet het er wel echt uit als een chique tent maar gelukkig kan iedereen gewoon lekker komen genieten. De Franse en Aziatische kaart zag er ook echt geweldig uit. Ik kom zeker nog eens terug.

Lunchbreak! Ik draaide een dagje mee bij Meneer de Boer in de stad. Het voordeel is natuurlijk dat ik dan mijn eigen lekkere lunch kan maken. Hier maakte ik een yoghurt bowl met rood fruit en granola. 

Op zondag ging ik aan de slag bij De Ontdekfabriek. Het was zondag bakdag, want de vriezer was akelig leeg. Ik begon met het bakken van deze appelcakes. Ze zijn echt super goed gelukt al zeg ik het zelf. Je kunt wel echt zien dat ze zelfgebakken zijn, maar dat heeft karakter al zeg ik het zelf. Daarna bakte ik nog wat verjaardagscakes. De dag vloog voorbij!

Vanochtend begon ik de dag heel vroeg. Om 07.00 startte ik met yoga bij Eindhoven Gym. Thuis besloot ik om nog even in de zon te gaan zitten met een zelfgemaakte chai latte. Perfect begin van de week! 

Afgelopen week voelde echte een enorme chaos qua school en werk. Ik moest moeilijke keuzes maken, waarover later wel meer online komt. Voor nu is het heel belangrijk om naar mijn lichaam te luisteren en mijn hart te volgen. Het is maandag, dus de week kan nog alle kanten op!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Reggy
    10 september 2018 at 12:13

    Precies Eline!!😘

Leave a Reply

Menu Title