Happy moments #134

Mijn dagboekje is lekker gevuld met zomerse taferelen, want het zonnetje begon weer te schijnen! Ik ging lekker de stad in om te gaan shoppen en vierde een aantal verjaardagen. Je leest het allemaal in deze happy moments #134!

Ik ging lekker winkelen in de stad en toen kwam ik zo veel leuke dingen tegen bij de Zara. Uiteindelijk ging ik met allemaal leuke zomer kleren naar huis, maar stiekem had ik nog meer leuke dingen gezien. Misschien dat ik van de week nog een keertje terug ga om te kijken. Het is zo fijn om nieuwe items uit te zoeken voor de zomer. Nu nog even wachten tot ik weer salaris krijg, hihi.

Zowel mijn vader als mijn broertje was afgelopen week jarig. Dat betekent natuurlijk taart! Mijn moeder bakte deze lekkere appel kruimeltaart en daar hoort ook slagroom bij. Heerlijk!

Mijn broertje wilde heel graag gourmetten. Voor mij betekende dat een vegetarische gourmet! Ik maakte falafel, het recept vind je in het eetdagboekje dat ik voor jullie bijhield! We hebben gezellig met zijn allen om de tafel gezeten en uiteindelijk had hij een hele fijne verjaardag gehad.

Ik besloot om een grote ronde hard te lopen en toen de zon onder ging werd ik verrast met dit prachtige uitzicht! Het lijkt me zo mooi om hier te picknicken in de avond. Lekker met een kleedje aan het water met deze mooie zonsondergang.

Ik kon ’s ochtends nog even in mijn bed blijven liggen, dus pakte ik mijn boek erbij. Vaak kan ik dan niet meer slapen, maar is dit toch ook heel fijn. De zon scheen al voorzichtig naar binnen. Het werd een mooie dag!

Ik maakte afgelopen week weer een paar lekkere smoothies. Dat is zo lekker fris met dit warme weer! Meestal gebruik ik sojayoghurt, een mix van rood fruit een banaan. Simpel maar oh zo lekker.

Nog een fotootje van toen ik buiten lunchte. Het is zo fijn dat dit weer kan! Lekker op het bankje bij mijn moeder in de tuin. Dat heb ik echt gemist toen ik op mezelf woonde, een tuin. Nu maak ik er extra fijn gebruik van.

Ik dook de keuken weer in om deze broccoli quiche te maken. Hij komt uit Boodschappen, van de Nettorama. Ik en mijn moeder waren echt verrast! Ik had andere verhoudingen gebruikt dan het recept, maar het was zo lekker! Dit receptje gaat in de map voor als er visite komt. Trotse keukenprinses!

De komende paar dagen blijft het nog lekker weer en daar kan ik nog extra van genieten. Vanaf woensdag mag ik weer aan de slag op het werk. Het is altijd zo gezellig, zo is werken helemaal niet erg! Echt concrete plannen heb ik nog niet, maar ik ga nog even de stad in en lekker in het zonnetje zitten. Misschien ga ik nog wel picknicken.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sija
    6 mei 2018 at 09:46

    Wat een leuk jurkje heb je aan! Die staat je super mooi :) Ik moet ook nodig shoppen voor de zomer. Die broccoli quiche lijkt me ook wel wat!

Leave a Reply

Menu Title