Happy moments #130

Good morning! Lekker uitgeslapen? Het is zondag dus weer een nieuwe happy moments #130! Het was een druk weekje waarin ik het eerste deel van mijn onderzoek heb ingeleverd! Dat voelt goed zeg. Lees snel verder om te kijken wat ik nog meer beleefd heb. 

Ik ben naar de kapper geweest en ik kocht een hele leuke nieuwe trui bij de MyJewelry! Ik voel me helemaal happy als ik die trui aan heb. Vorige week opende MyJewelry hun winkel in Eindhoven en ze hebben zo veel leuke dingetjes! Ik heb er weer een nieuwe shop favoriet bij.

Ik ging gezellig lunchen met Marisa. We stopten bij The Happiness Café waar ik dus echt niet kon kiezen wat ik wilde eten. Alles ziet er daar altijd zoooo lekker uit!

Hoe lekker ziet dit eruit!!!!! I mean dit kan ik dus zelf echt niet namaken thuis. Ik zou willen dat ik dit kon. Het was heel lekker maar wel super machtig. Hierna gingen we lunchen en ik zat echt nog ramvol.

We gingen naar SNCKBR in Eindhoven. Het interieur is er echt prachtig! Ik ging voor de açaibowl en Marisa voor de pizza. Helaas vond ik de bowl niet zo lekker, iets te veel banaansmaak. Maar het was er wel super leuk. Het lijkt me vooral heel gezellig om daar in de avond cocktails te drinken.

Gisteren lag er plotseling een laagje sneeuw. Toch ben ik lekker gaan hardlopen! Het voelde heel goed om even lekker naar buiten te gaan. Het sporten ben ik weer langzaam aan het oppakken. Ik merk wel dat ik ziek ben geweest maar toch is het fijn om weer aan de slag te gaan.

Ik heb het eerste deel van mijn onderzoek ingeleverd dus nu mag ik door naar het theoretisch kader! Komende week sta ik weer lekker voor de klas, heb ik een blogmeeting en ga ik proberen wat meer rustmomentjes in te plannen. Al die leuke dingen samen is toch behoorlijk druk!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    R.Thijssens Oosterbosvh
    18 maart 2018 at 12:17

    Succes deze week Eline!!💛

Leave a Reply

Menu Title