Happy moments #128

Happy Monday! Er staat een super leuke happy moments #128 voor jullie klaar! Ik word er zelf helemaal vrolijk van, want ik heb een hoop leuke dingen gedaan afgelopen week. Zo had ik een insta-date om hotspots te ontdekken in Rotterdam en vond ik de beste aanbieding ever! 

Ik begin maar meteen met de beste afprijzing van het jaar. Toen ik in de Bijenkorf was, kwam ik deze Sinterklaas Tony tegen met wel 70% korting. Die kon ik echt niet laten liggen! Dus lag ik ’s avonds lekker op de bank met Gilmore Girls en deze heerlijke reep.

Op donderdag had ik een insta-date met Marisa van Rotterdam.food. Samen gingen we een dagje naar Rotterdam om allemaal lekkere dingen te gaan proeven. Het was echt super koud, maar het zonnetje scheen en er was een strak blauwe hemel. Stiekem vind ik deze foto heel erg mooi en typisch Rotterdams.

Als lunch had ik deze heerlijke kroketten! Ik had hier zo veel zin in en ik begon al verkouden te worden, dus besloot ik mezelf te traketeren. Hmm hier heb ik dus echt intens van genoten. Vergeet Marisa niet te volgen op instagram, ze deelt echt allemaal heerlijke plaatjes.

’s Avonds deed ik lekker mijn kaarsjes aan en kroop ik op tijd mijn bedje in. Dit soort dagen zijn altijd super leuk, maar wel heel vermoeiend.

De volgende dag werd ik helaas wakker met mega keelpijn en koorts. Ook ik ben getackeld door de griep. Stiekem hoopte ik dat ik een super weerstand had ontwikkeld maar helaas. De drukte van stage, werk en alle leuke dingen werden me iets te veel. Ik zal keuzes moeten gaan maken om te kijken hoe ik mijn energie beter kan gaan verdelen.

Dit fantastische Meer de Boer ontbijtje mag ik gaan weggeven via Foodies Eindhoven. Ik heb een nieuwe site gebouwd, mijn facebook aangepast en natuurlijk op instagram gegooid. Stiekem ben ik wel super trots op mezelf dat ik dit kan en dat ik dit heerlijke ontbijtje mag weggeven. Er zijn al zo veel leuke reacties op gekomen!

Gelukkig voel ik me nu al een stuk beter, ook al zit mijn astma flink in de weg. Het is soms net alsof je door een rietje ademt. Verder ben ik al wat meer opgeknapt en heb ik een heel seizoen Gilmore Girls afgewerkt. Komende week heb ik weer stage en staan er ook leuke dingen op de planning. Zo hoop ik deze week eindelijk wafels te gaan eten bij Waffelicious en heb ik met wat Eindhovense bloggers afgesproken. De uitdaging voor mij is om genoeg rust in te plannen en goed uit te zieken. Sporten moet ik dus nog maar even laten, hoe graag ik ook wil. Fijne week allemaal!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Judith
  5 maart 2018 at 07:51

  Ahhh dat ontbijtje ziet er echt heerlijk uit! Als ik Facebook had had ik meteen meegedaan <3

  • Reply
   admin
   7 maart 2018 at 12:55

   Je kunt ook meedoen via instagram als je dat wel hebt

 • Reply
  Anna
  5 maart 2018 at 11:31

  Beterschap! Ik weet hoe je je voelt, astma in de winter is echt geen pretje…

Leave a Reply

Menu Title