Happy moments #136

Het is weer zondag, dus weer tijd voor een nieuwe happy moments #136! Het weer was goed genoeg om lekker buiten te eten, ik proefde een vegan pizza en ontdekte mijn nieuwe favoriete ijssmaak! Het is weer een fijn weekoverzichtje geworden. 

Een tijdje terug konden we lekker buiten eten. Mijn moeder maakte deze heerlijke pasta en salade. Is het geen plaatje! Ik at uit mijn mooie borden en het voelde echt even als vakantie. Gewoon lekker genieten in de tuin.

Ik trakteerde mezelf op een lekkere acaibowl bij Bagels & Juice op Strijp-S. Extra vitamientjes erin. Laatst vond ik bij de Ekoplaza ook acai uit het vriesvak. Hopelijk kan ik nu thuis ook lekkere bowls maken!

Ik kocht lekkere beschuiten bij de Lidl en deed er aardbeien op. Wat een feestje is dat!

Intelligentia ICE is mijn favoriete ijszaak uit Eindhoven en nu hadden ze ook Ruby ijs! Dat moest ik als foodie natuurlijk gaan uitproberen en hij is echt super lekker. Een beetje bes-achtig, maar wel heel erg romig. I love it!! Stiekem ben ik al een keer teruggeweest om er nog een te gaan halen.

Afgelopen week ging ik uit eten bij Happy Italy waar ze nu ook een vegan pizza op de kaart hebben staan. Ik vond hem erg lekker al miste ik stiekem wel de kaas. Toch zeker een hele goede optie als je zin hebt in extra groentes op je pizza.

Nu lig ik helaas ziek in bed, gelukkig had ik deze blogpost al klaar staan. Ik duik dus weer lekker mijn bedje in om uit te zieken. Geniet van jullie zondag!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  24 juni 2018 at 13:14

  Beterschap Eline, het heerst echt!!
  Lekker ijsje!!
  😘

Leave a Reply

Menu Title