Happy moments #124

Good morning en wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe happy moments #124! Het was een ontzettend leuke week waarin ik een bloggersmeeting had, een fotomiddag had en ik mezelf overtrof tijdens het sporten. Lees snel verder!

De week begon ik lekker met hardlopen. Ik liep zo lekker dat ik gewoon 10 kilometer liep! De smaak had ik meteen te pakken want later deze week liep ik ook nog 11 kilometer. Super lekker bezig en heel trots op mezelf. Gelukkig viel de spierpijn wel mee.

Ik deed ook nog eens iets super gaafs deze week! Eindhovensrondje nodigde me uit voor de opening van Toasted & Roasted, de nieuwe tostitent van Eindhoven. Ik mocht daar zijn voor FoodiesEindhoven, iets waar ik ontzettend trots op ben! Ook haalde ik de dag daarna 500 volgers!

Na de pre-opening gingen we door naar Down Town Gourmet Market, een van mijn favoriete plekjes in Eindhoven. We werden verwend door allemaal lekkers van verschillende ondernemers. Het was allemaal zo ontzettend lekker en ik heb er echt intens van genoten. Ik ontmoette allemaal andere bloggers en foodies. We kregen twee sprekers over trends en instagram. Super interessant!

Cocktails drinken bij Vane skybar! Het uitzicht was hier echt prachtig. Je kon over de hele stad uitkijken en overal waren mooie lichtjes. Echt een heerlijke avond!

Ook ging ik met Demi lekker Eindhoven in om foto’s te maken en heel lekker te eten! Ze heeft echt een aantal super mooie foto’s van me gemaakt. Voor de verandering had ik eens mijn lenzen in. Zo zie ik er toch weer heel anders uit.

Dit mooie kaartje kwam ik tegen bij Urban Shopper op Strijp-S. De tekst sprak me meteen aan. Ik heb hem wel laten liggen, maar dit soort kaartjes zijn zo ontzettend leuk!

Kijk dan hoe lekker dit is! Demi ging voor een bagel en ik ging voor de acaibowl. Ik had echt al lang cravings naar dit, dus ik was echt een blije gup toen ik dit mooie bakje voor mijn neus kreeg. Het was zo ontzettend lekker!!

Nog even een mooie zonsopgang toen ik door het park wandelde. Ik ging lekker een vers stokbroodje halen voor in het weekend. Mijn ovenzegel spaarkaart is inmiddels helemaal vol! Al kreeg ik bij mijn schaaltje meteen 10 nieuwe zegels waardoor ik er nu dus nog 30 moet, haha. Daarna ben ik lekker gaan werken en lig ik nu met een voldaan gevoel in bed.

Komende week ga ik lekker een dagje naar Rotterdam, wil ik nog een keer gaan eten bij Toasted & Roasted en ga ik alvast shoppen en taart eten voor mijn verjaardag! Zin in!!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  4 februari 2018 at 09:51

  Hoi Eline, wat heerlijk om te lezen!!
  En wat fijn dat t zo lekker gaat!!
  Een hele fijne week!!!
  🍍💛

 • Reply
  Stella
  4 februari 2018 at 14:02

  Wat heb je weer mooie foto’s verzameld, met daarbij horend natuurlijk al die leuke momenten! Gefeliciteerd met 500 volgers, das echt veel! Helemaal verdiend (: Veel liefs, en veel plezier deze week met birthdayshoppen!

 • Reply
  Anna
  5 februari 2018 at 20:32

  Wat een fijne momentjes allemaal! En wow, 10 km hardlopen, respect!

Leave a Reply

Menu Title