Happy moments #135

Happy Monday allemaal. Het is al weer een tijdje geleden dat er een happy moments online kwam. Ik ben ook ontzettend druk geweest. Wat ik allemaal gedaan heb laat ik je in dit overzichtje zien! 

Voor Foodies Eindhoven ging ik langs bij LabTwaalf, een fijne werkplek op Strijp-S. Daar voelde ik me niet alleen heel welkom, de de dieren ook.

Ik ging met een vriendin lunchen bij Victoria in Eindhoven. Daar maken ze altijd weer een kunstwerkje van je eten. Deze açaibowl was echt super lekker! Konden we gezellig even bijkletsen. Iedereen is nu zo druk bezig met werk en afstuderen, dat het fijn is om eventjes echt tijd met elkaar door te brengen.

Ook had ik een familie barbecue wat echt ontzettend gezellig was. Ik nam mijn eigen falafel mee voor op de barbecue en portobello’s. Zo zie je maar dat een vegetarische barbecue helemaal niet moeilijk hoef te zijn. Deze visjes vond ik erg mooi voor op de foto!

We hebben zo ontzettend veel geluk met het weer deze lente! Ik maakte een super lekkere falafel salade voor mezelf. Falafel is denk ik echt mijn favoriete vleesvervanger. Vanavond staat het weer op het menu!

Kijk dan toch! Deze pancakes at ik in Rotterdam voordat mijn supavontuur begon. Ik at ze bij Arzu en dit was gewoon geweldig. Het liefst ga ik nog 100 keer terug om alle andere smaken te gaan proeven. Ze hadden ook red velvet pancakes en pancakes met Nutella. Het is allemaal zo lekker!

Ik zou willen dat we in Eindhoven zulke leuke muren in het centrum hadden. Het fleurt meteen alles op en ik vind het toch wel heel erg gaaf dat iemand dit gemaakt heeft.

Hmm de aardbeien liggen nog volop in de winkel en dan maak ik een extra feestje van mijn ontbijt. Vooral heel erg lekker als je buiten kunt ontbijten. Dan is het nog niet super warm en kun je toch zeggen dat je al buiten hebt gezeten. Ik heb dan altijd een heel klein beetje een vakantie gevoel.

Ik ben de laatste tijd volop bezig met yoga. Ik probeer om zo goed als iedere dag eventjes wat oefeningen te doen. Via Yoga with Adriene volg ik haar 30 dagen ‘challenge’. Het fijne hieraan vind ik dat ik steeds weer nieuwe houdingen uitprobeer en zo goed merk wat ik wel of niet fijn vind. En ja, mijn monsterra plant is echt enorm hard aan het groeien!

Mijn dromenvanger is gewoon mee terug verhuisd. Het is even wennen om weer thuis te wonen, maar het geeft ook wel heel veel rust. Ik hoef me niet meer druk te maken over boodschappen en koken als ik uit stage kom. Die dagen zijn soms al lang genoeg. Het is ook wel erg gezellig om wat meer tijd thuis door te brengen.

Waar ik natuurlijk het meest druk mee ben is mijn nieuwe stage. Ik loop nu drie volle dagen stage in groep 3. Ik draai de lessen de hele dag en ben ondertussen met allemaal leuke projectjes bezig. Al die lessen voorbereiden kost alleen erg veel tijd en doordat ik ook nog een stuk met de bus moet reizen, maak ik erg lange dagen. Heel leuk, maar daardoor houd ik soms minder tijd over voor het bloggen. Bloggen moet iets zijn wat ik wil doen en niet wat ik moet doen.

Even een fotootje van mijn nieuwe schoenen terwijl ik op de bus zat te wachten. Ze hebben een hakje, maar ze lopen juist super lekker. Ik draag ze gewoon naar stage en dan heb ik aan het eind van de dag nergens last van. Ik voel me net wat vrouwelijker en zelfverzekerder met deze schoenen aan. Je vindt ze nu echt overal, dus ga zeker eventjes de stad in als je ook zoiets wilt kopen!

Samen met mijn vader ging ik gezellig pizza bakken. Dat had ik echt al heel erg lang niet gedaan en het resultaat was super lekker geworden. Als er champignons en mozzarella op zit ben ik echt al een heel gelukkig mens.

Morgen heb ik een juffen en meesterdag. We worden extra in het zonnetje gezet. De rest van de week moet ik gewoon werken en stagelopen. Gelukkig vind ik af en toe ook nog tijd om mezelf lekker uit te leven in de sportschool. Hopelijk kan ik wat vaker een gaatje en energie vinden om te bloggen.

Over vier weken is het vakantie en ik heb iets super spannends gedaan! Ik heb een vakantie geboekt naar Berlijn. Het is maar een weekendje, maar ik ga twee dagen in mijn eentje deze leuke stad ontdekken. Ik slaap in een hostel dus ik heb de volledige single studenten reiservaring. Ik heb er enorm veel zin in, dus alle tips zijn welkom!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Rosemarijn
  11 juni 2018 at 20:25

  Wat een toffe dingen! En van je reisje naar Berlijn. Ik wilde dat ook doen, heel toevallig! Heb alleen nog niets ondernomen. Gezien we dezelfde opleiding doen en leeftijd hebben vond ik het alleen wel noemenswaardig haha, zelfde ideetje! Veel plezieeeer, ik ben jaloers!!

  • Reply
   admin
   14 juni 2018 at 21:54

   Haha wat grappig! Zeker doen en dan wil ik al je verhalen horen!

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  11 juni 2018 at 22:06

  Fijn Eline om te lezen!!!
  Miss samen iets afspreken in Berlijn?!😊
  Succes weer van de week!!😘

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  11 juni 2018 at 22:21

  Hoe goed zien die pannenkoeken eruit! En zo leuk die muur (en je outfit :-))

 • Reply
  Janne
  14 juni 2018 at 14:51

  Wat stoer dat je in je eentje naar Berlijn gaat! Ik ben er nog nooit geweest, dus ik heb geen tips voor je. Maar het wordt vast superleuk. Ik ben stiekem wel een beetje jaloers op je…

  Leuk dat je veel yoga doet. Ik doe een 90 dagen challenge van Fightmaster Yoga, dat is wat meer voor gevorderden en behoorlijk zweten ook vaak. Fijn om de dag daarmee te beginnen, dan heb je meteen het gevoel dat je wat gedaan hebt. Het is grappig om te merken waar je lichaam makkelijker en minder makkelijk stretcht. Ik ben bijvoorbeeld behoorlijk flexibel in mijn hamstrings ondanks dat ik een hardloper ben, maar mijn liezen rekken veel minder.

  • Reply
   admin
   14 juni 2018 at 21:53

   Wat grappig om jouw ervaringen met yoga te lezen. Het stretchen vind ik zo lekker, ondanks dat ik helemaal niet flexibel ben. Voelt wel heel lekker

Leave a Reply

Menu Title