Happy moments #133: nieuwe layout en update

Goedemorgen! Welkom op de nieuwe site van Notes of Happiness! Het is een tijdje stil geweest, wat meerdere redenen heeft gehad. In deze Happy moments #133 vertel ik er meer over en kijken we terug op de afgelopen weken. 

Ik ben verhuisd

De afgelopen twee weken was ik vooral bezig met een belangrijke beslissing, namelijk dat ik weer thuis woon. Afgelopen weekend heb ik alles verhuisd samen met mijn lieve mama en broertje. Ook heeft mijn vader mijn oude kamer geschilderd in een geweldige nieuwe kleur! Ik ga er verder niet te veel op in, maar het geeft me vooral veel rust om even niet meer na te hoeven denken over boodschappen, huur. Ik kan me nu gewoon lekker op mezelf focussen en wat meer ontspannen. Ik heb mijn kamer wel een make-over gegeven! Ik ben nu nog druk bezig met opruimen, dus daar zullen jullie binnenkort een update over vinden. Komende vrijdag lever ik mijn sleutel in en dan zit mijn avontuur er voorlopig even op.

Nieuwe stage

Ook mijn stage werd vorige maand abrupt afgebroken. Gelukkig heb ik vorige week te horen gekregen dat ze een nieuw adres voor me hebben gevonden. Geen kleuters deze keer, maar groep 3. Ik heb na de meivakantie een gesprek en dan kan ik hopelijk weer beginnen. Na de zomervakantie zal ik het afstuderen weer volledig op gaan pakken, waar ik enorm naar uitkijk! Ik wil lekker aan de slag.

Notes of Happiness in een nieuw jasje

Inmiddels blog ik al bijna drie jaar op Notes of Happiness. Het werd tijd voor iets nieuws. De vorige keer heb ik alles laten ontwerpen, nu ben ik lekker zelf aan de slag gegaan! Voor mij past dit beter met waar ik nu over wil schrijven. Al die geplande posts zullen wat minder worden, ik wil vooral meer gaan schrijven vanuit wat ik dagelijks meemaak. Het bloggen werd steeds meer iets dat moest, terwijl ik er altijd super veel plezier in had. Schrijven is nog steeds een van mijn grootste passies en dat zal natuurlijk blijven! Dit past gewoon meer bij de fase waar ik nu in zit.

Happy moments #133

Toen het nog zo lekker warm was, kon ik heerlijk ontbijten in de tuin. Dat heb ik dan ook veel gedaan en vooral met deze heerlijke smoothiebowl! Wat sojayoghurt, banaan, rood fruit en honing samen in de blender doen en toppen met musli. Zo heb je in vijf minuten een heerlijk verfrissend ontbijtje!

Ook deze fantastische tortizza’s stonden op de planning. Komende week komt het receptje hiervan online en dit moet je gewoon proberen! Lekker knapperig en super gezond met alle groentes.

Samen met mijn lieve vriendin Eline ging ik foto’s maken tijdens de zonsondergang. Ze had echt een prachtig plekje uitgezocht. Het was even zoeken hoe we op die gekke berg moesten komen, maar toen we bovenop stonden was het prachtig. We hebben heel veel foto’s en filmpjes gemaakt, dus dat was een groot succes!

Koningsdag moest natuurlijk gevierd worden. Ik ging Eindhoven in en genoot van de lekkere muziek.

Ook heb ik lekker gesport afgelopen week. Zo deed ik een lesje bootcamp en liep ik 3 keer hard. Die 12 km van vorige week voelde ik nog wel in mijn benen, maar het is helemaal goed gekomen! Op de achtergrond zie je mijn oude kamertje, maar inmiddels is hij helemaal verbouwd!

Afgelopen weekend heb ik al mijn spullen verhuisd. Bij gebrek aan bloempotten, moest ik het maar even doen met deze mengkommen, haha. Heel toevallige matchen de kleuren wel met mijn nieuwe groen/grijze muur! Inmiddels heb ik voor de linker plant een pot gevonden, maar voor de rechter moet ik nog even een ritje naar de Ikea gaan maken.

Zo, dat was weer een hele update! Komende vrijdag lever ik dus mijn sleutel in. Verder moet ik veel werken en vier ik de verjaardag van mijn vader en broertje. Dat wordt een gezellig weekje!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  30 april 2018 at 12:07

  Wat n verandering Eline….geniet maar van je nieuwe stappen!!💛

 • Reply
  Quirine
  30 april 2018 at 14:26

  Leuk om te lezen allemaal. Vind je layout echt top, ik houd van dat minimalistische! En ik begrijp je helemaal over de stress van op kamers zitten: soms denk ik ook, waarom doe ik mezelf dit aan. Nog even een paar jaartjes bij m’n ouders klinkt dan wel heel aantrekkelijk, haha :)

 • Reply
  Judith Armande
  1 mei 2018 at 11:36

  Lekker om weer even thuis te wonen en fijn dan zo’n “nieuwe” kamer!
  de tortizza ziet erg goed uit! Je nieuwe layout is mooi! Lekker rustig!

  • Reply
   admin
   1 mei 2018 at 13:32

   Dankjewel! Ik ben er heel blij mee

 • Reply
  Rachel
  1 mei 2018 at 23:54

  Wat een heerlijke update zeg.. en die torizza ziet er super uit. Je layout is prachtig geworden trouwens

  • Reply
   admin
   2 mei 2018 at 10:34

   Dankjewel! Ben er zelf ook super blij mee

Leave a Reply

Menu Title