Happy moments #120

Happy Sunday. De eerste happy moments #120 in het nieuwe jaar! Vorige week kwam er geen weekoverzichtje online omdat ik lekker aan het genieten was met kerst en oud en nieuw. Maar vandaag mijn avonturen van de afgelopen tijd!

Ik begin deze happy moments #120 meteen met allemaal lekkers! Ik ging met Yvonne lekkere taartjes eten bij The Happiness Bakery. Het was echt super gezellig en deze hotspot moest ik meteen delen op Foodies Guide en instagram! Hmm hier wil ik nog eens terug voor mijn verjaardag.

Hmmm ik ging lekker lunchen bij Zoetelief in Den Bosch en wauw wat was het lekker!! Ik ging voor de clubsandwich met zalm en extra avocado. Ohh hier wil ik nog veel meer van de kaart snoepen. De biefstuk is ook een aanrader (altijd een hapje proeven).

Mijn 2018 begon heerlijk! Ik ging met mijn een hele leuke jongen oud en nieuw vieren in een heerlijk hotel vlakbij Den Bosch. De omgeving was zo ontzettend mooi. We maakten meteen een lekkere wandeling om van het zonnetje te genieten! Ook was er een sauna en een zwembad waar we hebben relaxt. ’s Avonds was er vuurwerk te zien dus ik was helemaal happy.

Liefde voor hotelontbijtjes! Zo wil ik iedere dag wel ontbijten, hmmmm. Ik kan nooit kiezen wat ik wil, er is gewoon zo veel keuze.

Natuurlijk moest er ook weer lekker hardgelopen worden! Afgelopen weken heb ik de afstand ietsje uitgebreid naar 7-8 kilomter. Dat heb ik de volgende dag gevoeld maar het was echt super lekker.

Ik ontwikkelde in 2017 een liefde voor avocado en die ga ik verder uitbreiden in 2018. Het lekkerste vind ik het toch op een cracker want dat kraakt zo fijn.

Ik lag weer in het zwembad. Blijkbaar ging ik helemaal scheef met rugcrawl, oepsie. Maar uiteindelijk toch lekker om nog even te zwemmen voordat ik moest gaan werken.

Ik plofte weer neer bij de Yoghurt Barn waar ik ging voor een chai latte. Ik voel een nieuwe verslaving opkomen, haha. Mijn laptopje ging mee en ik schreef wat blogjes voor Notesofhappiness, Foodies Guide en Eindhoven Studentenstad. Ik ben lekker op dreef!

Ontbijtjes in bed! Ik bakte twee eitjes met een tomaatje en een beetje rijst dat ik nog over had. Echt super lekker! Mijn werk belde me af zodat ik nog lekker een extra dagje rust had.

Vandaag ga ik nog een dagje werken en dan ga ik lekker genieten van mijn dagen vrij! Zo ga ik van de week naar Yasmin in Rotterdam, pak ik mijn zwemcursus weer op en ga ik mijn nieuwe fitness banden uitproberen. De groepslessen beginnen weer dus maandag ga ik knallen met een lesje body pump!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tea
  7 januari 2018 at 10:07

  Druk weekje heb je achter de rug! Je clubsandwich zag ergerlijk uit trouwens, en lijkt me heel fijn oud en nieuw met een jorel overnachting vieren :)

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  8 januari 2018 at 00:18

  Zo leuk dat je op hotel ging voor Oudjaar, echt super chill!

Leave a Reply

Menu Title