Happy moments #122

Happy Sunday! Er staat weer een nieuwe happy moments #122 voor jullie klaar waarin ik laat zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt. Ik probeerde een vega burger, was veel buiten en ging naar Antwerpen toe. Lees snel verder voor al mijn avonturen. 

Met mijn moeder ging ik lekker eten bij het Paviljoen Genneper Parken in Eindhoven. Ik had de kaart thuis al bekeken en wist bijna meteen dat ik voor de vega burger zou gaan. Deze was echt zooo lekker! Volgens mij was hij gemaakt met een basis van linzen. Het enige jammere vond ik het broodje. Ik heb dan liever een bruin broodje. Maar toch heel erg lekker en de kaart was super uitgebreid. Hier wil ik nog wel een keertje terugkomen!

Ik maakte extra grote wandelingen in het park. Lekker om tussen al die buien door even een frisse neus te halen. Alleen maar binnen zitten gaat ook vervelen. Zo krijg ik weer nieuwe energie en heb ik even een pauze.

In de keuken probeerde ik eens iets nieuws uit, namelijk een linzensalade. Ik vulde hem met aubergine, courgette, champignons, tomaatjes, avocado en wat fetakaas. Dit was zoooo lekker! Zeker iets om vaker te gaan maken.

Deze foto heb ik van insta-stories gehaald. Ik knalde er deze week drie workouts doorheen. Dinsdag deed ik na bijna een half jaar weer zumba en wat had ik dat gemist! De helft van de pasjes wist ik niet meer, maar het was zo leuk om te doen! Deze dinsdag wil ik weer gaan en dan gaat het weer ietsje beter. Het is zo ontspannend. Lekker dansen en swingen op de muziek.

Vanwege de storm werd mijn bijeenkomst op school afgelast. Aangezien ik al op school was, ben ik toen maar de stad in geweest. Ik plofte neer bij The Happiness Café voor een lekker kopje muntthee. Hier heb ik een tijdje gewerkt en daarna ben ik twee keer bijles gaan geven. Ik heb nu een nieuwe bijles en het is echt super leuk om te doen!

Ik wilde een tosti uit de pan gaan maken, maar ik had het vuur iets te hoog laten staan toen ik mijn was ondertussen ging ophangen. Als je je tosti in de pan maakt, wordt je brood niet zo geplet en wordt hij nog veel lekkerder! Deze tosti maakte ik met kaas, pesto en tomaatjes met wat basilicum. Zeker een aanrader.

Ook was ik een dagje in Antwerpen met de Flixbus. Er woont een hele leuke jongen, dus hielden we een pizza avondje op de bank met een wijntje. Heerlijk chillen!

Vandaag (zaterdag) heb ik de hele dag gewerkt en morgen (zondag dus) ga ik weer een dagje werken. Komende week hoor ik hopelijk wat meer over stage, want daar zit wat vertraging in. Verder probeer ik weer naar zumba te gaan en doe ik het ietsje rustiger aan. Deze week zat zo ontzettend vol dat ik wel even wat rust heb verdiend. Fijne zondag!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    R.Thijssens Oosterbosvh
    21 januari 2018 at 10:04

    Jij ook n fijne zondag Eline!!X

Leave a Reply

Menu Title