Happy moments #114

Happy Sunday allemaal! Na een lange tijd weer een nieuwe happy moments #114! Een week waarin ik een belangrijke presentatie hield voor het afstuderen, aan een nieuwe cursus begon en mezelf verwende in de keuken. Kijk snel mee. 

Ik maakte mijn eigen pompoensoepje! Dit was me toch een werkje maar daarna heb je echt zo veel voldoening. Mijn hele keuken zat onder met pompoenschilletjes. Hier at ik het als lunch terwijl ik Sofie Senden keek, een super leuke vegan YouTuber waar ik soms lekkere receptjes vandaan haal. Ze is zo gezellig en vrolijk!

Donderdag had ik een belangrijke presentatie over onze visie op onderwijs. Deze haalden we met een goed, dus dat is extra goed! Daarna had ik een afspraak bij mijn psycholoog en gaf ik een uurtje bijles. Om ’s avonds tot rust te komen ging ik lekker in bad. Kaarsjes aan, muziekje op en een Harry Potter boek. Veel chiller kan je avond niet zijn toch? Toen ik uit bad kwam voelde ik me echt een warm bolletje wol.

Ik keek de documentaire The Secret af en daarin hadden ze het over een vision board. Hier ben ik zelf mee aan de slag gegaan en het resultaat komt binnenkort online. Ik vond het zo ontzettend leuk om te doen! Al die plaatjes bij elkaar zoeken, helemaal een pinterest hemel voor mij, haha. Ik ben wel enorm geïnspireerd dus ik ben benieuwd of ik die dingen later ook ga aantrekken!

Ik ben deze week echt super goed bezig geweest in de sportschool. Zo volgde ik twee lesjes body pump en startte mijn zwemcursus. Oh wat was ik zenuwachtig! Eye of the tiger is mijn nieuwe powersong dus die heb ik heel hard opgezet op de fiets.

Het is een cursus om je techniek te verbeteren waardoor je uiteindelijk dus beter en sneller gaat zwemmen. De eerste keer was rete spannend, zwaar maar wel veel voldoening na de les. Ik maakte een mega bord spaghetti want die had ik dik verdiend!

Hoe leuk zijn deze schaaltjes van de Flying Tiger. Ik heb ze al een tijdje maar nu zijn ze weer terug! Kan ik mijn kapotte misschien weer vervangen. Ik maakte een gezond ontbijtje met kwark en appel. Met al die feestdagen en lekkernijen vind ik het wel fijn om gezond te ontbijten, zodat ik genoeg gezonde dingen binnen krijg. Maar ik ben weer lekker bezig met sporten en gezond eten! Hopelijk houd ik het vol.

Jongens dit is me toch een partij lekker! Ik maakte tortizza’s en damn dit moet echt iedereen onmiddellijk uitproberen. Als jullie het leuk vinden maak ik hier nog een receptje van maar het enige wat je moet doen is een wrap besmeren met tomatensaus en alle toppings die je lekker vind. Oh ik heb echt genoten. Ik was zo gelukkig als een klein kind!

Nu staat het Sinterklaasjournaal op, ga ik strakjes hardlopen en vier ik vanmiddag al Sinterklaas met de ene helft van de familie. Dus ik ga lekker genieten van mijn chocoladepepernoten en gezelligheid. Komende week wordt een rustig weekje waarin ik weer lekker ga sporten! Fijne zondag allemaal.

Liefs,
Eline

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anne
    19 november 2017 at 12:39

    Wat een heerlijk doorkijkje heb je gemaakt! Volgens mij een super fijne week :-)! En die tortizza’s staan op mijn ‘to-try’ lijstje!
    Fijne zondag!

Leave a Reply

Menu Title