Happy moments #139

Ik ben weer terug in Nederland, dus dat betekent een nieuwe happy moments #139 met allemaal fijne vakantiefoto’s! Zoals jullie misschien al gelezen hadden was het ontzettend fijn en mis ik die frisse lucht wel een beetje. Maar nu eerst een hele hoop fijne foto’s.

De eerste wandeling was meteen een hele fanatieke. Dat was misschien niet super slim, maar dan hadden we hem maar mooi achter de rug. Het was uiteindelijk behoorlijk pittig met allerlei stukken rots waar we overheen moesten klimmen. Toen kwam mijn lesje boulderen plotseling goed van pas.

De tweede dag deden we het iets rustiger aan en liepen we langs dit mooie meer. Het was wel mega nep, maar toch vind ik de kleur van het water ontzettend mooi! Zo groen is het bij ons in Nederland nou nooit. Ik ontspande me en genoot van de wandeling. Dat is ook wel te zien aan mijn gezicht, haha.

Dit was echt mega pittig. We begonnen al meteen met een grote puinhelling waar we overheen moesten. Niet echt een lekker begin. Daarna werd het alleen nog maar meer stijl. Toen we eenmaal bovenaan waren, was ik echt helemaal gesloopt. Gelukkig zorgt het uitzicht er voor dat je niet voor niets hebt afgezien!

Op de weg naar beneden liepen we langs mijn favoriete plek: de Sebensee. Het is daar zo ontzettend mooi. Ik trok mijn schoenen uit en koelde mijn voetjes lekker in het koude water. En als ik zeg koud, dan is het ook echt verrekte koud.

Nog even lekker poseren op een brug. Als je goed oplet zie je dat ik op bijna iedere foto hetzelfde aan had, haha. Ik droeg een sportoutfit waarin ik super lekker kon wandelen. Zo valt het niet meteen op dat je je helemaal kapot zweet.

Ik had mijn yoga matje meegenomen dus kon ik ’s avonds tot rust komen en mijn spieren op een andere manier inspannen. Er was een heel leuk Japans tuintje in de tuin van ons appartement waar ik deze foto’s maakte voor een samenwerking. Inmiddels kan ik echt niet meer zonder yoga!

We maakten een wat langere tocht langs een aantal meren. Dat was echt heel erg mooi! Mensen waren hier ook allemaal aan het zwemmen. Bleek nou dat er ook gewoon een autoweg naar toe liep, haha. Ik maar denken hoe ze daar met die opblaas unicorns gekomen waren…

Een foto van de laatste wandeling. Het uitzicht was hier zo ontzettend mooi. Je liep helemaal over de kam van de berg heen, echt prachtig!

Ik kijk terug op een super fijne vakantie. Soms was het echt afzien, maar als je eenmaal boven bent is dat het helemaal waard. Ik kan niet wachten tot ik weer terug kan!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Stella
  14 augustus 2018 at 16:52

  Ik stap morgen in het vliegtuig naar Zwitserland en ik heb daar nu NOG meer zin in. De foto’s zijn zo mooi, kan me goed voorstellen dat je het heerlijk hebt gehad op vakantie in de bergen. Fijn!

 • Reply
  Anne - Ditisanne.nl
  14 augustus 2018 at 17:03

  Wow, ziet er supermooi uit! Ik begrijp dat je in Oostenrijk was? Vind het echt zo’n fijn land!

 • Reply
  Mei Qi
  15 augustus 2018 at 18:23

  Wauw! Wat een mooi uitzicht! Fijn dat je het naar je zin hebt gehad :)

 • Reply
  Elisa
  16 augustus 2018 at 12:20

  Wouw wat een geweldige foto’s, nu ben ik geen vakantieganger… Althans nu wil ik best naar Zwitserland.

 • Reply
  Yanine
  17 september 2018 at 21:52

  Mooie fotos en een leuke blog! Ik blijf je volgen haha :)

Leave a Reply

Menu Title