Happy moments #132

Happy Monday! Het is weer een nieuwe week, dus ook een nieuwe happy moments #132. Afgelopen week was ik lekker aan het reizen en stond er iets heel leuks op het programma. Vanuit Eindhoven365 hadden we een foodtour door de stad! Je leest er alles over in dit weekoverzichtje.

Ik ging maandag een dagje naar Rotterdam toe om lekker te werken aan Foodies Rotterdam en natuurlijk voor de gezelligheid. Iedere keer ontdek ik weer iets nieuws en het blijft me verrassen hoe leuk de stad is!

Zoek de bagel, hahaha. Ik bestelde een lekkere bagel met zalm, maar de zalm heeft hem echt overwonnen. Het was wel suuper lekker en zeker waard voor mijn geld. Hier zaten we bij Restaurant van de Vier Windstreken.

Dudok appeltaart is echt een begrip in Rotterdam, maar ik was er nog nooit geweest! Tijd om daar verandering in te brengen. Na een flinke wandeling rondom de Kralingse Plas ging dit er zeker wel in en de slagroom mocht natuurlijk niet vergeten. Het was echt heel erg lekker en ik kan me niet voorstellen hoe lekker dit warm is. Ik kom zeker nog een keertje terug!

Dit ziet er toch gezellig uit met al die kleurtjes! Mijn moeder had gekookt en ik werd er helemaal blij van. Deze salade is trouwens ook super lekker. Het geheim is olijfolie, munt en citroensap. Het klinkt heel simpel, maar het is echt mega lekker.

Een blije foto van mezelf! Samen met een vriendin van mij ging ik lekker werken in een cafeetje. Hierna hebben we er nog foto’s gemaakt.

’s Avonds gingen we home made pizza eten en hebben we nog een terrasje gedaan. Het was echt zo’n gezellige dag. Ik ging met een super voldaan gevoel naar bed. Deze cheesecake was trouwens echt belachelijk lekker!

Door Eindhoven365 was ik uitgenodigd voor een foodtour door Eindhoven. We zouden op bezoek gaan bij nieuwe en klassieke ondernemers. Het was echt een heerlijke dag en hier komt nog een uitgebreid blogje over online. Zo veel lekker eten! Ik ben echt super dankbaar dat ik die dingen mag doen voor Foodies Eindhoven.

Er moest natuurlijk ook weer gesport worden. Komende woensdag loop ik de 12 km in Eindhoven en daar moest nog wat voor getraind worden. Ik liep een ronde van 10 km. Het werd al wel donker, dus het laatste stuk heb ik flink doorgerend. Ik kwam mensen tegen die zeiden die durft. Nou ik vond het behoorlijk creepy,haha. Maar wel precies op het uur, dus ik ben helemaal klaar voor woensdag!

Deze emmertjes met aardbeien kwam ik tegen op de markt, hoe cute is dit! Deze week had ik helaas geen plek meer om ze mee te nemen, maar mijn voornemen is om zaterdag verse aardbeien te gaan halen. Lekker door de yoghurt!

Tijd voor een lekkere smoothie! Ik maakte er eentje met soja yoghurt, rood fruit, banaan en wat honing. Een super begin van de dag en ik heb meteen een goede dosis vitamines binnen.

Een kleurtje uitkiezen voor mijn kamer! Het liefst wil ik het nog wat lichter, want deze kleuren zijn vrij donker. Deze week moet ik nog even ergens langs de bouwmarkt om nog meer kleurstalen te gaan halen!

Zo, nu ik dit schrijf zit ik lekker in Rotterdam te werken. Ik help een vriend met zijn WordPress site. Gisteren heb ik lekker gewerkt bij de Ontdekfabriek. Ik mag steeds meer in de horeca staan, dus hebben ze me gisteren goed ingewerkt. Het is fijn om bezig te zijn. Komende week ren ik 12 km, ga ik bootcamp volgen en hoor ik meer over een nieuwe stage. Fijne week allemaal!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  16 april 2018 at 16:04

  Wat n gezellige week heb jij gehad!!!
  Succes met de 12 km!!!
  Liefs💛

 • Reply
  Quinty
  16 april 2018 at 16:37

  Wat een lekker eten allemaal hahaha. Succes met de 12 kilometer!

Leave a Reply

Menu Title