Happy moments #140

Happy Sunday! De vakantie is afgelopen, dus is het tijd voor een gloednieuwe happy moments #140. Ik begon aan een nieuw studiejaar, ging op pad voor Foodies Eindhoven en had een hele bijzondere avond in het theater. Lees snel verder!

Als je me ergens gelukkig mee kan maken is het wel pizza. Bij een koffietentje op de Kleine Berg in Eindhoven hebben ze sinds kort vanaf donderdagavond een pizzaparty. Er worden dus zelf allerlei lekkere pizzaatjes gebakken die je kunt delen met je vrienden. Mijn favoriet was die met geitenkaas en vijg. Super lekker!

Als toetje hadden we deze verrukkelijke cheesecake! Oh hier kan ik dan zo intens van genieten. Cheesecake is iets wat me nooit echt lukt om goed te maken. Zo geniet ik er wel weer extra van als het ergens op de menukaart staat. 

De lekkerste ontbijtjes maak je vaak toch zelf! Rood fruit is sowieso een dikke favoriet, zeker in combinatie met Griekse yoghurt met honing. Dat is nog eens een verwenmomentje in de ochtend. 

Met mijn moeder en mijn broertje ging ik gezellig een dagje naar het strand. Het was een echt feestdagje, omdat mijn moeder 25 jaar in dienst was. De zon scheen volop en het was heerlijk om even naar de golven te kunnen luisteren met mijn voetjes in het zand. Ik kon meteen mijn nieuwe rokje aan. Ik vind hem zo leuk! 

Dit vond ik echt een unieke ervaring. ’s Avonds gingen we naar de musical de Lion King. Ik vond het echt zo ontzettend mooi. Ik heb echt met open mond gekeken naar al die prachtige kostuums en dansen. Eigenlijk is het ontzettend jammer dat het theater vaak zo duur is. Ik zou veel vaker willen gaan!

Mangiare Eindhoven

Samen met mama ging ik ook nog super lekker lunchen bij Mangiare, een Italiaans restaurant in Eindhoven. We konden nog lekker in de binnentuin zitten. Dat was zo ontzettend fijn en het eten was zo mega lekker. Mam had een broodje met makreel. Nou ik had spijt dat ik die niet had besteld. Echt zo ontzettend lekker! Die wil ik heel graag zelf nog eens bestellen. 

Als er iets is waar je me altijd voor mag wakker maken zijn het wel pancakes! Voor Foodies Eindhoven mocht ik bij FAB deze heerlijke pancakes komen proeven. Ohh echt suuuper lekker! Ik nam een vriendin mee en we gingen voor een typisch Amerikaanse brunch. Echt heel gezellig om samen weer bij te kletsen. School, werk en alle andere dingen kunnen soms zo druk zijn dat ik soms echt even alleen nog maar wil zitten en kletsen met vrienden.

Ik was ook nog een dagje in Rotterdam met Marisa voor haar blog en mijn andere account Foodies Rotterdam. Ja ik ben van alle markten thuis! Ze had geregeld dat we bij Mr. Salad het nieuwe menu mochten komen proeven. Het is een hele leuke saladebar in het centrum!

Ik ging voor een heerlijke salade met falafel en Marisa ging voor de linzen. Oh deze happy moments #140 staat weer helemaal vol eten, maar het is ook allemaal zo lekker. De falafel smaakte echt heel erg goed. Het is dan ook mijn favoriete vleesvervanger, dus ik ben altijd wel fan! 

Guilty, twee keer pizza haha. Gelukkig deelde ik deze met nog allemaal andere lieve foodbloggers. Met Foodies Eindhoven hebben we regelmatig meetings bij verschillende restaurants. Dan maken we kennis met de eigenaren en is het vooral ontzettend gezellig! 

Stage ben ik afgelopen week heel leuk begonnen. Dit jaar sta ik in groep 3! Als alles een goed gaat ben ik hopelijk rond maart/april klaar. Ik heb er zin in en kan niet wachten om volop aan de slag te gaan. Daarnaast werk ik lekker in de Ontdekfabriek en bereid ik me voor op de halve marathon. Het is nog even zoeken naar een nieuw ritme, maar stapje voor stapje kom ik er wel! Goed op mijn grenzen letten en vooral lekker op tijd naar bed! 

Liefs,
Eline

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  26 augustus 2018 at 19:57

  Fijn om te lezen dat t zo fijn gaat!!!
  X

 • Reply
  evelien
  27 augustus 2018 at 09:21

  Wat gaaf dat je naar de lion king bent geweest! En het ontbijtje ziet er héérlijk uit!
  Liefs,
  Evelien

 • Reply
  Judith
  27 augustus 2018 at 15:48

  Zoveel lekkere dingetjes heb je gegeten <3 Word er helemaal hongerig van haha!

 • Reply
  Lisa
  29 augustus 2018 at 21:38

  Oh je week zat echt vol met heerlijk eten! Ik krijg er meteen honger van, haha. Veel succes met je studie!

Leave a Reply

Menu Title