Happy moments #127

Happy Sunday allemaal! Mijn eerste dagen bij de kleuters zitten erop en het was heel erg leuk. Ook had ik een hele leuke meeting met Foodies Eindhoven en ging ik lekker een dagje naar Antwerpen. Een drukke maar wel hele leuke week. Je leest het allemaal in deze happy moments #127!

Ik begon mijn week heel vroeg, want stage is weer begonnen. Om zeven uur stond ik op het station om in de juiste bus te stappen. Het waren hele drukke dagen met heel veel nieuwe indrukken. Gelukkig zijn de eerste stappen weer gezet en kan ik nu de komende tijd weer aan de slag met mijn nieuwe doelen en lessen.

Nu de zon eerder ondergaat kan ik tijdens het koken/eten genieten van een prachtige zonsondergang. Zo mooi om te zien.

Ik maakte zelf nasi en ik probeerde deze vegetarische balletjes uit in satésaus. Ze waren lekker maar de Veggie saté van Mora blijft mijn ultieme favoriet (morgen komt er een nieuwe favorieten online over allemaal lekkere vleesvervangers!)

Sushi bestellen op een late avond is toch gewoon fantastisch! Het smaakte heerlijk en we hebben er echt van genoten. Soms mag je jezelf eens lekker verwennen op iets lekkers.

Ik had een super leuke afspraak bij Meneer de Boer in Eindhoven voor FoodiesEindhoven. We hadden allebei zulke leuke ideeën en er komt een geweldige verrassing aan, dus volg vooral op instagram en Facebook!

Op vrijdagochtend moest ik gewoon weer naar school toe. De lessen voor mijn onderzoek zijn nu echt begonnen. Er is een planning gemaakt, waar ik nu al stress van krijg. Ik moet er maar gewoon in geloven dat alles goed komt en dat ik hopelijk begin november mijn diploma in ontvangst mag gaan nemen.

Met mijn broertje ging ik gezellig bij Toasted & Roasted. Hier was ik laatst geweest op de pre-opening in Eindhoven, dus moesten we natuurlijk even een bezoekje gaan brengen. Deze tosti met zalm, spinazie en bbqsaus was echt geweldig! Ik moet dit echt nog een keer eten, want het was gewoon zooo lekker. Uiteindelijk hebben we er meer dan twee uur gezeten en hebben we ook nog een smoothie genomen. Allemaal heel erg lekker en het personeel was heel vriendelijk.

Een lekker ontbijtje voor in het weekend. Ciabatta met kaas en Itliaanse kruiden uit de oven met een sapje met banaan, appel en sinaasappel van de Albert Heijn. Helemaal perfect op een vrije zaterdagochtend na een hele drukke week.

Dit was dus ook echt fantastisch. Bij Meneer de Boer bestelde ik het granola ontbijtje en ik werd verrast met deze heerlijkheid. Ohhh ik wil er nog een keertje terug. Ze hadden ook nog allemaal andere lekkere ontbijtjes, zoals wentelteefjes!!! Genoeg inspiratie voor de komende tijd dus.

Komende week is het weer druk met werken, school en stage. Mijn agenda zit lekker vol, maar dat zorgt dat ik me niet ga vervelen. Ik denk dat ik maar eens vaste rustmomentjes ga inplannen, zodat ik wel af en toe op adem kan komen. Afstuderen is meteen weer heel pittig, maar ik ga er met nieuwe energie in! Fijne zondag nog allemaal.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  25 februari 2018 at 09:47

  Jij ook n fijne zondag!!
  Succes deze week!!
  😘

Leave a Reply

Menu Title