Happy moments #129

Goedemorgen allemaal! Een nieuwe week dus ook weer een nieuwe happy moments #129. Het was voor mij een hele drukke week, maar gelukkig wel met veel leuke dingen! Zo ging ik naar de bioscoop, had ik een bloggers ontbijtje en had ik een pizza date!

Maandag had ik weer stage en toen gaf ik een lesje Engels met deze lieve handpop. Dat was wel even wennen zeg. Ik had het nog nooit gedaan, het ging niet helemaal soepel, maar ik heb er wel weer wat van geleerd. De volgende keer zal het vast beter gaan.

Ik maakte een super lekker courgettesoepje. In plaats van room gebruikte ik een handje rijst. Hierdoor was hij alsnog heerlijk romig en vult hij net ietsje beter dan als je alleen courgette gebruikt. Zeker een aanrader als je geen room in huis hebt of niet door je soep wilt doen!

De wekker gaat nog altijd veel te vroeg, maar je krijgt er nu wel mooie luchten voor terug. Het was zo blauw en tijdens de busreis ging de zon mooi op. Dat maakt het toch wel een beetje goed.

Met een aantal bloggers uit Eindhoven ging ik als Foodies Eindhoven lekker ontbijten bij The Happiness Kitchen! De açaibowl was weer heerlijk. Soms heb je gewoon van die cravings! Het was ook heel gezellig om de andere bloggers te ontmoeten, want de vorige keer was ik helaas ziek. We hebben een hele leuke ochtend gehad en ik kijk uit naar de volgende keer.

Daarna ging ik lekker boodschapjes doen op de markt en lunchte ik met twee crackers met avocado! Dit is gewoon zooo lekker.

Ik had een heerlijke pizza date in Antwerpen. Na een heel drama met ei i.p.v. champignons op mijn pizza kreeg ik toch een pizza met zalm, champignons en toch ei. Het was heel erg lekker en het was vooral een hele gezellige avond.

Ik had het sportpasje van mijn broertje te leen, dus kon ik naar de Basic Fit die vlakbij mij in de buurt zit. Dit is zo veel handiger dan 20 minuten fietsen. Ik probeerde het sporten rustig weer op te pakken, wat nog niet meevalt met die longen van mij. Gelukkig ging krachttraining wel beter dan cardio. Morgen zal ik wel lekkere spierpijn krijgen, maar dan weet ik dat ik goed bezig ben geweest!

Nog even een hele simpele foto van een van mijn avondmaaltijden. Ik bakte wat champignons, deed krieltjes in de Airfryer en at er wat tomaatjes en komkommertjes bij. De week zonder vlees was voor mij een makkie en ik heb vooral lekkere falafel en een vega burger ingeslagen door de acties.

Als klapper op de vuurpijl was ik afgelopen week bij Waffelicious. Een hotspot artikel schreef ik al op Foodies Eindhoven, dus daar kun je alle andere foto’s bewonderen. Het was echt heeeel lekker, dus als je binnenkort naar Eindhoven komt, moet je dit echt proberen!

Zo, nu is het weer maandagochtend en is het weer tijd voor stage. Ik ga voor het eerst de klas de hele ochtend alleen draaien. Spannend, maar ik heb er wel veel zin in. Ik heb de leiding! Verder ga ik werken, moet ik mijn probleemanalyse voor mijn onderzoek inleveren en ga ik op zoek naar nieuwe hotspots!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  12 maart 2018 at 10:24

  Wat dezellig om te lezen!!
  Succes met je stage Eline!!
  💛

 • Reply
  Yara
  12 maart 2018 at 14:38

  Wat leuk om te lezen, lijkt me een fijne week! En wat leuk dat je blogt over een positieve levensstijl, zeker leuk om te lezen als pessimistisch persoon. Ik volg je vanaf nu!
  Liefs,
  Yara

Leave a Reply

Menu Title