Happy moments #119

Happy Sunday! Nog een nachtje en dan is het toch echt Kerstmis. Oh ik kan echt niet wachten. Maar nu eerst mijn happy moments #119 waarin ik ging wandelen in het bos, uit eten ging en een heerlijke pizza avond had. Kijk mee naar mijn week!

Ik begon mijn zondag in het bos. Het was nog best wel koud en het water was gewoon helemaal bevroren! Ik weet nog dat we hier vroeger gingen schaatsen toen het heel hard gevroren had. Het zou me verbazen als ik dat hier ooit nog zou kunnen doen. Het is tegenwoordig niet meer lang genoeg koud.

’s Middags ging ik samen met mijn moeder naar de Feel Good Market. Vlakbij zit de Vershal waar ze allemaal super lekkere kruiden verkopen. Ohh de geur hier alleen al! Verder zitten er super leuke kraampjes met allerlei lekkere dingen. Zeker een bezoekje waard.

Maandag kwam er een vriend eten dus maakte ik deze heerlijke courgetti! Het lukt me steeds beter en het was echt heel erg lekker.

Jaahh ik had een hele gezellige sushi date. Oh wat heb ik hier van genoten! Het was zooo ontzettend lekker. We aten bij Sakana in Eindhoven. Je kunt alles gewoon via een tablet bestellen, super handig! Na al die rondes zat ik echt ramvol maar ik heb wel echt intens genoten. Ik kan voorlopig alleen geen sushi meer zien, haha.

Deze sokken kreeg ik afgelopen week in de bus van mijn werk. Super fout maar wel heel erg leuk. Ik ben nog steeds niet helemaal fit dus de sapjes van de Appie gaan er nu wel in. Gelukkig waren ze in de bonus dus heb ik mezelf lekker verwend.

Ik bracht een bezoekje aan Antwerpen en stiekem is het best wel een mooie stad. Het zag er vooral heel erg gezellig uit met alle lampjes.

Ik belandde in een super leuk koffietentje: Maurice coffee & knits. Hier dronk ik een lekker kopje gemberthee en schreef ik wat blogjes voor de komende week. De inrichting was er zo leuk, vooral de tafelschikking was echt prachtig!

We hadden allebei niet zo veel zin om te koken, dus besloten we pizza te gaan halen! Ohh dit was een super goed idee. Hij was echt super lekker en stiekem is vrijdag gewoon pizzadag. Samen op de bank pizza eten, veel beter wordt het niet.

Of toch wel? Ik werd wakker met een heerlijk ontbijtje op bed. Dat is nog eens verwennerij! Hierdoor smolt ik toch wel een beetje van binnen. Stiekem ben ik wel een romanticus. Ondertussen fladderen er vlinders rond in mijn buik.

Ook pakte ik het tekenen weer op deze week. Lekker in bed wat bloemen tekenen, zo rustgevend!

Op dit moment ben ik aan het oppassen. Hij ligt al lekker te slapen. Morgen is het kerstavond en ga ik lekker bij mijn vader eten. Op eerste Kerstdag ga ik naar familie toe en mag ik mijn mooie kerstjurk weer uit de kast trekken. Verder ga ik vooral lekker werken en knap ik hopelijk helemaal op. Afgelopen week was ik toch nog steeds niet fit. Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen! Dat we er allemaal wat moois van maken.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Helene
  24 december 2017 at 09:38

  Wat een mooie tekening, daar moet je zeker meer mee gaan doen

 • Reply
  B
  24 december 2017 at 11:01

  Leuk om te lezen! Ik vind je tekening ook erg mooi.

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  24 december 2017 at 13:33

  Fijne kerst Eline!!❤

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  25 december 2017 at 17:28

  Die sokken, hahaha, geweldig!

Leave a Reply

Menu Title