Happy moments #131

Goedemorgen allemaal! Dat is weer even geleden, maar er staat eindelijk weer een nieuwe happy moments #131 online. Het is een samenvatting van de laatste weken en natuurlijk een verslagje van het heerlijke weer! Lees snel verder. 

Ik ging voor Eindhovensrondje deze geweldige pokebowls proeven bij Hemels. Dit was echt zooo lekker! Het zit super dichtbij mijn huis en die saus die ze eroverheen deden, perfectie!

In Rotterdam ging ik met een vriendin eten bij The Barn. Zij was uitgenodigd voor haar instagram en ik mocht gezellig mee! We genoten van een geweldige vega burger en kregen ook nog een taartje als toetje. Het luxe leven van een instagrammer, haha.

Met mijn moeder ging ik gisteren lekker naar het strand. We bestelden een shared sandwich platter. Dus kregen we allemaal kleine dingetjes om op ons brood te doen. Dat ziet er altijd zo gezellig uit! Net een klein feestje op tafel.

Het is altijd zo mooi! Ze hadden veel bewolking voorspeld aan het strand, maar dat was helemaal niet waar. We hadden een heerlijk zonnetje en ik heb lekker mijn voeten door het zand geploeterd. De zee was echt nog meeega koud. Ik zag iemand in de zee springen met haar badpak aan, maar die verklaar ik echt voor gek! Brrrr.

Ondanks dat we bijna twee uur moeten rijden voor het strand vind ik het toch heerlijk om er te zijn! Het geeft me zo veel nieuwe energie. Ik kan dan even mijn zorgen achter me laten en eventjes genieten van de zon, zee en het strand. Super fijn om weer geweest te zijn!

Het was ook echt super lekker ijsjes weer. Ik nam een hoorntje met hazelnoot en yoghurt bosvruchten. Super lekker en verfrissend. Het ijsjesseizoen is eindelijk weer begonnen! Ik hoop echt dat het de rest van de week ook zo lekker blijft. Dan kan ik lekker in het park gaan wandelen en in de zon zitten!

Avocado ontbijtjes zijn het aller lekkerst!! Het is fijn om jezelf af en toe te verwennen. Dat doe ik nog veel te weinig, iets om mezelf aan te gaan leren.

Strakjes ga ik lekker hardlopen en hopelijk gaat het zonnetje nog even schijnen. Vanmiddag ga ik misschien even de stad in en morgen ga ik lekker een dagje naar Rotterdam. Ook staat er weer een lesje body pump en hardlopen op het programma. Over anderhalve week ga ik 12 km lopen met de Hypotheker Beekloop! Dat is nog even extra oefenen, maar ik heb er super veel zin in!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  8 april 2018 at 09:24

  Heerlijk he dit mooie weer Eline!!
  En altijd fijn aan t stranf!!!!
  Geniet er maar fijn van!!!🏖
  Succes met trainen meisjje!!!
  Knap hoor!! 💛

 • Reply
  Nienke
  8 april 2018 at 15:37

  Oh, ik moet mijn eerste ijsje nog gaan eten. Naja, de eerste keer ijs bij de salon halen van dit voorjaar dan. Ijs eet ik om heel eerlijk te zijn het hele jaar door. ;/ Heerlijk he dit warmere weer! Ik kijk echt uit naar de zomer.

Leave a Reply

Menu Title