Happy moments #118

Happy Sunday!! Weer een nieuwe happy moments #118 die dit keer gevuld is met sneeuw. Wat lag er veel zeg. Verder was het vooral een rustig weekje waarin ik lekker op de bank heb gelegen. Ik had namelijk een griepje te pakken. Maar toch heb ik lekker wat dingen gedaan, lees snel verder. 

I’m sooo excited! Ik lanceerde Foodies Eindhoven afgelopen week! Ik wilde een plek waar ik mijn liefde voor eten en hotspots kwijt kon. Inmiddels bestaat er ook een Foodies Rotterdam maar instagram en meerdere accounts wil nog niet zo goed samen. En natuurlijk woon ik niet in Rotterdam maar kom ik er wel heel erg vaak. Ik heb zo veel ambities hiermee, zo wil ik een site zoals foodies city guide, waar dan alles samenkomt. Oh ik krijg hier zo veel energie van!

Zaterdagen zijn voor boekjes, thee en rust.

Ik had nog wat zalm mee van toen ik pasta ging maken bij mijn moeder. Hier kon ik lekker van genieten tijdens mijn zondagse ontbijtje. Oh zooo lekker!

Er moest ook gewerkt worden. Die zondag viel er zo veel sneeuw, er was bijna niemand! Hierdoor kon ik wel mooi een heleboel leren. Zo woonde ik een minecraft workshop bij en stond ik een klein beetje in de horeca. Fijn om weer aan de slag te kunnen met al die kiddo’s.

Maandag was ik al heel vroeg in de sportschool te vinden. Dit was maar goed ook, want hierna begon het mega hard te sneeuwen! Was ik even blij dat ik daarna mijn huisje niet meer uit hoefde. Daar kreeg ik toch echt wel voldoening van.

Dinsdag ging ik lekker een dagje naar Rotterdam om foto’s te maken en te genieten van al het lekkere eten. Hier kreeg Foodies dan ook een echte vorm waarmee ik aan de slag kon gaan! Kijk eens hoe mooi het is in Rotterdam met al die sneeuw. Wel is het echt een wonder dat ik niet gevallen was. Sommige stukken waren echt een ijsbaan.

Ahh kijk dan hoe lekker dit eruit ziet! Dit was bij een super schattig plekje genaamd Fröbel.

We lunchten bij THOMS Rottedam waar ik een broodje hummus bestelde met gegrilde groente en ik kreeg er chips bij! Hmmm ik heb heerlijk gegeten.

De trein terug was echt een groot drama en ik voelde me ook nog steeds zieker worden. De dagen daarna heb ik vooral heel veel in bed en op de bank gelegen. Ook was ik nog even naar mijn vader geweest. Die heeft namelijk Videoland dus heb ik de serie Soof gekeken! Zo werd het ziek zijn toch nog een beetje minder erg.

Vrijdag kon ik weer een beetje eten, dus maakte ik deze heerlijke risotto voor mezelf. Ik vind dit gewoon zooo lekker!

Ik vind dit zo’n leuke foto! Ik wordt er helemaal blij van!

Ik moest nog eventjes op school zijn, dus besloot ik heel kort de stad in te gaan. De gebakkraam rook zo ontzettend lekker! Met mijn zieke maag heb ik het maar laten staan, maar ohh verleiding. Ik kocht een super mooie playsuit voor Kerst of de zomer. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Het was wel een struggle in de paskamer want zoiets draag ik echt nooit. Uiteindelijk hakte ik de knoop door, zolang ik het zelf maar mooi vind.

Zo, langzaam voel ik me steeds een beetje beter. Sporten staat even op een laag pitje, al heb ik yoga wel weer opgepakt. Voelt toch wel lekker om wat te stretchen! Fijne zondag allemaal!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  17 december 2017 at 17:34

  Wow, dat broodje ziet er echt zo goed uit!

 • Reply
  Nienke
  17 december 2017 at 18:08

  Mooie foto’s. Vooral die van Rotterdam is erg artistiek zo met die sneeuw.

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  17 december 2017 at 19:40

  Gelukkig weer wat beterder Eline!!
  Mooie foto’s.
  En heerlijk Soof!!
  Ben zo benieuwd naar de serie!!

  Fijne week!!! X

Leave a Reply

Menu Title