Happy moments #126

Happy monday! Deze happy moments #126 komt een dagje later online, want ik was dit weekend lekker mijn verjaardag aan het vieren! Ik tikte 21 jaartjes aan en dat heb ik uitgebreid gevierd. Vandaag deel ik de foto’s en natuurlijk de andere leuke dingen die ik allemaal gedaan heb afgelopen week! 

Haha alvast een excuus voor alle food-spam. Tijdens het maken van deze happy moments zag ik dat het bijna alleen maar eet foto’s zijn, haha!

Ik was een dagje in Antwerpen en daar ging ik naar het Frites Atelier om deze suuuper lekker frietjes te eten! Echt deze waren zooo lekker. Ondertussen begon het zonnetje eindelijk te schijnen en heb ik lekker door Antwerpen geslenterd.

Ik ging een dagje naar Den Bosch met mijn moeder, broertje en zijn vriendin. We gingen gezellig shoppen en lunchten bij Zoetelief. Ik ging voor de avocado met ei. Dit was ook al zo lekker! Ik was er al eens eerder geweest en het viel zeker niet tegen. Ik zou er zeker nog eens terugkomen. De kaart is gewoon zo lekker!

Hierna gingen we naar mijn oma waar we genoten van lekkere bossche bollen en gingen we heerlijk uit eten bij de Thai. Ik werd enorm verwend met al dat lekker eten en gezelligheid. Dankjewel lieve mama!

Zaterdag was het zo ver, ik was jarig! 21 jaartjes op de teller en daar hoort natuurlijk taart bij. Ik werd meegenomen naar Amsterdam waar we uiteindelijk bij Ree7 een plekje bemachtigden. Ik ging voor de worteltaart en een chai latte. Deze was heel erg lekker, waardoor ik nog meer van chai ben gaan houden!

Hmm van al dat shoppen kregen we trek. Nacho’s en wijn zijn natuurlijk de beste remedie tegen zere voeten. Ik shopte een mooi blouseje en genoot vooral van het zonnetje dat eindelijk ging schijnen. Stiekem herontdekte ik Amsterdam en is het best een leuke stad!

Hoe mooi ziet het eruit! Ik werd mee uit eten genomen naar Cafe Panache waar ik echt enorm verwend ben. Ik voelde me net een prinsesje. Het eten was echt super lekker en het toetje was helemaal geweldig. Een soort marshmallow met chocladebrownie spul. Echt amazing!

Ik voelde me echt suuuper jarig en heb een hele fijne verjaardag gehad. Nu moet ik weer heel lang wachten, haha. Gelukkig staan er nog leuke dingen op de planning met vrienden die ik nog niet gezien heb! Zo blijf je toch nog een beetje langer jarig.

Een klein cadeautje aan mezelf. Hier had ik zo’n zin in! Dus kroop ik in bed en keek ik Wie is de mol terug. Ik weet echt niet meer wie het is, dus wacht ik vol spanning tot de finale. Een lekkere zondagavond.

Als dit online komt is het maandag en gaat mijn wekker suuper vroeg. Mijn stage gaat beginnen! De tijd van uitrusten en uitslapen is voorbij. Ik mag weer volop aan de bak. Ik vind het heel erg spannend maar het is wel heel fijn om weer lekker bezig te zijn. Ook ga ik van de week een les boksen volgen (aaah) en begint mijn les in onderzoek weer. Allemaal nieuwe dingen, maar ik ga er gewoon positief in. Lekker bezig zijn en vooral een positieve mindset.

Liefs,
Eline

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  19 februari 2018 at 10:01

  Wat gezellig om te lezen Eline!!
  Fijn dat je n fijne verjaardag hebt gehad!
  Succes met je stage!!! 💛

 • Reply
  Anna
  19 februari 2018 at 11:35

  Wat een fijne foto’s! Nog gefeliciteerd! Die nacho’s zien er trouwens heerlijk uit :-)

 • Reply
  Saskia
  19 februari 2018 at 17:13

  Nog en verlate fijne verjaardag! Fijn dat je zo’n heerlijke dag hebt gehad. Veel succes met je stage!

Leave a Reply

Menu Title