Happy moments #116

Goedemorgen! Tijd voor een nieuw weekoverzicht met alle avonturen die ik afgelopen week beleefd heb. In deze happy moments #116 ging ik net als vorige week pasta eten, proefde ik chocoladeletters en vierden we friendsgiving!

Sinds mijn zwemcursus begonnen is ben ik echt weer aan het zwemmen geslagen. Maandag ging ik zelf lekker een uur baantjes trekken en vrijdag had ik weer mijn zwemcursus. Dit keer mochten we met flippers aan zwemmen! Dat deed me echt aan vroeger denken al hield ik er vroeger niet zo mega veel blaren aan over, auwie.

Het was KOUD!! Afgelopen week heb ik echt als een ingepakte eskimo rondgelopen, oh wat is het opeens koud zeg. Lekker een muts op en sjaal om. Hierdoor kom ik wel echt in die winterse sfeer en krijg ik zin om te gaan schaatsen en in Kerstmis!

Ik pakte New Girl weer op en keek het lekker tijdens mijn lunch. Echt even een fijne pauze gedurende je dag, zeker met een gebakken eitje. Dat eet ik bijna nooit maar vind ik wel echt super lekker op een geroosterde boterham. Ben ik even blij met mijn broodrooster!

Mijn super lieve vriendinnetjes kwamen eten voor Friendsgiving! Na een tijdje te hebben gediscussieerd (lang leve de vegetariër) kwamen we uit op pasta met zalm en spinazie! Daarbij maakten we een lekkere caprese salade, hmmm!

Chocoladeletters als toetje kan gewoon! Ik vond het echt super fijn om weer gezellig bij mijn vriendinnetjes te zijn. Nu ze verhuisd zijn en ik niet meer zo actief ben op mijn studie, zie ik ze helemaal niet meer zo veel. Het was echt super gezellig om weer bij te kletsen over alles wat er bij iedereen gebeurde. Echt super fijn!

Na mijn zwemcursus op vrijdag ging ik lekker pizza eten! Dit keer niet bij Vapiano’s zoals vorige week, maar bij Happy Italy. Deze pizza was echt twee keer zo groot als mijn hoofd. Helaas viel die een beetje tegen… Gelukkig was het wel een gezellige avond en daar draait het uiteindelijk om. Tiramisu als toetje was dan wel weer meeeega lekker!

Het was gisteren zo mistig en bewolkt. Ik wandelde ’s ochtends nog even een rondje voordat ik mijn eerste officiële werkdag had! Ik was niet de enige nieuwe dus dat was erg fijn. Wel was het zo rustig dat het eigenlijk een beetje saai was. Wel heb ik geleerd hoe ik maskers en bootjes kan maken met een vacuümmachine, ik voelde me opeens super technisch, haha.

Ik ging nog even bij mijn vader eten, nasi met vega saté!!! Die van Mora is echt mega lekker! ’s Avonds kroop ik lekker warm mijn bedje in met Riverdale. Ik blame Eline want door haar heb ik echt een nieuwe obsessie. Inmiddels ben ik al bij seizoen 2, oh wat is al die drama en spanning toch heerlijk!

Zometeen ga ik lekker een rondje hardlopen, ondanks dat het er toch wel heel grauw en regenachtig uit ziet. Ook ga ik op mijn gemakje mijn huisje opruimen, bed verschonen en lekker serietje kijken. Vanmiddag komt er nog een goede vriend langs dus dat wordt super gezellig! Fijne zondag allemaal.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anne - Ditisanne.nl
  3 december 2017 at 13:00

  Ziet er leuk uit! Over Happy Italy heb ik al veel gehoord maar er nog nog nooit geweest. Lekker is het om baantjes te zwemmen hè? Vooral als je na afloop moe en voldaan op de bank kunt ploffen! 😀

  • Reply
   admin
   4 december 2017 at 09:46

   Ja het voldane gevoel naderhand is echt heerlijk!

 • Reply
  Annemae
  3 december 2017 at 13:11

  Ziet er lekker uit die pizza! Jammer dat hij tegenviel..

 • Reply
  Helene
  3 december 2017 at 16:06

  Super mooi je nieuwe bordjes. het pasta gerecht ziet er overheerlijk uit, moet je maar eens doorgeven.

 • Reply
  Marieke
  4 december 2017 at 18:50

  Note to self: dit soort verslagjes niet meer lezen net voor het avondeten haha. Al dat eten ziet er heerlijk uit! :D :D

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  12 december 2017 at 23:44

  Ik ben eens een vriendin gaan bezoeken die stage liep in EIndhoven en toen gingen we naar Happy Italy, ik vond dat echt zo’n leuk adresje!!

Leave a Reply

Menu Title