Happy moments #12

Afgelopen was een beetje saai, want het was vooral heel druk met school. Dinsdag heb ik tentamen en moet ik alles inleveren. Wel heb ik hele leuke boeken gelezen en kwam ik een hele mooie spreuk tegen. Kijken jullie mee naar happy moments #12!

NOH: happy moments #12Van mijn moeder kreeg ik de Happinez met allemaal mooie spreuken. De bedoeling is dat je er elke dag eentje pakt en je daar door laat inspireren. Ik doe dit een paar keer per week en deze vond ik heel erg mooi. Met mooie en positieve gedachten kun je zo veel meer bereiken en je zit veel lekkerder in je vel.
20151103_201220Na een lange schooldag keek ik Alpaca’s terug. Ik heb echt gelachen! Sommige zijn beter dan anderen, maar ik vond het heerlijk om zo de dag af te sluiten. Goed nieuws, ik ben aangenomen! Woensdag mag ik weer beginnen. Hopelijk gaat het een beetje goed en wordt het niet te veel. Zonder werk is het lekker rustig, maar het geld moet ergens vandaan komen. Ik vind het best wel spannend, maar het is wel weer een nieuwe kans.
20151106_122408

Ik had afgelopen week niet helemaal mijn week. Ik zat niet lekker in mijn vel en school duurde ontzettend lang. Gelukkig hebben we een automaat met chocolademelk. Hij sleurde me de lange dag door. Ja, ik heb een broodtrommel, maar dat is honderd keer beter dan geplet brood! Lekker oldschool. 20151107_151202Na weet ik hoe lang achter de computer hebben gezeten, was het tijd voor een pauze. Ik vroeg mijn moeder mee naar het bos en zo gezegd, zo gedaan. Ik stapte weer in de auto en we reden naar het bos. Het was weer even inkomen, maar het wandelen was gezellig. De bladeren liggen nu vooral op de grond, dus kon ik er lekker doorheen banjeren. Een aangename pauze tussen het leren en bewerken door. 20151107_164612Ondanks dat de temperaturen nog hoog zijn, heb ik mijn kerstsokken weer uit de kast getrokken. Ze zijn zo vrolijk! Deze zijn van de Primark en ik wil er zeker nieuwe bijkopen. Ze zitten echt heel lekker en maken alles een stuk vrolijker. Nu nog de juiste temperaturen (ik wil zo graag mijn nieuwe winterjas aan!)NOH: happy moments #12Valt het op dat ik een beetje veel romantische boeken lees in de kooksfeer, hihi. Ik moet echt naar de bieb om nieuwe boeken te halen. Een beetje meer spanning mag er wel in, want ze zijn zo voorspelbaar. Als onderbreking van de studie is het wel erg fijn. Niet te moeilijk en nu wil ik heel graag gaan bakken en koken. 20151107_174208Is dit niet de mooiste food foto die jullie ooit hebben gezien? Not. Het was wel heel erg lekker. Ik ha al zo lang zin in tomatensoep en gisteren was het zover. Lekker met stokbrood met kruidenboter, hmmmm. Super simpel, maar ik kon er echt geen genoeg van krijgen. 20151107_181337Mijn bureau is echt een grote puinhoop. Ik snap niet hoe ik hier nu goed huiswerk kan maken, maar ik heb 7 van de 11 lesvoorbereidingen gecontroleerd. Mijn beoordelaar is best streng, dus ik moet extra mijn best doen. De laatste loodjes wegen het zwaarst, maar dan heb je wel iets. Het kookboek haalde ik in de bieb, want ik wil hier zo veel recepten uit maken! Hopelijk heb ik daar van de week een beetje tijd voor.

Vanadaag (zondag) ga ik eindelijk schaatsen!! Wohoow! Ik heb er echt super veel zin! Van de week weer stage, dinsdag toets en de deadline. Woensdag mijn eerste werkdag, spannend! Donderdag en vrijdag ben ik lekker vrij, en daar staat iets leuks gepland. Ik ben heel benieuwd naar komende week. Wensen jullie me succes?

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  8 november 2015 at 08:45

  Ah kerstsokken! Daar word ik blij van, haha!

 • Reply
  Leanne | Miss Nagellak
  8 november 2015 at 17:48

  Wat een mooie spreuk!

 • Reply
  Linda
  8 november 2015 at 18:16

  Mooie spreuk inderdaad! Fijn al die boeken, ik moet er echt echt echt meer tijd voor maken, dit zeg ik zo vaak haha. Vroeger las ik ook zo veel boeken via de bibliotheek, heerlijk vond ik dat! En schaatsen is leuuuk!

Leave a Reply

Menu Title